Regisztráció Elfelejtett jelszó

Appeninn

hát nem jött össze a felvásárlás

#806612 matgab Előzmény: #806610

Mivel ezek a papírok úgy mozognak , mintha tudnák a jövőbeni közzétételeket, ezért a Konzum árába már július-szeptember között beépült az Appenin októberi mozgása... :-)

Te kis rutintalan, látszik, hogy nem volt még ML papírod! :-D

hát nem jött össze a felvásárlás

#806610 rbbj11 Előzmény: #806609

Vki magyarázza már el végre, miért nem követi konzum app-t, ha ö tulajdonolja?!!!! Ugyanaz, mint mikor yahoo legnagyobb értéke alibaba részesedése volt...

Nem már meg volt véve egy része és csak a maradékra ment az ajánlat??!!

Appenin és opus

#806466 matgab Előzmény: #806430

Opus és Appenin között filozófáltam amikor Appenint vettem. Azóta Opus ment 30%-ot, Appenin meg megállt.

Bezzeg amikor az Appenin meg a CIG kezdett el megindulni, akkor CIG-et vettem. A CIG azóta esett 10%-ot, az Appenin meg közben háromszorozott.

Appenin és opus

#806430 rbbj11 Előzmény: #806362

Tudod ez az ugrándozás arra emlékeztet, mint mikor tudod, hogy orosz ruletten csak egy golyó van töltve, és vidáman húzogatja vki a ravaszt, mert hát nagy eséllyel nem sül el...

Appenin és opus

#806362 thibi99 Előzmény: #806351

nem mondtam, h nem! De most fel kellett ismerni es meg nem késő a felszállás mikor dupla v tripla ugrás! Van haver 6 Ft phyl s meg tartja 500 e vette :) Ő mar kapzsi

Appenin és opus

#806351 rbbj11 Előzmény: #806298

meglesz a böjtje....tapasztalatlan tömegek nem fognak tudni mit kezdeni a vég jeleivel,csak ülnek majd benne tovább mint a bírkák. Lefogadom pár év múlva ez lesz az új frankhitel válság...majd ki kell menteni a sok NER-be fekteto Lölö maniast.

Appenin és opus

#806339 thibi99 Előzmény: #806293

nagy kalappal megerdemled! Blue ban ugyes vagy!en pentek záró 349 vettem szep opus pakkot pf n beírtam, te vakmerő hülye vagy kaptam :( azota:) ki a hülye?Appennin jövő héttől meg jobban fog húzni hisz talan tobb + adnak elő

Appenin és opus

#806304 Kissherceg Előzmény: #806298

ahogy írtam pár napja opusban, minél kevesebbet láttál a tőzsdéből annál jobb ezeknél :)

Appenin és opus

#806298 Kiss Zoltán Előzmény: #806293

Nekem júliusban küldött egy ismerősöm egy e-mail-t, hogy van-e Konzum-om, meg Opimus-om, mert ő vett 800, meg 88 környékén, addig azt se tudta mi az a tőzsde!Mivel feleségem munkatársa, a nejem most egy hónapja azt mondta, hogy vegyél végre! Hát ma zártam 456-on, de ennyi pénzt én még soha nem kerestem ennyi idő alatt! Persze lehet, hogy hülye voltam, mert kérdeztem attól, aki az e-mail-t küldte, hogy eladtad? Nem félsz egy beöntéstől, korrekciótól,meg, hogy túl nagy rést hagyott,azt kérdezte az mi?Hát ez az, én agyalok, ő meg keres!