jó cikk, index címlapon van a mese... égi jel
jó cikk, index címlapon van a mese... égi jel
Meglepődtem volna, ha elmegy mellettük szó nélkül:
én késön olvastam és csak webbrokert használok :S
De szolj legkölzelebb vkinek telon!
el kell mennem és nem leszek gépnél reggelig, kérem valaki screenshotolja le a mai napot PETIben (app,konzum,opus). Látszódjanak a papírinfóban az adatok. Köszi
ha ezt megcsinálják, akkor az árfolyam hol a viharba fog lenni? bele se merek gondolni... most őrület van, de ha a nép egyszerre realizálgatni kezd, akkor eltaknyol, megnyugvás és napi pár 10milliós forgalommal nem lesz meg a 10-20%os bux részesedés... szerintem ahhoz folyamatosan fenn kéne tartani február végéig a figyelmet, lelkesedést... ez hogy mennyire fog kitartani? na az egy nagyon jó kérdés.
ezt már én is írtam, pofátlan volna a 15-20% BUX részesedés, de megcsinálják... CECE stb következik
Ettől függetlenül én nem hiszek bennük. 0 a bizalma
ezt matgab topikban kellett volna irnod...nem is tudtam, akkor nem mylant veszek, ejj
azon gondolkodom, hogy nem arra megy-e ki ez az egész, hogy a BUX indexben meg a többi régiós indexben jelentős hányadokat szerezzenek a felfújás által ezek a cégek és utána majd az indexkövető alapok fognak a vételeikkel beindulni...
És akkor megszabadul baromi nagy nyereséggel rálőcsőlve az üres cégeket a Soros alapjaira...
Ezekhez képest a nyomi kis szadeszos Kóka milyen kispályás volt...!
Ennyi a cikk értelme "Ma is Mészáros Lőrinc volt a tőzsde bikája"
http://24.hu/fn/gazdasag/2017/11/06/ma-is-meszaros...
más
átlátszó számításai szerint Lőlő mindent vitt októberben is
https://blog.atlatszo.hu/2017/11/oktoberben-meszar...
Most már olyan mint egy jobb szupermarket, bemegyek, ki van írva +15% AKCIÓ! Berakom a kosárba, másnap meg eladom, meddig megy ez így, kíváncsi vagyok!
Ezek esni is együtt fognak?
no, azért csak várjál, mert az Amazon célára 1.188 2 héten belül, mert eladtam...
Jeff nem sokáig lesz a világ leggazdagabbja...
Holnap , ha mind a 3 cég emelkedik még 15%-ot akkor hányadikak leszünk Mészárossal a listán??