Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

nyamm

#807046 matgab Előzmény: #807037

Hát az biztos, most itt vagyonokat lehet elbukni és nyerni... Appenint ha bevernék 200 alá,akkor újra venném...:-)

nyamm

#807037 Koffein Előzmény: #807034

opus, tech alapon néztem, konzum 2k környékére tippelném tech alapon... tudom, itt nincs tech, de ott látok valami kapaszkodót.. meglátjuk na, mészárosék eldöntik :)

nyamm

#807031 Koffein Előzmény: #807015

ha elengedték 400-350 ig szánkázhat, de azt se tartanám elképzelhetetlennek, hogy 300alá megy...

nyamm

#807003 Koffein Előzmény: #807001

a konzum -15%ból visszajött -5%ra.. csináltak ma némi aprót a választási plakátokra :-))

Amilyen lelkesedés van a…

#807002 banyaiz Előzmény: #806823

Amilyen lelkesedés van a világban részvény kibocsátásoknak kedvező időszak.

Viszont a tőzsde ad egy nyilvánosságot is, kötelezettségeket is. Ha nem akar tőkét bevonni akkor nem nagy rá a motiváció. Azért több tőzsdére képes cég lenne Mo-n.

Nem tudom, hogy ez a Lőrinc féle produkció ösztönzőleg hat e számukra, vagy inkább riasztólag, mindkettő mellett szólnak érvek. :)

Bonafarm ha már Picket megvették ami jó kis tőzsdei cég volt igazán jöhetne. De az azzal is járna résztulajdont kellene adni valamekkora közkézzel. Az is egy szempont lehet azért banki hitelképesség szempontjából egy Bonafarmnak nem hiszem gondjai vannak. Ha nagyon muszáj akkor Csányi is bele tud dobni tőkét máshonnan mondjuk Szingapúrból ahol nem is tudom 100 mrd környékén vannak befektetései ha jól emlékszem. Bár annak a hazahozatalára vszínű nagy motivációt nem adott ez az ámokfutós időszak. pl ez a Simicskás sztori, vagy az indexes , fhb-os fazon nem jut most eszembe a neve. Ahogy a politika leszámolt vele. Kell valami nyugdíjalap is. :) Talán így okoskodik de ki tudja .

Vagy nem kell másokat említeni ott volt mikor azzal támadták a nemzet uzsorása stb. De hát ettől függetlenül is.