Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Bréjking nyúúúz!!!

#805972 Kissherceg Előzmény: #805971

elég nekem a saját vízióm, attól is félek. Nem, hogy másé ;)

megvan benne az a részvénydarabszám, ami alapján likvid blue lehet...

Bréjking nyúúúz!!!

#805971 thibi99 Előzmény: #805965

Nezd meg TA alapján odaát 3 an is jol vizionáltak ill aki kicsit is merészebb az meg innen is jol fog járni! All in es 1 év min dupla ill Ottone lesz meg innen a sima dupla! Majd nézzük vissza!

Bréjking nyúúúz!!!

#805965 Kissherceg Előzmény: #805953

0 info nincsen... ennél a papírnál a tudatlanság nagy előny :))) nem kell érteni, csak leszarni..

" tokaji befektetései eg…

#805954 rbbj11 Előzmény: #805946

" tokaji befektetései egyelőre inkább presztízsértékűnek tűnnek, az átvett borászcégek ugyanis szerény, pármilliós profittal működtek."

Bréjking nyúúúz!!!

#805953 banyaiz Előzmény: #805906

20-300-ig 10 milliával benne volt? Az igen. Eléggé bízott akkor a dologban .

De már nem akar tovább gazdagodni Mészárossal ha kiszállt? :)

Nagy szüksége van a 100 k-s ajándékkosárra . Inkább fizessen elő néhány megyei lapra papíralapon, legyen néhány előfizető , ha ki akarja fejezni a háláját . :)

...

Félre a tréfát itt nagy Konzum és Opi szakértők vannak, én csak a felszínét karcolgatom a dolgoknak ezért azt kérdezném tudja valaki mennyiért vette a Mediaworksot , és a Hunguestet. Keresgéltem ezt már néhányszor de nem találtam. Mennyi ezeknek a vételára. Mert csak az adásvétel tényét találtam, és utána se semmit erről. Saccra belőttem a számok alapján, de pontosan mennyi volt az annyi az kellene nekem. Ha valaki tudja.

Bréjking nyúúúz!!!

#805952 banyaiz Előzmény: #805854

Lehet akkor lennél igazán bosszús , mert meddig tartottad volna ha április , májusban rámozdulsz?

Bréjking nyúúúz!!!

#805906 thibi99 Előzmény: #805842

Special örülök neki!! ML legalább spekiket is gazdagítja közvetve ,nem mint a szocik anno csak maguk s btaik! Szállj fel s elvezd 1000 Ft ig!egy speki cimbim 20-300 ig 10 millaval :) ő teged leharakirizne :) csinaltat akandekkosarat ML nek 100 e Ft rt

Bréjking nyúúúz!!!

#805854 Kiss Zoltán Előzmény: #805842

Sok, igen sok igazságot leírsz! Én mégis azt bánom a legjobban, hogy áprilisban, májusban szó szerint bealudtam a dolgot!

Bréjking nyúúúz!!!

#805842 banyaiz Előzmény: #805804

De ez a történet miért a múltban játszódik Zoli , mármint a laza erkölcsű nőszemélyes sztori? :D

Lényeg a lényeg vsz miért jött tőzsdére Mészáros ? Nyilván pénzt keresni, ilyen korszakalkotó megállapításokat tegyek. :) Ennek több útja is van. Mutyitól egy komoly cég felépítéséig.

Nézzük az eddigi munkásságot. Szerintem elég szép kis pénzeket kereshetett azzal, hogy haveri kezek adták vették a papírokat. Vagy legalábbis nem zárnám ki ennek a lehetőségét.

Aztán pl itt az Opusnál média pf-et megvette kötvényekből befolyt lóvéból. Azokat a kötvényeket vagy ő , vagy a "család" jegyezte szerintem. Ezt átalakította most részvényekké. Tehát a cégben ott van a média amit megvett ahhoz képest apróért amennyit ez a cég a tőzsdén jelenleg ér.

Ha mindezt tőzsdén kívül csinálja akkor pár mrd-ért vett volna egy médiapozíciót. Így, hogy a tőzsdén csinálta , nagy sztori, Mészárossal gazdagodunk stb a pár mrd befektetés mára 100 mrd feletti piaci áron van. Nyilván ezt az árat most nem tudná megkapni az összes részvényért. De hát távlatokban ha jól építi a céget akkor igen. Gyakorlatilag minimális pénzből mára ott tart, hogy 100 mrd-nál magasabb kapitalizáción forog a "befektetése". Ami tőzsdén kívül lenne egy pár mrd-ból vett média portfólió . A másik lenne egy atomerőmű építésben érdekelt jelenleg üres cég aminek a számaiban majd valami egyszer lecsapódik . Így , hogy tőzsdén csinálja hatalmas sztori, hogy az atomerőmű építésből kaszálni fog. Még nem történt semmi de már a befektetés atomerőműves része ér 50 mrd-ot. :) Persze jelenleg virtuálisan.

Egy ilyen turbó hatás ez a tőzsde.

Ezzel a közkézzel pedig, és azzal, hogy a többi családban van ha akarja 1000 teszi az árfolyamot, ezt a hangulatot gerjesztheti bárhová. De ettől még ha a hangulatot félretesszük akkor a helyzet az, hogy mennyit fog keresni az atombulin, mennyit fog keresni médiabulin , hogyan építi a céget. Mert részvény nyomdázásból , és olyan újsághírekből, hogy a konzumé az mkb még nem lesz részvényesi értékteremtés.

Hangulat csillagos ötös , de a tartalomra még ráfér a munka. :) Az árfolyam is csillagos ötös már.

Bréjking nyúúúz!!!

#805840 banyaiz Előzmény: #805799

Szerintem azért van egy olyan kisbefektetői réteg aki ebben hosszú távon gondolkodik. Szólnak mellette azért érvek. Tételezzük fel, hogy 4-8-12 év fidesz még, és Mészáros nem hajt végre lázadást a kedves vezető ellen. :) Akkor vszínű dőlni fog hozzá a lé. Abból persze mit épít be ezekbe a cégekbe az más kérdés.

De a nagy kasza neki az lenne ha ezek a cégek a tőzsdén nagyon kinőnék magukat . Akkor a 100 millió db-os részvénypakkok 1000 mrd-os forgalomképes vagyonná válnának.

Ilyen hátszéllel nem egy lehetetlen cél. Csak a jelenlegi árazásban a jelenlegi tartalomhoz képest elszállt az ár elég szépen. Ami egyrészt vsz a nagyívű várakozások miatt van. Mészárossal együtt gazdagodjunk címszó. :) Másrészt pedig az miatt , hogy a "család" kezében van a papírok nagy része, közkéz igen alacsony oda lehet nagyjából rakni az árat ahová akarja.

Fel lehet ezt fogni kezdeti állapotnak. Csak alapoknál ez a felállás eleve kizárja azt, hogy bizniszeljenek vele. Tehát ha most ő kitalálná, hogy eladja a részvény százmillióit és majd azt megveszi ilyen olyan befektetési alap stb az most nem igazán működne. Maximum "családon" belül. Távolabbi jövőben persze az megint egy másik kérdés mit épít be a cégbe. Felépítheti ezt úgy, hogy ne ilyenekkel kelljen szórakozni, hogy a közleményekben a "kisbefektetők védelme" érdekében valamit vetít. :)

Bréjking nyúúúz!!!

#805828 rbbj11 Előzmény: #805803

pletykära venni, hirre eladni a szitu...és megint giga forgalom...ez mindig megöli az aktuális iränyt, legaläbb rövid idöre. Csodálkoznék, ha ma 300 felett zärna

Bréjking nyúúúz!!!

#805821 Koffein Előzmény: #805820

ne idegesítsetek fel... folyamatosan felfele beszélitek... ne mondjátok, hogy nektek nem esne jól egy korrekció kb 260ig... :)