találtam még egy kis aprót, bővítettem. :)
találtam még egy kis aprót, bővítettem. :)
Nemtom mi lesz a mai nap vége, de életem legpozitívabb tőzsdei élménye a mai...és remélem a folytatás is hasonló lesz :))!
Lassan eléri a 100 mrd-os kapitalizációt a cég. Mert ha jól emlékszem 300 millió környéki a részvényszám.
Nehéz mit mondani mikor a cég az árbevétel többszörösén forog, nem a saját tőke, vagy profit vagy egyéb alap érték többszörösén, hanem az árbevétel többszörösének megfelelő kapitalizáción. :)
Ezt a médiaportfóliót miből vették? Egy mínuszos cég kibocsájtott 5-10 mrd Ft környékén kötvényt amit valakik megvettek, így jutott egy kis lóvéhoz . Amiért megvette a legfőbb cél vsz nem a médiabefektetés hanem a propagandához legyen felület.
Persze a kellemest a hasznossal összekötve akkor már kitömték hirdetésekkel ebből becsorog valamennyi profit.
A többi pedig a Mészáros felár a cégben kb a 80%-a az árfolyamnak. :) Jó hát ennyi a piaci értéke a NER-ben a csókának.
Bétet úgy kellene fejleszteni minden cégben Mészáros résztulajdonos aztán a BUX elérné egy év múlva az 1 milliós indexértéket.
itt tudni nem igazán lehet semmit se, nyerik a választást ez lesz a NER-es osztalékpapír... Egyszerűbb a híveknek részesülni... A baj, hogy sokkal több lehetne :D Jó estar sztori....
Ekkora darabszámokkal itt kiszállni nem lehet, nem 20-30%-ra veszik sztm
nem érdekelt engem tegnap mit olvastam, jobbnak tűnt tegnap masterplastba rövidre atszallni, mint itt maradni. K.nagyot tévedtem. Fene se gondolta, hogy pont ma indul meg. :(
Többet nem engedem, h berúgj velem! Hát nem olvastad mit írtam lejjebb???? :))))
Július óta csak Opim van...kb 200-as átlag eddig! Maxos záró kellene a szép gyertyához!
és én tegnap atszalltam masterplastba , aaaaaaaaa, kitepem a hajam!
fájdalom, hogy lehetne sokkal több is :)
A majrétól azért messze voltam...csak idegesített, h nem csinálta paraszt shortot...Mai nap talán limit lesz!
ezt ma is tépik... ezidáig 4szer nagyobb a forgalom, mint az otp.ben...
vegyen ebböl matgab, majd más világ lesz! Összedöl a Mészáros birodalom!
megerösített? :DD 2 napja még majréztál, miért nem sikerült jókor 270-en kiszórni! :DD
1000 db-ként veszem, veszegetem!
Hamarosan a kapitalizáció miatt már ez sem lesz kérdés :)))))
ez itt a kérdés :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/ket-uj-blue-chi...
"Szóval mi a válasz a címben feltett kérdésre? Ha attól blue chip egy részvény, hogy az adott tőzsde leglikvidebb, legnagyobb forgalmú papírjai közé tartozik és tagja a tőzsde legfontosabb részvényindexének (itt BUX), akkor az Opusnak és az Appeninnek ott a helye a legnagyobbak között, ha viszont a piaci kapitalizáció is kritérium, akkor a két vállalat még messze van a blue chip státusztól."
Ne röhögj, de ebben a helyzetben, ami most ebben az országban "uralkodik", olyan lehetőségeket látok a Mészi papírokban (főleg Opiban), ami szerintem egy ember életében max 1x jön el. Ha bele pakolnak még 1-2 fasz@ céget, esetleg jön Paks 2 (bár ha nem, akkor KPria mi a pötsnek kellett) akkor 1-2000 árfolyás is elképzelhető pár éven belül.
Csak megjegyzésként: idén 171-en vettem először, júliusban....most hol van, és a mai nap is ismét megerősített, h esni ez még nem mostanában fog!
https://www.vg.hu/penzugy/lakossagi-befektetokre-h...
ebből is kell a vonzó sztori,tényleg blue lesz a végén az kacagtató