Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

fogalmam sincs ki mikorr…

#804535 prospero Előzmény: #804526

fogalmam sincs ki mikorra tervez kilépést. Ez a te narratívád. :-)!

Ha engem kérdezel én leírtam mit gondolok erről, mit nem szeretnék...de hogy hol lesz az a pont, vagy mikor jön el, vagy eljön-e egyáltalán, amikor az én véleményemet a többség osztani fogja.....ami alapja lehetne egy kilépési folyamatnak....fogalmam sincs. :-)!

ne légy beszari, hanem v…

#804526 tozsdenyul Előzmény: #804523

ne légy beszari, hanem vállald a véleményed

A wake-up call az én véleményem, amit te számtalanszor vitattál, nehogy már emögé bújj el

A te forgatókönyved mindig is az volt, hogy az iszlám elnyeli nyugat -európát, a sorosisták feloldják a nemzeti identitást és ezzel az elkerülhetetlen apokalipszissel szemben egyedül a fityesz áll.

A sok mellébeszéd után csak kibökted, hogy nem akarsz a bevándorláspárti és iszlamizálódó Eu-nak része lenni.

Ugyan mikorra tervezitek a kilépést?

ha hat a wake-up call ah…

#804523 prospero Előzmény: #804520

ha hat a wake-up call ahogy hívtad, akkor sztem nem kell kilépni - ahogy írtam két hozzászólással ezelőtt. Nem figyeltél. Ejnye-bejnye. :-)!

"Szóval inkább az iszlám…

#804520 tozsdenyul Előzmény: #804519

"Szóval inkább az iszlám, mint az oroszok? "

Ilyet nem állított senki.

"az én életemben nem fog megtörténni eu iszlamizációja : szóval mehet, nem érdekel. "

Ilyet sem állított senki.

Maradjunk a konkrét megfogható állításoknál: te nem akarsz az iszlamizálódó Eu tagja maradni.

Mikorra tervezitek a kilépést?

10-20 éven belül 2-3 mil…

#804519 prospero Előzmény: #804500

10-20 éven belül 2-3 millió cigány? :-)!

Szóval inkább az iszlám, mint az oroszok? Mondtam hogy szekuláris humanistaként az első megtérők között leszel...:-)!

Történelemben számtalan civilizáció pusztulása mutatja, hogy nem feltétlenül a versenyképesebb gazdasággal rendelkező él túl.

Az él túl, akiben van erős életösztön és élni akarás, kész megvédeni magát.

Mit lehet azzal kezdeni: az én életemben nem fog megtörténni eu iszlamizációja : szóval mehet, nem érdekel. Ez nem erős európai életösztön, hanem feladás.

orbán mindig szorgalmazt…

#804518 prospero Előzmény: #804496

orbán mindig szorgalmazta: kezdetektől, hogy a különböző bevándorló kategóriákat meg kell különböztetni. :-)!

A baloldalnak volt minden migráns "menekült", akit védelem illet és humanitárius okokból hagyni kell, hogy jöjjenek, vonulgassanak.

Az ellenzékieknek ugyanaz a letelepedési kötvényes és az illegális bevándorlás + a menekült.

60-as iq felett megy a különbségtétel - ahogy a mellékelt beszélgetésünk mutatja...

angol, francia, német, …

#804500 tozsdenyul Előzmény: #804498

angol, francia, német, olasz megy a levesbe, iszlamizálódott atomizálódott európa

De magyarország megmarad?

A kisantant gyürüjében, az iszlám és az orosz harapófogóban, a 7-8 millió magyar (ebböl 2-3 millió cigány) majd egy eröskezü igaz keresztény vezérrel megmarad?

Amúgy versenyképtelen gazdasággal, nemlétezö hadsereggel?

Jó forgatókönyv, reális. Én inkább nézem a cseh 2-öt :)

"középkori magyarország"…

#804498 prospero Előzmény: #804493

"középkori magyarország" jó az adás a cseh2-őn??? :-)!

Nos én másként látom. Egy forgatókönyv a jövőre. A globális kihívások jelenleg úgy hatnak eu-ra, hogy atomjaira hullik szét. Minél inkább igyekszik centralizálni magát, annál inkább.

Lsd.katalánok, skótok, baszkok stb.

Jelenleg a muszlim lakosság eu nagyvárosaiban koncentrálódik.

A brexit kapcsán már felmerült, hogy London váljon ki nagy-britanniából. Nem lett belőle semmi - most még. Ha nem lesznek nemzetállamok/és sikerül leépíteni a nemzeti identitásokat ami összekösse eu polgárait államokon belül, akkor eu-ban jön a muszlim többségű városállamok kora először. Utána a teljes iszlamizáció.

Tekintve, hogy jelenleg eu nagyvárosaiban a muszlim népesség koncentrált, nem az országos 5% arány a jellemző, hanem 20-30-40%. Az iszlám városállamok kialakulására vannak utaló jelek, amikor átveszik az irányítást egy-egy kerület felett. No go zónáknak hívják őket.

Ez a városállamokká alakulás, illetve atomizáció sztem még az életünkben be fog következni 10-20 éven belül...hogy miért? Mert ha eu-ban felszámolják a nemzetállamokat/ megtagadják a keresztény gyökereket, a centralizált eu nem fog tudni közös identitást adni....a zsidók memaradására hivatkozva: azok fognak talpon maradni, akik erős nemzeti identitással rendelkeznek és erős ellenségképpel: lengyelek, szlovákok, csehek, magyarok, oroszok, zsidók, kínaiak, muszlimok...franciák, németek, olaszok, angolok kultúrájukkal együtt mennek a levesbe...hiába nem tetszik...ez a fejlődési irány jelenleg...

Vagy hat a wake-up call, ahogy nevezted: akkor európa megmenekülhet....megerősödik a nemzeti identitás egész nyugaton...és akkor csak egy riogatás részemről a fenti forgatókönyv...akkor lehet nem kell kilépni eu-ból 10-20 év múlva sem.

Szerintem pedig éppen a …

#804496 banyaiz Előzmény: #804494

Szerintem pedig éppen a kormányzati agyatlan kommunikációt hitelteleníti a letelepedési kötvény (is ). Egyik kéz ellentmond a másiknak, a dumának a tett ellentmond.

Mert az agyatlan műsorban összemosnak mindent, a nagy megvédés erőlködésben.

Aztán pont azt csinálják mint te, ha ezzel szembesítik akkor a szembesítőt megvádolja azzal, hogy nem tudja mi a különbség az illegális bevándorlás, vagy a menedékjog és a letelepedési kötvény között stb. :)

Ezt én úgy nevezném olcsó játék hülye gyerekeknek.

60-as iq felett ezt nehéz elsütni.

mindenki azt mondja, hog…

#804494 prospero Előzmény: #804492

mindenki azt mondja, hogy nincs különbség aki a bevándorlás ellenes kommunikációt/kerítést a letelepedési kötvénnyel próbálja meg hitelteleníteni/ összemosni.

Pontosan annyi különbség van, mint az évi 40 fő és évi 200-500 ezer fő között, illetve az évi 30-40 ezer fő között tranzit ide vagy oda. Mert amíg tranzit, addig is itt vannak. Vagyoni helyzetet nem számítva. :-)!

túllépve azon, hogy nag…

#804493 tozsdenyul Előzmény: #804489

túllépve azon, hogy nagyobb a szabadságfok az "iszlám" Eu-ban, mint a felcsúti maffia magyarországán,

Magyarország a globális kihívásokra nem fog tudni nemzetállamként válaszolni, és az Eu-n kívül felfalja a nagyvilág

Ahhoz, hogy az Eu-n kívül legyen élet, ahhoz meg kellett volna teremteni az önvédelem, a prosperitás, a társadalom ehhez szükséges feltételeit

Azzal a középkori magyarországgal, amit létrehoztatok, nincs esély nemzetállamként

Pláne, hogy még a Nato-t is elkúrjátok

Pedig minden esély meg lett volna, a körülmények nagyon jók voltak

Így viszont az unortodoxia méltó betetözése lesz, ha az eu-ból is kivisztek minket

Ha meg a felkészülést azzal kerülitek meg, hogy putyin alá vetitek az országot, akkor még inkább lehúzhatjátok a teljesítményetekkel együtt mást is

De ki mondta , hogy ninc…

#804492 banyaiz Előzmény: #804487

De ki mondta , hogy nincs különbség? :)

Természetesen van különbség egy menedékjogi eljárás, és egy pénzért vásárolt letelepedési jogot adó kötvényes ügye között.

De mindezt a kormányzati megvédési paródia szempontjából nézve. A kormányzati kommunikáció szempontjából nézve éppen ők mossák össze egyik kézzel a bevándorlás összes részterületét mint az eredendő gonoszt , másik kézzel pedig szórják a letelepedési kötvényt. :)

Meg a Soros terves dumákat nézem. A gonosz Sori mennyi mindenkit akar betelepíteni.

Ha minden európai ország lakosság arányosan kiad ennyi letelepedésit mint mi. Az sacc/kb 1 millió letelepedési kötvényes Európában. Lehet, hogy a gonosz Soros beférkőzött a magyar kormányba is? :)

Éppen azt mondom , hogy a rettentő kínos szánalmas dumáinkat saját magunk cáfoljuk meg , mindezt kormányzati szinten.

Hát ez maga a megvédés paródia. Akkora ökörség, hogy saját magunk is ennek ellentmondóan cselekszünk. Ami persze érthető mert ezek a dumák csak parasztvakítási céllal készültek. A stratégiai cél jegyében amit már felvázoltam neked egy párszor.

Megelőlegezem Tőzsdenyúlnak , hogy ő is valami ilyesmit pedzegethetett. Mert szerintem nem egy nagy mutatvány ezen a szitán átlátni.

"nem engem zavarnak a mi…

#804489 prospero Előzmény: #804486

"nem engem zavarnak a migránsok"

Ezt mindjárt gondoltuk. :-)!

Válaszolj a kérdésre: miért akarod, hogy Magyarország egy iszlamizált EU része legyen?

én sosem mondtam, hogy …

#804488 tozsdenyul Előzmény: #804483

én sosem mondtam, hogy az én életemben még el fog iszlámosodni, úgyhogy én köszönöm szépen jól vagyok az Eu-ban, jól keresek, nyugodtan élek, jó oktatás, jó egészségügy, kicsi de müködö állam, alacsony adók, a politika meg ott van, ahol a helye van. Házon kívül.

Szörnyü állapotok ezek.

Bezzeg a nem iszlámosodó csoda magyarországon, ahol mindenki korábban hal, rosszabbul él, többet stresszel, állandóan politizál, szar oktatás és eü várja a családját, és naponta számolják hány száz milliárdot lopott el, vagy hány megyét tett zsebre éppen a fönök kis csemetéje.

Nehéz választás ez.

nyúl a kerítést/illegáli…

#804487 prospero Előzmény: #804484

nyúl a kerítést/illegális határátlépőt/menedékkérőt állította szembe a kötvényessel... szóval:

Kerítés nélkül 2 évig minimum 200,000 ember átmeneti tranzitzónája lett volna magyarország, jelenleg lehetne olyan évi 30-40 ezer emberé, feltéve, ha Ausztria még mindig megértő és fogadja őket Magyarország felől. Ha nem, akkor nemcsak tranzit. Ezzel szemben áll mondjuk évi 4000 kötvényes aki minimum 90 millió forinttal rendelkezik, akiből szerinted évi 40 -et meg lehet találni Magyarországon.

Tényleg nincs különbség.... :-)!

nem engem zavarnak a mig…

#804486 tozsdenyul Előzmény: #804482

nem engem zavarnak a migránsok

Nem nekem kell megbékélnem, hogy az Eu akkor telepít amikor akar, hiába fogadkoztál, hogy majd orbán megvéd, és kvótaharc, és majd meglátjuk.

Megláttuk.

Megy valami per? Van linked?

a probléma szempontjából…

#804485 tozsdenyul Előzmény: #804474

a probléma szempontjából irreleváns

Mi a probléma?

- az államnak rossz üzlet, csak orbán/rogán offshore sleppje jár jól, meglopva az államot

-Miközben megy a harc a migránsok ellen és kerítésépítés, aközben pénzért (ami a sleppé lesz) kinyitjuk a kertkaput és beengedünk 20ezret.

Mindegy, hogy maradnak vagy nem, ahogy mindegy hogy te röhögcsélsz vagy sem azon, hogy meglopják az országot, és a megvédés során még el is árulják a "várat"

Mi történne? Elveszted hirtelen a hiteled mert lopást védesz vagy mert nem akarsz migránsokat az országba aztán mégis? Hát muhaha :)

Tehát az állítások:1. Ki…

#804484 banyaiz Előzmény: #804480

Tehát az állítások:

1. Kiadtunk 20.000 letelepedési kötvényt , és ezzel letelepítettünk 20.000 bevándorlót.

2. Csak azért a magyar kötvényt választották mert így volt legsimább a bejutás EU-ba

Ez a két állítás szerinted ellentmondásban van? :)

Jogilag adtunk nekik letelepedést, aztán, hogy ők hol tartózkodnak az már egyéni ügyük. Ha jól tudom ezzel mehetnek egész Európában ahová nekik szimpatikus. Valószínű mentek is.

Miért releváns ez egy olyan kormánytól aki állandóan gonosz tervektől az európai altalaj kicseréléséről beszél , kvótáról népszavaztat stb? Szerintem elég releváns abból szempontból, hogy hülyének nézik a hallgatóságot. Vagy ez úgy működik , hogy mivel építettünk egy kerítést akkor gonosz migrántozzunk nyugodtan és ez kompenzálja az egyéb bevándorlási mutatványunkat? :)

Érdekes logika. Nem tudok vele azonosulni.

Szóval, most hogy válasz…

#804483 prospero Előzmény: #804481

Szóval, most hogy válaszoltam, lássuk Te miért szeretnéd, hogy Magyarország, egy iszlám állammá alakított EU-nak része legyen... :-)!