Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

:-) Attól még odébb vagy…

#807587 Csusza Előzmény: #807578

:-) Attól még odébb vagyok, de kiheverném, ha úgy alakulna.
Bővítésen tökölök, csak fel kell szabadítanom pénzt valamiből, leginkább Cigpannónia az esélyes.

Miért, a visszavonás nem…

#807586 Csusza Előzmény: #807581

Miért, a visszavonás nem egy matgabos megérzés volt? :-)

A faktor az faktor marad...

beadtam vételre megbízás…

#807581 matgab Előzmény: #807579

beadtam vételre megbízást 615-re, de az utolsó pillanatban rájöttem, hogy ez egy amolyan matgabos megérzés lehet és inkább visszavontam...

Random. Többit nem tudom…

#807427 Csusza Előzmény: #807424

Random. Többit nem tudom.

Amikor lezárják a tdt lehetőségét, mert elfogyott a keret, onnantól joguk van bármikor, bármilyen áron zárni. Ez nem feltétlenül függ össze a limittel, de ha lemegy limitre, akkor fosni kezdenek, hogy nem fogják tudni zárni, ezért amint akad vevő, eladják neki. Ha az éppen limiten van, akkor ott, ha valaki szerencsés, akkor kicsit feljebb. Gondolom, ha még nincs limiten, akkor nem pánikolnak, bár egy ilyen papírnál percek kérdése, és esik le limitre 5-10 %-ot.
Azt hittem, biztosabb buli így a tdt, de így nem az sajnos. Pedig így lenne értelme.

Ami bosszant, hogy kurvára nem foglalkoztak a szabad tőkémmel meg az eladható papírjaimmal, hanem egy az egyben mindent eladtak, pedig nem volt rá szükség.

Szóval óvatosan a tdt-vel ezeknél az izgága papíroknál.

Melyik brokinál zárják i…

#807424 matgab Előzmény: #807384

Melyik brokinál zárják ilyenkor automatikusan?

Vagy mindnél?

És ilyenkor limit elérése előtt zárják, vagy utána, ha már elértük a limitet, és bent állnak az eladók, akkor hogy tudják zárni?