ugye nem a pozi beszél belőled, hanem a pálinka? :) nem akarnának szerinted kirázni senkit? :) na...
ugye nem a pozi beszél belőled, hanem a pálinka? :) nem akarnának szerinted kirázni senkit? :) na...
Akár még idén várnám a 800-as szint vissza tesztjét, esetleg áttörését is. 1h-4h-n van egy furcsa alakzat, melynek a nyakát réssel szegtük ma. Ha marad a rés, a cél vsz nyóccáz feletti!!!
1-2 hónap csendes időszak belefér, szvsz konzum araszolása felfele inkább várható. Természetesen itt csak szerencsénk lehet, nekik meg igazuk...
Azért vicces, hogy mennyi NER tag lett egy kis pénz miatt, jó a néplélek..
Szia!Itt ebben a kinek,mikor,miért kell eladniban logikai bukfencet vélek felfedezni!
" Az egyik az, hogy közeleg az év zárása és akik 200Ft-on vásároltak-
erre bőven volt módjuk a 1,5 hónapos pangásban, 650Ft-os eladás esetén a
450 Ft-os részvényenkénti nyereség 15%-át,67,5Ft-ot be kell fizessék
SZJA-ként a NAV-nak."
Éppenhogy rendes számlán adó miatt nem szabad januárig eladni a papirokat mert akkor nem képződik utána nyereség 17-ben és akkor szja-t se kell utána fizetni 18-ban, legalább majd 1.5 évvel el lehet halasztani az adófizetést
További stabilizációra számítok.Két okot is megemlítek. Az egyik az, hogy közeleg az év zárása és akik 200Ft-on vásároltak- erre bőven volt módjuk a 1,5 hónapos pangásban, 650Ft-os eladás esetén a 450 Ft-os részvényenkénti nyereség 15%-át,67,5Ft-ot be kell fizessék SZJA-ként a NAV-nak. Ez a kezdő tőke 1/3-a! Akik ezt még eddig nem tették meg, már gondolniuk kell arra, hogy gyakorlatilag csak három hetük maradt a nyereség realizálására és az SZJA fedezet képzésére . A másik ok technikai jellegű: az OBV forgalmi indikátor stagnálást jelez, ami vételi erő mérséklődéséből adódik, melyet egy eladási erő növekedése követhet. Ennek támasza valahol 570Ft környékén van.
Egy másik dolog: barátomnak, aki a portfólió hasonló témájú fórumán J_K nicknéven ír, üzenem: a pletyka olyan igaz volt, hogy a helyi rádió vétele már meg is történt. Másként, mint látja, tanácsát megfogadva, itt vagyok.
itt nincs minusz, se plussz, így máris felnöttesebb :D
Megróbálok barátom tanácsára olyan fórumot találni, ahol tőzsdéhez értő kollegákkal lehet szót váltani és nem azon kell bosszankodjak, hogy egy rosszindulatú olvasó arra, hogy " Jó reggelt" rögtön ad egy minuszt. Remélem, ez a fórum más; szakszerűbb, felnőttebb.
Ebből szűkülő háromszögből rövid ideig fölfele lép ki. Egy hetes maximum várakozásom 694Ft. A forgalmi indikátorok jelzése miatt ennek elérése után lefele megy az ár, 585Ft-ig.
Gratula!
Én egy teljesen beszűkült háromszöget vízionálok, amiből ma -de legkésőbb hétfő reggel- valamerre ki kellene lépnie, elvileg felfelé. Appeninn tényleg nem szép.
A 601 est eladtam 640 felett. Gyanúsan gyengélkedik az appenin, nehogy kövesse ez is.
Értem, kösz.
Igyekszem akklimatizálódni. :-)
Pakolják tele a vételi oldalt. Ez ilyenkor tömicke, vagy megint elgurult a vevők gyógyszere?
Nem könnyű ezt a műsort megszokni otp után... :-D
Az 526 os pakk eladva 631 en. Ha megy feljebb, akkor a 601 termel, ha holnap visszaesik, akkor az 526 ost visszaveszem.