szép kombó, iraki katona, aki menekült.. dezertálásnak is hívhatjuk.. de ki érti ezt :)
szép kombó, iraki katona, aki menekült.. dezertálásnak is hívhatjuk.. de ki érti ezt :)
:) pont ezt mondtam családnak.. jajj de cukiiii.. itt a perec..oszt ráragadoztak..
ment migri simogatni oszt meglepődött amikor megakarták lincselni ... :D
http://index.hu/kulfold/2017/11/05/testor_menekult...
Apokalipszisről meg kell kérdezni azokat a polgárokat akik az iszlám állam területéről jöttek, miért nem maradtak ott? milyen klassz, lehetett nekik, hogy nem az volt s problémájuk hogy 1 adagot vagy két adag drogot lőjenek be maguknsk. Nem kellett attól se félniük, hogy autóbalesetben meghalnak - mint elkerülhető halálozási októl.
Biztosan nem voltak elég felvilágosultak, oktatásra van szükségük na, hogy elérjék az eu vezetőinek és a bevándorlást támogatók értelmi színvonalát.
Nagy hibája a nyugat polgárainak, hogy egy részük még mindig írtózik a háborútól, és nem akarnak részt venni egy kis öldöklésben, pedig lenne rá igény. Lsd las vegasi fickó és eu polgárok a nyugati jólétből akik elmentek egy kis kiruccanásra öldökölni az iszlám állam kötelékeiben vagy mint ez a fickó csak úgy mulatni az időt las vegasban. Mint esettanulmány ennek kutatása is érdekes lehet. A gyilkolásban rejlő vonzerő és hatalom.
Az öldöklés is egy igény és ebben még hihetetlen.potenciálok vannak. Egy kicsit még győzködni kell a begyösödött nyugati embert, hogy ez milyen jó kis érték, de úgy gondolom nem lesz ebből probléma: szépen alakulnak a dolgok nyugaton is.
Jut eszembe: már van ai robot aki szaudi állampolgár lett. Nem kell ide család, gyerekek, az emberekkel csak a gond van...túlnépesedés is van...a tömeg növeli az agressziót...a globalizáció mindenhova teríti a helyi konfliktusokat...eu-ban majd folytatják/lejátszák a kis törzsi ellentéteket/a vallási nézeteltéréseket..
Relativizálni nem szabad a terrort. Nyilván. De az apokalipszis 4 lovasa közé azért nem venném fel. :) Bármennyire is a hírek szerint a világ fő bajai között van 9/11 óta a gonosz tenoristákkal való nonstop harc, és annak változatos formái.
Csúnya rossz dolog pfujj, el kell ítélnünk egy nemzeti konzultáción , ez tény. :) Csiszolni kell a tömegek elméjét a következő konzultációk egyikével a téma a kapcsán. Rájuk fér ez is tény.
De azért na.
Engem pl érdekelne az biokémiai folyamat az agyában ennek a csókának aki Las Vegasban ámokfutott ami ide vezette. Lépésről lépésre mi történt vele és az agyában mi játszódott le közben. Mert ilyen állampolgárok mellett nem is kell külső ellenséget keresni. Azért elgondolkoztató eset . Lehet, hogy jobban is mint a globális terrorizmus. Egy jóléti állam polgára az amerikai álom keresése közben eléggé meglett korban 60 fölött volt ha jól emlékszem. Nem lehet ráfogni, hogy fiatalos meggondolatlanságból , előránt egy AR 15-öst lő mindenkit halomra.
De nem akartam ezt belekeverni a gonosz migráns témába, csak a statisztikákról nekem ez jutott eszembe. Mert meglepődtem mikor ezt a statisztikai adatot láttam usa kapcsán.
Főleg azon mennyi gyógyszeres eset. pl most legutóbb Tigernek az ügye, hogy fájdalomcsillapító és nyugtatókkal tele autóval a világ legismertebb golfozója . Súlyos függőség, mindez abból, hogy gerincproblémái miatt elkezdett fájdalomcsillapítókat szedni, aztán nyugtatókat és így tovább. Jó az ő ősei is bevándorló hátterűek lehettek így messziről ránézve nem indián ősökkel rendelkezik erre következtetek nemzeti konzultáción edződött elmémmel. Nem tudom érzed e az éles logikát. :) Lehet ez volt mindennek az oka. :) Majd egy következő nemzeti konzultációban felderítjük az ok okozati összefüggéseket. :)
Mi van? :)
Terrorizmusnak igen sok formája van. Terroristának bélyegzésnek még több. Ez különösen felkapott 9/11 óta.
Csak azt mondtam szerintem egy olyan világban ahol egy évben egy jóléti államban 60.000 ember drogtúladagolásban meghal. Ott nem az tűnik az első számú problémának, hogy 350 ember több év alatt Európában terroristák áldozata lesz. Nem ez tűnik a legfajsúlyosabb problémának ilyen számok tükrében.
Akik közül legalább fele úgy volt terrorista kb mint ez az amcsi ámokfutó legutóbb Las Vegas végállomásban. Magyarul elég súlyos pszichiátriai eset lehetett aki azt a divatba jött megoldást választotta az öngyilkosságra , hogy mészárolni kezd válogatás nélkül.
De a terrorizmus számomra egyébként is olyan mint a légyzümmögés kb mióta tudom, hogy vezetőnk megvéd ettől is. Vadliberálisok is ilyenek a számomra , mióta tőlük is megvédenek.
Svédeknél pedig világvége van ezt is tudom a sok bevándorló miatt. Lassan időszerű lesz , hogy megvédjük őket is.
Vágom én ám ezeket a dolgokat. :)
Saját önszántából mindenki úgy lesz öngyilkos, ahogy akar: dohányzás, alkohol, drog vagy túladagolás. Liberális érték a szabad választás. Nem szabad korlátozni a választékot...nem vagyunk mi észak-korea.
Viszont a kényszerítés az btk...egyelőre még...bár ahogy nézem a fejleményeket - a vadliberálisok jó úton vannak arra, hogy a merényleteket a szabad önkifejezés értékeként elismertessék az európai emberrel.
Nálad már sikerült? Jól sejtem?
De akkor hagyjuk , hogy ebben a fertőben kelljen tengődjenek? Svédek is, amcsik is. Valamit vsz konzultálni kellene erről. Segíteni kell nekik. :) Ha más nincs valahogy az alkotmányba írjuk bele , hogy velük vagyunk lelkiekben és sokat gondolunk rájuk. :) Erről egy népszavazás pl, szerintem hiánypótló lenne.
Ezek a svédek még nem ismerték fel a nemzeti konzultációban rejlő potenciált, és a jogi határzár erejét. Mutatjuk a fényes ösvényt pedig nekik. Kambodzsába süllyednek lassan miközben tuti recetet kínálunk nekik. :)
Figyi, amerikai ügyekről nem rendezhetnek konzultációt és kampányt meg népszavazást sem, mert akkor Trump begorombulna.
Nekik 60.000 ember nem olyan sok, hiszen egy olvasztótégelyről beszélünk.
Nekünk a kevesebb is több.
Még jó, hogy Weinstein, és Marton nem emigráltak oda. :) Statisztikai hivatal nem győzte volna összeadni az eseteket, kölcsön kellett volna kérni egy szuperszámítógépet. :)
Nekem egy statisztika volt mostanában ami meghökkentett. Nem kapcsolódik a migrációhoz . Amcsiknál kábszer túladagolásban egyetlen év alatt több 60 k ember meghalt. Egy magyar közepes város lakossága egy év alatt. Ebből mennyi volt a gyógyszer nem tudom, de nem kevés gondolom mert témáznak ezeken az erős fájdalomcsillapítókon , nyugtatókon , függőség, és túladagolás lehetősége. Durván játszanak.
Ha mindenképp kapcsolni akarnám a migrációs sztorikhoz. Nagy kampányok mekkora terrorizmus meghalt 300-400 ember terrormerényletben utóbbi években Európában. Közben egyetlen évben 60.000 ember túladagolja magát egy olyan jóléti államban mint Usa.
Hát ezek nemzeti konzultációt, vagy népszavazást igénylő ügyek. Sürgősen konzultálni kell róla nemzettel úgy látom. Majd ha a Soros tervvel leszámoltunk. :)
Vajon mi történik a svéd közvéleménnyel, ha hátast dob?
Kizavarnak minden migránst, amíg még ők vannak többségben?
Vagy ezentúl a fiúgyerekeket nem lánynak nevelik?
Konzervatív svéd irány üti fel a fejét?
Tegnap előtt közölt egy adatot a svéd, valamilyen hivatal. amitől hátast dobott a svéd közvélemény! Mármint az elmúlt 5 évben a szexuális zaklatások 95%-át migráns hátterű emberek követtél el, a brutális nemi erőszakok 2/3 pedig friss migránsok, olyanok is, akik már letelepedési engedélyt kaptak!
Tényleg már rég gonosz migránsoztam egy jót. :)
Nemzeti konzultáció most leköti szellemi energiákat a témában. Bevallom én is már napok, hetek óta azon gondolkodom mi a helyes válasz a kérdőíven. :)
Egyelten dolog tudott ebből kizökkenteni volt itt a környékünkön egy elfogás lekapcsoltak egy furgont tele gonosz migrántokkal. Rend éber őrei. Mostanában Őcsény aztán ez. Zajlik itt az élet gonosz migráns fronton is .
Ami érdekes volt a számomra ebben azt írták az elfogottakat átkísérik Szerbiába. Nyilván mit fog ott csinálni újra teszteli a kerítést, vagy egy másik útvonalat. Szóval ebből is látszik ha tömegek jutnának el Szerbiáig mit érne a jogi határzárunk stb.
Rafkós dolog ez a Soros terv , lényeg a lényeg. :) Több szálon fut és sok visszacsatolással, ravasz terv, hát fel kell kötni gatyát a konzultáción, egyik fejét levágjuk ugye egy konzultációval nő helyette 3 másik. Nehéz idők. :)
Lásd ezt a cikket is amit te is hoztál. A visszacsatolásnak egy példája. Kemény világ , de semmi csüggedés népszavazzunk az ügyben , vagy konzultáljunk azzal mindig nagy csapást mérünk az ellenségre. :)