megérzéssel ;)
Napos charton töretlen az emelkedés. Most is csak egy beleadás rontotta el a napot, semmi jele nincs korrekciónak több napos távon. Választásokig emelkedésre van ítélve.
megérzéssel ;)
Napos charton töretlen az emelkedés. Most is csak egy beleadás rontotta el a napot, semmi jele nincs korrekciónak több napos távon. Választásokig emelkedésre van ítélve.
S mivel tudod alátámasztani eme gondolatod???
Ui: Ha szenved adom, ha megindul tartom
2 napon belül adhatod annyiert, ha annyira akarod....csak lemaradsz a folyamatos emelkedesrol
Nemtom, de valami okosat mondhatnál. Közkéz kb 70misi (legalábbis volt), de gyj óta megfordult minimum a fele! Ebből ki és mennyit szívott fel??? És mi okból??? Na erre válaszolj nekem!
Ma 71-72 körül adni akartam, de egy pöcs vagyok....
lehet az árfolyama utoléri rábát....mielött bekebelezi :D
érdekelne hány millió darabot szívtak ki a piacról, gondolnám elég sokat. Hihetetlen vételi erő van, még megmozgatni se akarják annyira...
nem 5 Forintonként bővítek :) szegény ember ritkán vesz :)
Szerintem pont tőzsdére hozzák az összes ilyet... így a kis holdudvar is részesül...
nyilván mindenki saját belátása szerint dönt....akkor máshogy kérdezem: pozit bövítesz ismét? :)
kíváncsi vagyok, hogy a buxban hány százalékot fog kapni 2-3 év múlva... :)
http://168ora.hu/penz/penzeromu-mit-keres-meszaros...
érdekes kis cikk, 100mrd-s árbevételű cég...
@Rbb - mindenki döntsön saját belátása szerint.
hitelkiváltanak
...ja, hogy legyen mit elpiáznunk ha egyszer végre eljutunk inni valami "jó kis borvidékre"....:)))
a mohóság... :) olcsóbban vettél vissza végül, grat :)
ne csüggedj, kell a vételi erő később is :))
bővítettem :), stop bent