Csütörtökön reggel,még 480 környéke, de onnan lemegy szerintem akár 350-370 közé is! Persze innen majd ismét fel!
Csütörtökön reggel,még 480 környéke, de onnan lemegy szerintem akár 350-370 közé is! Persze innen majd ismét fel!
most kaptam h 1200 minimum január 30 ig :) aki merész vegyen meg! Masik tuti emelkedő az Ottone!!!
Igen, olyan parádés a tulajdonosi összetétel, hogy nem félnek a beragadástól. :) Ez a mai nap egy szép főpróba volt.
Nem csütörtök?
Az. Ha ma limiten zár, csütörtökön nyitó után eljön az igazság pillanata szerintem. Ettől függetlenül brutál, hogy ennyire megy minden Lölö papír. Szegény mosógépek. :)
Újra töltötték a könyvet, de ez azért most már nagyon nagyon mesterkélt! Akármilyen kezdő valaki, csak észre veszi, hogy igaz lehet 1000 is, de most rövid távon már rulett!
shortolni nem lehet, akkor mozi:)
ügyesen tesztelik a piacot, hogy ha indult az öntöde hogy tudnak kiszállni
kurva tdt miatt nem tudtam eladni 461en, de lejjebb repült. Minden lölő papírt öntenek, matgab megölt mindent...
igaz anno az estar is ment bő egy évig mielőtt kipukkadt volna :)
ha ez kell ez kell... :)))
:-)
Az összes EU-s támogatást OPUS részvény vásárlásokba fekteti valaki...
Aztán amikor az OPUS csődbemegy, akkor majd az EU beállhat a hitelezők sorába Bróker Marcsi után...
a bux kosarat 6 hónapon keresztül vizsgálják... ahogy nézem szept 1 től február 28ig tart a vizsgált időszak, ha addig húzzák, akkor árfolyamba beéri a zwackot is... :)
gyanús, hogy a bux kosár számolása miatt húzzák ennyire fel, hogy nagy százalékot hasíthassanak ki
Édes F.om!!!Ez tényleg 1000 lesz Hercegem!De akkor csapunk egy Pösti bulit :))))
unalmas mindennapok... Holnap legalább pihennek az indikátorok :)))