Nem mazohista vagyok, hanem szeretnék duplázni ;-)
mär volt +10%-ban is, 775 továbbra is jelentös plussz, faktor is tehetetlen itt...
De inkäbb opust toljad, mert azt akarnám visszavenni olcsobban
na, tehát a CIG (296-ról) és FHB (570-től lefele) részvényem mellé most gyorsan betársulsz az Appenines cégembe is...
Isten bizony, te mazochista vagy...! :-)
Van még 4IG-em is, azt nem akarsz venni??? Igaz azt most nem tudsz olyan drágán venni, mint nekem van :-))
Lehet hogy mar kesőn, de vettem most opust es appenint.
Kollégám ma mondta, hogy milyen okos a ferje (70 ft ért vett opust, és még tartja)
Én, meg a nagy tőzsdés ülök a cigben 293 ról és az fhb ban 600 ról.
Fa.sza
érdemes figyelni, mert felfele vezető volt
minimális szabad pénzből visszaszálltam, 790 alatti stoppal
nono, nagyon hozzászoktatok, hogy veszek valamit és már másnap beesik 10%-ot... Holott én 2 hét alatt szoktam ígérni, az a szabály...
Nagy küzdelem lesz ez, de ha az Apple-t vagy a teljes kínai piacot elintéztem anno, akkor nem hiszem, hogy egy Mészáros ellen tudna állni a faktornak...
faktor itten kutya fasza mester... :)
Ciget is amikor megvettem akkor másnap +10%-ban nyitott, aztán nap végére már -5% volt.
amit ebben ma leművelnek a le fel tépésekkel... :)
ezek ellenállhatatlanok mester, nagyban kell játszanod, mert bekóstolnak :)
faxom 712-ért vettem. Úgyhogy ezt is kipukkasztom.
Inkább szívjunk együtt jeligére.
előbb majdnem beálltam appenin vételre 687-nél, de aztán nem nyomtam rá az okét... :-(
ne marketingeld az összes szar céget amid van :) keress stílusosan sok pénzt ;) :))
Ottone? Venaszkenner Kolumbiában Szijjártó Peterunk hatszellevel lesz az még 200 is! Kerdezhetnem, bitcoincash es etherum mi a jövő keped?dupla meglesz sztem
nekem a 320-as kiszállásom se volt nagy ötlet...