Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

KALL Ingredients

#806150 picirigo Előzmény: #806149

Nem jó! Ezen én is agyaltam. De attól tartok, Opust drágábban kapod csak vissza, mint amennyit nyernél! Ne spekázz, ülj a seggeden fiam :))))))))!

KALL Ingredients

#806149 Kissherceg Előzmény: #806145

pompa, gondoltam egy olyan körre, hogy opust 401en eladom és megveszem konzumot 2350 körül mikor látszott elindul aztán holnap opus vissza :)))

Nekem a nejem mondta kb.…

#806140 Kiss Zoltán

Nekem a nejem mondta kb.egy hónapja, hogy ne agyalj, annyit rajta, hogy mi lett volna, meg, hogy ez nem normális dolog, meg stb..........hanem vegyél!!!Hát most ha eladom több mint 1 millió a haszon, 1 hónap alatt! Pedig amikor már a háziasszonyok is veszik!

Bréjking nyúúúz!!!

#806126 thibi99 Előzmény: #806122

Sztem mikire 500 lesz politikai elite :) bitcoincash? Pentek óta ment 30% masik haver nak üzenem aki alattad irta herceg uram

Bréjking nyúúúz!!!

#806125 Koffein Előzmény: #806122

ma hajnalba visszaszálltam piacin... szánom és bánom, nem kellett volna kiszállni korrekciót várni... :-/ legyintsünk rá, közel 4*nagyobb tőkével térdig állok eme a mutyi cégbe... :o))

Bréjking nyúúúz!!!

#806116 Kissherceg Előzmény: #806089

ma is ingyen van egyelőre... Nincs logika, se matek...

random nem indult el így ma a tdt kimaradt.

Bréjking nyúúúz!!!

#806099 rbbj11 Előzmény: #806098

Bitcoin cash vagy esik vagy oldalaz....volatilitasa nem is vészes. Bitcoinhoz képest.

Olyan szép, hogy duplazol mindenben és már a phylaxia is plusszban van. :)

Bréjking nyúúúz!!!

#806098 thibi99 Előzmény: #806095

Mi ebben az arc?koszi :( rfv es Genesis bent voltam mindegyikben de csak duplázni mertem , ez sz egesz egy kogazdagok tippmixe amit ők raknak s ha Vki ugyanazt teszi nyer ,masik oldal veszít!nezd meg pl bitcoincash milyen volatilis mint egy léghajó lődd be

Bréjking nyúúúz!!!

#806095 Koffein Előzmény: #806092

remélem akkor is ekkora arcod lesz, amikor dézsából fogják önteni spekik nyakára a papírokat, hogy egy pár példát mondjak orco, estmédia, estar, cig stb...

szerintem banyaiz fundamentálisan próbálja szemlélni, most felhevült az opimus körül a levegő, minden speki ráugrott, láttunk ilyet, voltunk ilyen szituba, volt aki nyert, volt aki vesztett, sokan elvéreztek... azt is látni kell, hogy irreális értékeltségen van, persze mehet tovább, de nehogy azt mond, hogy azaz erény, ha rózsaszín ködön keresztül szemléljük a cég ügyeit...

Bréjking nyúúúz!!!

#806092 thibi99 Előzmény: #806089

Köszi! Jo kereskedést!Nehez biznic ez, sok kezdovel ok csak veszik s veszik :) elképzelhetetlen h mily orom ert mikor az 5 Millam visszajött 10 év alatt! Bar akkor kezdtem es haver mondta h phylaxia 1 e Ft lesz mikor 200 volt azota tanultam mint Te ilyenektol sokat Koszonom Uram

Bréjking nyúúúz!!!

#806089 banyaiz Előzmény: #806083

Szóval Tibi értem amit mondasz . Az én véleményem annyi kb , hogy idő kell még ahhoz ez az egész letisztuljon milyen értéket is tud teremteni majd ezekben a cégekben. Addigra vszínű a közkezet is növelni fogják nem kicsit.

Viszont hát van egy varázsa a zavarosban való halászásnak is. Mire letisztul addigra azok a lehetőségek elmennek , hogy pár hónap alatt 100 x -ra nő az árfolyam. :) Ez a korszak addigra lezárul. Utána is nyilván nagyon komoly árfolyammozgások lehetnek majd, de azért nem ilyen, hogy bejelent valamit aminek a jelentősége csekély és arra duplázik , háromszorozik stb. :)

Ez időigényes lesz valószínű mire ez az állapot eljön addig a zavarosban való halászat, és a hitbeli kérdések a döntőek. Ki mit hisz a dologról mennyire lesz fényes a jövő.

Akárhogy is ez nagy sztori lesz mert ilyen indulással bármilyen is a folytatás az téma lesz. :) Nem kis lendülettel kezdtek a tőzsdén. Eredeti tőkefelhalmozást idézi. :)

döl a lé

#806088 banyaiz Előzmény: #806062

Pont ezt emlegetem . Ezek szerint 3 munkát nyertek 2,8 mrd Ft-ért. Ami ebből megállapítható ha ezeket elvégzik megfelelően az árbevételük 2,8 mrd-al nőni fog. Az, hogy ennek mennyi papíron a profittartalma megjósolhatatlan kb. Majd ha elvégezték akkor a számaikból kiderül.

Ilyen bulikból nagyon komoly nagyságrend kellene 100 mrd-os / év valahogy viszonyítani lehessen a cég jelenlegi piaci árazásához.

De majd Lőrinc beindítja a pályázatokat.

Bréjking nyúúúz!!!

#806087 banyaiz Előzmény: #806083

Ha Paks 2 beindul nagyon komoly érzelmek lehetnek a piacon. Ezt egy pillanatig sem vitatom.

Csak a kérdés az, hogy mennyit fog ezen a projekten keresni. Közbeszerzéseken belül az atomerőmű építés az még egy külön szigorúbb világ. Mert azért ott nem fér bele valaki kóklerkedjen és fél év múlva a járólap elmozduljon, vagy út az megsüllyedjen stb. :)

Nagyon szigorú kritériumok és mellette nagyon komoly ellenőrzés. Mekkora profittartalma van papíron egy ilyen bulinak ? Meg kell nézni a cseh céget papíron mekkora profitot mutat ki a számtalan beruházásából.

Közbeszerzéseknél nem az a jellemző, hogy a nagy profit papíron csapódik le. Számtalan olyan cég van aki közbeszerzéseken sokat nyer és az árbevételhez viszonyítva a profit néhány %. Papíron persze. Gyakorlatilag nem érné meg annyit építkezni amennyi profitot kimutatnak rajta. Halálra dolgozzák magukat semmiért, papíron persze. Ez azért eléggé gyakori a közbeszerzéseknél.

Ezért érdekes ez, hogy ilyen tevékenységgel a tőzsdére. Mert nem szokott cél lenni a minél nagyobb nyilvánosság ezeknél a buliknál. Ez egy érdekes dolog lesz egy ekkora figyelmet kapó tőzsdei cégnél.

Pl most a pénteki hír ami azért megmozgatta a piacot közbeszerzés Tokajban vagy hol , 1,7 mrd-os projekt. Ennek papíron mekkora lesz a nyeresége? Mindez egy 100 mrd fölé értékelt cégnél ahol az árbevétel az első félévben 20 mrd környékén volt. :)

Azért ezt se szabad vsz elfelejteni a nagy lelkesedés közben nehogy tréfás dolgok történjenek.

Bréjking nyúúúz!!!

#806086 banyaiz Előzmény: #806082

Viszont amíg ez megtörténik addig teljesen kontrollálhatják az árfolyamot. Bennfentes infók és néhány mrd tőke kell hozzá ezzel az alacsony közkézzel kb.

Ráadásul önmagában Mészáros akkora márkanév úgy látszik. Ha nem is nyúlnak bele különösebben a kereskedésbe akkor is érdekes dolgokat lehet produkálni.

Lásd mondjuk a Konzumé az mkb történetet. Kíváncsi lennék hány kisbefektető tett bele lóvét, hogy hű megszerezték az mkb-t. Na most egy ilyen hírrel ha részvényalapok dominálják a kereskedést nehéz lenne ilyen érzelmeket kiváltani. :) Mert azt azért olyan emberek irányítják akik tudják mi a különbség a vagyonkezelés , és a tulajdon között, vagy mit jelent az, hogy tőkeemelés zárt körben stb. Vicces lenne mondjuk egy Mol vezérigazgató egy nyilatkozatban a tőkeemelés fogalmát magyarázná el a közönségnek. :) Lásd pl ezt az Angyal féle rádióinterjút. Ez szürreális valahol, de hát gyakorlatilag a kezdeti zavaros időszak ez. Ha valóban egy komoly tőzsdei konglomerátum a hosszú távú elképzelés. Ebben a zavaros időszakban ha van rá szándék akkor nem kis lóvét is tudnak gyűjteni a kereskedésben aktív részvétellel. Egyéb szempontok mellett.

Bréjking nyúúúz!!!

#806083 thibi99 Előzmény: #806056

konzum is fog tovabb menni, nezd meg, Vki 15 db kal rakja vissza, gyűjtik! Illetve Appennin növekszik anyut konzumot növeli. Appennin ami sztem lassan 1 e Ft lesz.Opus ? Sztem mar lassan alul árazott oly mértékben töltik fel, s ha paks2 nyer :) innen meg hova szalad mikulasra mtcom megelőzzük!!En halas vagyok ML es sokan azok 10 évig ültem phylaxiaban 5 Milla volt h csak 33 e Ft ert ,ma mar 15% + vagyok :) ill a higitasaim 55,115,210 Ft rol!Sok ismerősöm oromkodik ezért OV kapja jövőre a legtöbbet :) Igaz nincs is jobb , baloldal nulla, jobbikos befordulo

Bréjking nyúúúz!!!

#806082 Kissherceg Előzmény: #806053

jól látod, konzum fog majd közkézt emelni, amikor alapoknak adják el a részesedést. Lásd estar