Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

A lényege mondandómnak a…

#804460 banyaiz Előzmény: #804432

A lényege mondandómnak a megvédés paródia kifigurázása volt. A változatosság kedvéért , ismét.

Mivel néhány logikai sebből vérzik a felépítményünk az ügyben. Mekk mester is megcsodálná. :)

Tőzsenyúl is ilyesmit pedzegetett , ezért gondoltam , hogy ilyen elvont módon válaszolok.

De ha ez így nem kerek tedd fel a konkrét kérdésedet állításokkal , ellentmondásokkal aztán megválaszolom alannyal, állítmánnyal, ízes magyar nyelvünkön. :)

Amíg ezt összeállítod, gyorsan előveszem a lantomat és írok egy hősi költeményt Európa, Magyarország, és a kereszténység védelmezőiről. Tinódi Lantos stílusában.

Jöttek ama rettegett migránsok , de a hősi vezérünk előttük járt 3 lépéssel, gonosz Soros szultánuk előtt, és rettentő haraggal sújtá rájuk a kerítés formájában, és a külügyminisztere halálmegvető bátorsággal behívatá Magyarország összes ellenségét az irodájába, leginkább a gonosz liberális toportyán férgeket, és súlyos érvei alatt hullanak mint a hős magyar vitézek vére a gonosz migránsok regisztrációs kérdőívének amaz nehéz kitöltése során. :)

Ez csak az első versszak volt. Odüsszeuszi kalandok várhatók még a további versszakokban. :)

a Forintot és az OTP-t k…

#804459 Ibiza Előzmény: #804455

a Forintot és az OTP-t kihagytad.. ami párszáz milliót kivett az akkori fórumozók zsebéből..

""te hoztad be a Sorosoz…

#804455 Koffein Előzmény: #804364

""te hoztad be a Sorosozást, mert annyira imádod"

Nem értem, miröl beszélsz."

Mit nem lehet érteni? Beszélgetünk határvédelemről, erre behozod Sorost a kommunikációba. Behozhatod, beszélhetünk róla, mert az ismeretem túlmutat az átlag állampolgár kormány által kommunikált soros tervén. Megbeszélhetjük, hogy és miként shortolta a fontot, mik voltak a jelek, vagy mennyit adományozott, mások mennyit adományoztak, összevethetjük ki mekkora politikai befolyást szerzett az adományozott összeghez képest, vagy miért van bejárása a fehér házba, eu parlamentbe stb... de azzal nem tudok mit kezdeni, hogy orbán soros oxford, mondj valami újat, amit még nem tudunk. Felszísszenünk.

Na mi van, megint vissza…

#804454 prospero Előzmény: #804437

Na mi van, megint visszakérdés? :-)! Pedig az úgy tudom az tilos nálad, nem is szoktál... :-)!

Úgy látszik, csak nemzetállami szinten kezelhető... mivel vannak bevándorláspárti országok, akik eléréséhez vagy a balkáni útvonalon - Magyarországon keresztül - kell végigvonulni, vagy Olaszországon, Spanyolországon keresztül. Érdekellentét van EU-ban: kb. 100 hozzászólással ezelőtt jutottunk erre banyaizzel, meg arra, hogy attól függően melyik állásponttal értesz egyet, hibátlan logikával le lehet vezetni a bevándorláspártiság logikájából a kvóta, határnyitás stb. szükségszerűségét, mint megoldást, a bevándorlásellenességből pedig a magyar hozzáállást.

Spanyolok, norvégok, kerítést építettek, olaszok nemzetállami szinten egyeztek meg Líbiával, plusz nemzetállami szinten tiltották be az NGO-k tevékenységét a földközi tengeren az olasz vizeken. Dánok határt zártak stb :-)!

:) igy van és kész.. ne…

#804453 Ibiza Előzmény: #804452

:)

igy van és kész.. ne kukacoskogyá..

a nagy kerülő jól mutat majd a motivációs levélben..

"amúgy sem a kerítés mia…

#804452 Koffein Előzmény: #804438

"amúgy sem a kerítés miatt nem jönnek"

persze, hogy nem a kerítés miatt kerülnek románia fele, a fekete tengeren csónakázni akarnak egy utolsót, mielőtt karriert építenének németo.ba :)

Ő egy ... (sajna nem irh…

#804448 Ibiza Előzmény: #804444

Ő egy ... (sajna nem irhatok jelzőket) ember, elfogadom amit mond. Nekem ez soha nem gond ha egyforma a mérce..

nem értem mit nem értesz…

#804446 Ibiza Előzmény: #804438

nem értem mit nem értesz.. van kerités .. erős határőrizet.. felderités.. és elrettentő kommunikáció.. az ennél gyengébb keritésnél is dörömbölt már több mint 10elefánt..

Inkább az az érdekes..eu meg sem próbálta védeni a határait.. semmilyen költségvetése nem volt erre.. csupán kidelegálta a feladatot a védvárakra..

a közös határörizet nem …

#804444 tozsdenyul Előzmény: #804439

a közös határörizet nem nemzetállami szint..

Viktor szerint 60 millió jön, akár megvezeted, akár nem .

Henci beszólása megfogott, úgy látom, pihenj egy kicsit a sarokban, rázd le magadról :)

persze, hogy kezelhető..…

#804439 Ibiza Előzmény: #804437

persze, hogy kezelhető.. közös határörizet.. ez nem ellentmondás.. olyan minta a NATO haderő.. ha nincsenek megvezetve a migránsok hamis igérvényekkel.. nem biztatják őket válogatás nélküli invázióra..és emellett erős határőrizet van akkor nem lesz invázió.. akinek ilyen embererő kell ott egy normativával meghatározhazó és jó hatásfokkal megszerezhető az emberanyag.. nem kell a reszlit szétporlasztani

ez nem válasz a kérdésem…

#804438 tozsdenyul Előzmény: #804435

ez nem válasz a kérdésemre

(amúgy sem a kerítés miatt nem jönnek, de ez is eltér a kérdésemtöl)

Szerinted kezelhetö-e ne…

#804437 tozsdenyul Előzmény: #804433

Szerinted kezelhetö-e nemzetállami szinten az európa felé irányuló migráció?

a fegyverkezés az elrett…

#804435 Ibiza Előzmény: #804431

a fegyverkezés az elrettentésről is szól de tudod te ezt, csak kicsit ellenkezel... terjedt a hire a ,,, keritésnek és már nem is jöttek.. használt a megöntözés..

tehát rendőrállamokat szereted..

Nem ott van aláaknázva, …

#804433 prospero Előzmény: #804431

Nem ott van aláaknázva, a horvát szlovén határon? :-)! Vagy ez csak városi legenda?

Na ez van akkor, ha vala…

#804432 prospero Előzmény: #804407

Na ez van akkor, ha valaki más akarja értelmezni nyúl mondandóját. Szerintem már ő se tudja, mit is akart mondani, de Te se :-)!

Idézet következik:

"Az a baj, hogy továbbmennek." /Bede Márton újságíró/

Engem ez nem különösebben zavar! :-)! Sőt! Ha erre a kormány propaganda rátesz még egy-két lapáttal, még jobb! :-)!

Jelige: Csak azok maradjanak, akik már most megértik a magyar embereket, a magyar néplelket! :-)! Akik nem, jobb is ha húznak innen nyugatra! Nem biztonságos itt nekik, egy szó mint száz.

igen, és területarányosa…

#804431 tozsdenyul Előzmény: #804421

igen, és területarányosan 3x annyi a rendörség és katonaság létszáma, és kerítés nélkül is ment nekik a határvédelem

A kerítésen kívül mi miben vagyunk most jobban felkészülve, 10-nél több elefántra?