439 és 273k nyitóforgalom, ez kész.. status mire kiszórja azt a 2mrd-t magasra kell húzni..
439 és 273k nyitóforgalom, ez kész.. status mire kiszórja azt a 2mrd-t magasra kell húzni..
440-es nyitót mutat az indi, 180k lesz a forgalom egyelőre. Beteg.
461-en most 56.822 vétel! De azért a fák sem -egyszerre- nőnek az égig! És ha jön egy öntés, akkor jó mondjuk egy 450-es stop, de mi van, ha csak 449-ig jönnek le, és délben újra felső limiten 500k vevő! Nem könnyű most a helyzet!
Hát úgy látszik erre a hétre a 200 mrd-os kapitalizáció volt betervezve. Opi+Konzum együtt, vagy külön külön az még kérdés.
Mi volt ma itt Tibi? :) Mondom kevés lesz a közkéz. Konzumot is rendesen megrángatták pár hét kóma után.
Ha ez az, amire gondolok, akkor megy ez még az egekbe.... Sok a mosni való, de nem ruha.
Szerinted? :)
:DDD
szóval miattad állt ott 3 hónapot a papír :)))))
fene se tudja, ha azaz 500k valós kereslet, és nem puffer, akkor holnap is meglesz a +10 +15%... eszméletlen...
Vicces, de tetszik. Igaz, hogy eladtam 207 en, kiderült volt még egy pár darab. :) jó volt az is, azóta nem is néztem, most is, csak kíváncsiságból. :)) hát ott, ahol eladtam, érdemes lett volna venni is. :) nem sok maradt le, csak a fele. :)
Halvány lila fingom sincs meddig mehet a drágaságunk!
Sokan karácsonyra 500at tippeltek, de extrém (talán már nem is annyira) esetben, már a héten meglehet!
Vélemények?
a részvényeseknek a fele listát átküldhetnék "szigorúan titkos" borítékba :)
ők a következő 50 hirdetményt is tudják... :)
http://stocklandyard.hu/cikkek/4119-ha-o-boldog
boldogságaink
Jelen pillanatban 560k van vételen...így egyáltalán nincs kizárva egy vaskos rés megint! Próbálom nézni a réseket, de csak a gyj óta keletkezetteket! Ha minden igaz 246 után ez a második résünk...bár vsz semmi jelentősége sincs!
azért nem nyit +8 százalékban, abban megegyezhetünk :) ... inkább kajáltam egy jót. Azonban az vicc, hogy random smsek reggel óta nem jöttek be, pedig kurva szép tdt long lett volna...