Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

paksifüles

#808220 Kissherceg Előzmény: #808141

Véletlen egybeesés, de most hétfőn zajlik Budapesten a nukleáris ipari beszállítók AtomEx Europe elnevezésű konferenciája is. Az eseményen előadott Kirill Komarov, a Roszatom nemzetközi üzletfejlesztésért felelős első vezérigazgató-helyettese is, akivel az MTI interjút készített beszéde után. Komarov azt mondta, az építő-szerelő bázis létesítése során a magyar beszállítói arány jelentősen meghaladhatja a 40 százalékot a Paks II. beruházás megvalósításában, és 2018 végéig 15 jelentős beszerzés kiírása várható, mintegy 2 milliárd euró értékben. Lesz tehát mire pályázni Mészáros Lőrincnek és másoknak.

ismét nyert

#808133 bygm Előzmény: #808104

E fórumon próbálkozok tőzsdéhez értő és más ügyeket mellőző társakkal szót váltani. Remélem, felnőtt emberekkel találkozom, akik a pénzkeresésre figyelnek. Barátom tanácsára jöttem e fórumra. Opus, bif és appenin tulaj vagyok.

ha lenne humorérzéke akk…

#807527 matgab Előzmény: #807445

ha lenne humorérzéke akkor a nap végéig kiakasztanák felfele...

Ha még viccesebbek , akkor meg lefele...

A tőzsde bikája

#807314 Csusza Előzmény: #807312

Hahó, olvas maga privát üzeneteket?
Nagyon felszabadult vagy, hogy jól stoppolódtál ki! ;-)

A tőzsde bikája

#807298 picirigo Előzmény: #807294

Legyünk őszinték. Kis odafigyeléssel naponta egy évi állampapír hozamot össze lehet hozni. Igen, shortolni csak RC-nél lehet, de én azzal úgy sem foglalkoznék.

A tőzsde bikája

#807294 rbbj11 Előzmény: #807291

hát nem tudom....equitasnal nincs rajuk dt, én pedig lecsengö volára és lecsorgásra számítok már év végéig

Hacsak nem jön vmi hír addig paks2-röl, mert akkor megint meg fognak örülni az emberek....

A tőzsde bikája

#807291 picirigo Előzmény: #807279

Meghallgattam...úgy gondolom, odafigyeléssel, óvatossággal szép kis pénzeket kereshetünk ezekben a papírokban az elkövetkező hónapokban...IS!!! :)))