Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

nyamm

#807001 Kiss Zoltán Előzmény: #806997

Volt egy elgondolásom, a héten, hogy alsó limit / Opus,Appennin/ de az egyiket nyitva hagyják/ Konzum/ hogy legyen hová rakni a hasznot!

nyamm

#806995 matgab Előzmény: #806993

valaki okos ember megírta, hogy ezek a Mészáros papírok, olyanok, mint egy rulett, ahol úgy játszanak az emberek, hogy a krupié a tétek felrakása után oda teszi a golyót ahova akarja...

Lehet sokáig nyerni -amíg a krupié főnöke úgy akarja... Aztán egyszercsak mikor már nagyon sokan akarnak nyerni nagyon sok pénzt, mondván ilyen rendes krupiét a világ még nem látott- na akkor gurít egy totál kikúrót...

Talán még annyit nem tettem hozzá, hogy a tétek felrakása közben a krupié eddig még súgott is, hogy hova fogja tenni a golyót... Most is mondta a +15%-ot, de aztán csak máshova tette a golyót...

Ja, ezt én mondtam korábban... :-)

nyamm

#806991 picirigo Előzmény: #806984

Lassan 1 milla eladó limiten...kissé veszélyesek az ML paperok :)))

Asszem nyerőt elteszem, aztán veszek valami nyugisabb cuccot :)))

nyamm

#806981 Kiss Zoltán Előzmény: #806977

Lassan jönnek az eladók 595-ön, onnan 506 és, ha bejön, akkor 450 környékére beállok! Akik beragadtak, szerintem csak átmeneti lesz a dolog!

nyamm

#806980 Koffein Előzmény: #806975

gratula!

minden pozit zártam, opus nyerő, konzum enyhe mínusz, e van...pedig reggel elakartam adni mindkettőt, főleg konzumot... ááá mondom, majd ebéd után meglátom, kimegyek kajáért és ahogy látom mindenbe bedobták az atomot... rohadjanak meg... :D

sose nem tanulom meg, első megérzés a lényeg!!! :D

nyamm

#806967 Kiss Zoltán Előzmény: #806964

Én még nem merem visszavenni, ha nézed a június eleji Konzum chart-ot, akkor még egy nagyobb eséses nap, majd esetleg holnap után!

Így lesz a +15%-ból -15%…

#806960 walex

Így lesz a +15%-ból -15%.

A sok kicsi, aki Buffetnek képzeli magát, most fogja magát megégetni.