ilyen komolytalan tudasu vagyok, én nem látom miért és milyen irányú holnapi rés készült elő. Ezért hálás lennék a felvilágosításodert :)
ilyen komolytalan tudasu vagyok, én nem látom miért és milyen irányú holnapi rés készült elő. Ezért hálás lennék a felvilágosításodert :)
kicsit komolytalan a kérdés :)
holnapra rést terveznek
Most igen beállt, kérdés merre fog most menni, rövid távon jó lenne nekem egy 290 / ott állok vételen / hosszú távon pedig ki tudja, de úgy néz ki, hogy igencsak fel az irány!
aláírtak szándéknyilatkozatot kolumbiában, de itt hagyjuk is :)
csendes gyűjtögetés zajlik
ez meg mi a frász? azt hittem, csak vmi otp certi...
| OTT-ONE Nyrt. |
reméljük lesz még benne esés, az kétségtelenül jól jön majd :)
Köszi :)
Ez igaz "A láthatatlan kézre nincs indikátor" csak nyugtalanít, hogy minden indikátor maxon van kifeszítve, valahol fordulni fog, lehet ma, holnap, de az is lehet egy hónap múlva, de ha egyszer mikrobi beadja a jelzést, az ajtó nagyon szűk lesz... :)
Két észrevétel alapján hoztam meg a döntést, hogy kiszállok ebből a körből rsi meg bollinger, ilyenkor amikor nagyon túlfutott a kis fifi (kosztó szavaival élve) mindig fordult az opus, lehet most nem jön be, meglátjuk... habár nagyon remélem, hogy 260 körül lesz lehetőségem visszaszállni :)
"láthatatlan kézre nincs indikátor"
Ez mekkora duma wazz! Még tőled is túl jó, pedig ismerünk :)))
Amíg ilyen cuki kis pakkok fogják alulról, addig szigorúan tartás!
Elnézve a konzum RSI-t elég betegek :)) Az a szitu, hogy ha elmegy 400ig, RSI-ben csak pici változás lesz, azonban ha onnan indul a konszolidáció, akkor meg pont itt veszed vissza :)
A láthatatlan kézre nincs indikátor :)
Gratulálok a nyerőhöz.
e miatt szálltam ki https://invst.ly/5jx77 az is lehet hogy 280-260 közt lesz az alj, mindegy is majd eldönti a piac, vagy a böllér...
vétel helyett kiszálltam teljesen... várok egy korrekciót 270-250 ig...
addig olcsó :)))