Jó pár rést magunk mögött hagytunk,meg egyebek, na már most, ha ez "tőzsde" lenne, meddig várnátok a korrekciót?
Jó pár rést magunk mögött hagytunk,meg egyebek, na már most, ha ez "tőzsde" lenne, meddig várnátok a korrekciót?
na vettem rá a fáradtságot, visszakerestem, ezek szerint tévedtem, bocs:
"Én ezzel a papírral kereskedem 3 hónapja. Érzelmileg nem vagyok elkötelezve iránta. Mivel kereskedem, nézek, látok. A kötéslista érdekes dolgokat tartalmaz. Amikor egyben 2-3-500k-kat kapnak ki, az szerintem nem kisbefektető...de még ha így is van!!! Hisz benne, megveszi! Aki jó stratéga (nem én), az F@szán keres vele..."
Akkor taníts mester, megkövetlek!
Ha ilyen bölcs voltál, miért nem spekizted 40-ról? Megmondom miért: mert csak szerencsésen nyultál bele. Épp akkor, amikor el sem kellett komolyan gondolkozz a veszélyeken, mert szinte azonnal limitre nyomták. Azért úgy nem nagy kunszt stopot tenni,ha felső limites napok jönnek sorba a vásárlás után 2 nappal :D
Örülj a szerencsének, nincs ezzel semmi baj, csak nem kell egybol beállítani magad a hidegveru speka kiralynak, aki a tudás birtokában tökéletes rizikó managementet követve felül a csillagokba tartó vonatra.:)
Pontosan erről van szó, ha már érzelmi oldal, és ez tök normális emberi reakció. Aki tagadja, hogy nem ilyen, az kamuzik
Mindenannyian örülünk, ha gazdagodsz! ;) Legalább talin mindannyiunkat meg tudsz hívni mindenre! Ezek után alap, hogy te legyél a gazda ea ne kelljen hozzájárulást fizetnünk ;) az én opus pakkomat vetted meg, úgyhogy tartozol XD
Én nem kereskedem, hanem befektetek. Általában. Tehát nem azonos a platform ;)
Amíg volt benne ráció, gyj-re, kitorest 235-on megvettem, 270 felett stopoltam. Felőlem milliora is felmehet. Az egész rv piac tulerteleltsegere érzelmileg reagáltam, te pedig érzelem a köbön toltettel estel nekem :)
üzengetnek egymásnak a fiúk, most már
72
669
7 666
75 668 db :))
sorminta ma is bejött
6
66
666
6 666
66 666 db
ez broki nyelven azt jelenti, hogy 666 on fordul? :)
Elvileg jövő csütörtökön lehet 1000 felett,pontosan 1063! De ha holnap 2 nap limites esés jön, akkor hétfőre 384-en lenne! Ami már egy jó besszálló lenne! / közben 1 millió 164k vevő, lehet, hogy suttyomban sátor ponyva alatt kész Paks2? :))
hihetetlen hogy ekkora igény van rá.. vagy csak a 40-50%a valós kereslet?
1 millió darab vételen!
Lassan 3 óra!
Én mind a két oldalt megértem, mert én kerestem is nem keveset, de hagytam is benne nem keveset! De most abba hagytam az ásást, mert nézem a gépet, 900k közel vételen itt valami készül!
Ürgék figyelem???
teljesen megértem rbbj -t... tudod mekkora törés, amikor érték alapon elemzel egy céget, mellé teszed a tech elemzést is és megpróbálsz pénzt keresni, majd jönnek ezek a #mutyi papírok és felülír minden szabályt, amit sikerült kialakítani az évek során, mert a kormány hátszelével fújják és fújják a lufit... még nagyobbra, és még annál is nagyobbra, amíg mindenkit el nem söpör a lavina... :)
Azzal amit te írsz maximálisan egyet értek! Semmi gond. De ez egy Kva speka rv! Venni kell, STOP be, és kész! Nem a lelki és egyéb dolgokon problémázni!