Egyelőre nem telepít...mert most, hogy EU bíróság kimondta, hogy a szabályt meghozhatták, mehet a per arról, hogy a szabály ellentmond-e az alkotmányunknak... Ez van nyúl... békélj meg vele...
Egyelőre nem telepít...mert most, hogy EU bíróság kimondta, hogy a szabályt meghozhatták, mehet a per arról, hogy a szabály ellentmond-e az alkotmányunknak... Ez van nyúl... békélj meg vele...
jól állunk? Még 20 évig?
Nem fog az Eu betelepíteni hozzánk kötelezöen migránsokat?
Nem fog Dublin miatt áthelyezni hozzánk?
Nem fog szuverenitást elvonni?
10-20 évig?
De hát ha nincs 20,000 ember itt Magyarországon, csak 1%, akkor miről beszélget nyúl....Ti vagytok itt nagyon önellentmondásban, de nagyon...:-)!
Akkor miért releváns info ez ahhoz, hogy kerítés előtt 50 ezer ember jött át a határon egy hónapban, kerítés után, pedig 300??
Gondoltam hátha válaszolsz.... ha nem, hát nem...
Speciel én nem szeretném, ha Magyarország bennt ragadna egy iszlám által centralizált, nemzetállamok felszámolásában érdekelt EU-ban, ahol már nemzetek sincsenek, sőt Európa sincs, ahogy mi most ismerjük. Van még 10-20 év, hogy kiforrja magát.... egyelőre mi jól állunk...
De sejtem, hogy Te se leszel oda érte...bár ekkora toleranciával... ki tudja... elsők között lehetsz akik humanistából áttérnek a béke vallására.... önként, meggyőződésből.... hiszen ez lesz a fejlődés útja... :-)!
"Azt viszont nem nekem kell megmagyarázni , hogy a hős megvédéshez a nagy kirohanásokhoz kvóta , bevándorlás, stb ügyekben hogyan passzol ez a 20.000 ember."
Újabban nem is magyaráz semmit. Debileskedik. Még nincs kidolgozva a szöveg. Meghalt a finkelstein, habony lassabban ötletel nélküle.
két hete terelsz az Eu-val kapcsolatos kérdésekröl. Befostatok? Kerülni kell a témát?
Momentum vagy jobbik szervezne egy népszavazást Eu-ban maradásról, érzékenyen érintene?
Azért telepített le mert biznisz az biznisz. Hozhatnak üzletet is, eleve a kötvény is üzlet. Persze legkevésbé az országnak üzlet a kötvény része ebben a konstrukcióban.
De szerintem leginkább a gonosz bevándorlóknak a magyar kötvény azért volt pálya mert ez volt a legsimább út az európai tartózkodáshoz.
Azt viszont nem nekem kell megmagyarázni , hogy a hős megvédéshez , a nagy kirohanásokhoz kvóta , bevándorlás, stb ügyekben hogyan passzol ez a 20.000 ember. Ezt elég nehéz megmagyarázni, mert sehogy nem passzol.
Nyilván azért mert ez az egész egy megvédés paródia.
a bizonyos "trágya kiömlés" azt kívánta elemezni, hogy abban a harcban, ami orbánnak egyedül fontos (a focin kívül) hogy teljesítünk
A pr-on és a szövegen túl, hogy állunk ténylegesen a harcban
Ebböl a szempontból eléggé releváns, hogy a kerítés elegendö-e, és van-e bármi egyéb más produktív
Mert improduktív dologból sok van, csak mi az egyenleg?
Ha szerinted nem elég a kerítés, milyen produktív ötleted lenne esetleg? Mit hiányolsz?
"Miért nem telepített le 20.000 kötvényes gonosz bevándorlót?"
Nem miért nem? Hanem miért igen. :-)
egyszer sem tudsz egyenes választ adni kérdésre, mi?
Persze, hogy nem megoldás. De orbánt kérdezted :)
Te miért szeretnéd, hogy Magyarország bennmaradjon egy iszlám alatt centralizált EU-ban, amiben már nem léteznek nemzetek, nemzetállamok, sőt liberalizmus sem? :-)!
a kerítésen kívül nem látsz mást?
A kerítés önmagában elegendö megoldás lesz majd szerinted?
Egy produktív lépést látok, ez a kerítés. Ahogy megépült, úgy lépett Szerbia, és így visszafele... a többi pr üzenet a választóknak
Ennyi a kérdésed?
Miért nem telepített le 20.000 kötvényes gonosz bevándorlót a nagy hadjárat közben?
Vagy mire akarsz kilyukadni?
Ők valószínűleg azzal a szándékkal jegyeztek magyar kötvényt mert így volt a legegyszerűbb EU-s területre legálisan bejutniuk.
De ettől még egy magyar letelepedési kötvényt jegyeztek .
Amit ama kereszténység és ama magyarság hős nagy védelmezője amaz gonosz migrántok amaz nagy ellensége bocsájtott ki. Államkincstárát és magánvagyonát , és pártpénztárát gyarapítandó.
De szerintem az sincs előírva sehol , hogy Tőzsdenyúlnak ugyanazt kell gondolnia mint nekem, vagy bárki másnak. Akár a letelepedési kötvényről akár másról. :)
Bár ebben a megvédés paródiában nem túl nehéz hasonló végkövetkeztetésre jutni vsz.
"Tehát ha esetleg a jövöben pár százezer migráns.."
de ez nincs..mert van f@sza kerités..
Na igen, ott az én pénzem is égett rendesen. Azt nem feltétlenül kötném személyesen Soroshoz. Valamelyik embere meglátta a lehetőséget és cselekedett, ahogy tanította.
jó. Soros nélkül mondd el, hogy szerinted a migránsok elleni háborúban orbán mit lépett, ami konkrétan produktív volt.
"Megbeszélhetjük, hogy és miként ..."
Még szerencse, hogy én hozom ide sorost :)
Szerk:
"de azzal nem tudok mit kezdeni, hogy orbán soros oxford"
Amit abban a hsz-ben írtam, úgy hívják, irónia, paródia abból a különösen látványos és szélsöséges fajta, hogy véletlenül se lehessen félreérteni
Elég gáz, hogy a közbeszéd már oda jutott, hogy komolyan tudtad venni.
Mint a hírcsárda viccek, sokat abból is komolyan lehetne szinte venni. Abszurdisztán.
ok. Tehát foglaljuk össze. Nemzetállami szinten kezelhetö, majd magyarország megvédi magát. Söt, csak így kezelhetö.
Tehát ha esetleg a jövöben pár százezer migráns megy a kukoricásban, nem gond, ha ausztria visszaveri öket hozzánk, nem úgy, mint most volt. Meg fogjuk tudni oldani.
Söt, ellentét van köztünk, és az Eu között, mert ök bevándorláspárti országok.
Mitöbb, hovatovább, ösellenségünk, nemezisünk, soros györgy (kiegészülve malterosokkal) irányítja az Eu-t. Invitálja, segíti a migránsokat.
Miért kell bennmaradnunk szerinted a nem-nemzetállami, centralizáló, liberális, sorosista, migránspárti, eliszlámosodó, a migránsokat ránk kényszerítö Eu-ban?