nálam is szar, de nézd a BÉT-en, egész jó
nálam is szar, de nézd a BÉT-en, egész jó
http://www.portfoliofinancial.hu/datapage.php?type...
az éves chart-nál ti is nov 10-i grafikont láttok, vagy nálam akadt be valami cookie?
vhol mindenképp helyet talál a sok szerencselovag forró pénze: app eszméletlen túl van húzva, ott1 is örültség 230-on, cig még bejátszható, ahogy fhb is, konzi nagyon jol néz ki, altera kifujt, bif nem fog elbírni napi milliárdos forgalmakat, de nyilván oda is mehet forró pénz egy része, tehát marad opus még, ahova áramolhatnak legalább duplacsúcs erejéig.
igen, alacsonyabb trenden most ez van. 500-800 közötti szolíd sávra gondolok :) Abban kóvályoghat egy jó ideig és ez is szépen hozna
olyan ingyen ebéd sem volt, hogy 50-töl 500-ig minden aggodalom nélkül (pusztán TA alapján) tartható volt vmi, ami mindezt rövid idö alatt csinálta meg ;)
Nekem nagyon gyanús egy tőzsdei cég rendkívüli közgyűlése decemberben!
És nem a Konzumra gondolok!
Ez jó...én meg pont emelkedő aljakat látok! :)...no de majd kiderül!
790 felett visszaveszem, még akkor is olcsóbban kapom :) Szerintem alacsonyabb tetők és 500 feletti oldalazás lesz a műsor. Nagyon meglepődnék, ha fals letörést nem rajzolnának, ilyen szintű ingyenebéd elméletben se volt eddig :)
Mai vételi kedvet látva és konzum 3000 ft feletti szignifikáns kitörését is figyelembe véve (ami indikátora az opust mozgatóknak is) én is még idén új ATH-t, esetleg az 1000 érintését vizionálom és nem további lecsorgást, habár egy hete még arra számítottam magam is, hogy lassú lecsorgás lesz.
matgabbal? ennyire naív nem lehetsz. Jó kis koreai holding lesz ez, de azért adjunk időt az építőknek :)
"Megérzésem" szerint még az idén megérintjük az 1.000 Ft-ot...
Lehet még néhány dolog a tarsolyban szerintem...
Üdv itt Gyuripapa!
Örülök, hogy idetaláltál végre!!!
Ez egy olyan fórum, ahol értelmes és érdekes hozzászólásokat olvashatsz!
Most látom, hogy már évek óta nem írtam ide...:-)
Üdv:
JK!
én is dettó, ugyanazzal az átlaggal ma
Akkor már hárman vagyunk, de én se mertem leírni. :-)
Ilyenek a diktatórikus rendszerek, az ember nem mer őszinte lenni, tudjuk, milyen a főnök... :-)
Ezt nem mertem leírni, mert hercek kiBaxik innen :))
800 év végére? Én azt már hét végére vizionálom...:-)
Szia! Igen, én is ~700-nál látom ennek a kis körnek a tetejét.
Hogy utána merre, arról nekem gőzöm sincs. :-)
A másik elméleted érdekes, bár amíg kisbüfi nem realizált, addig nem kell adót befizetnie, tehát szerintem is éppen, hogy ülni fog még benne, nem kiugrálni. Ha jól értettelek...