Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

hmmm

#804569 rbbj11 Előzmény: #804563

ötszörözö bevétel, full nyereséges, mit akarsz még, ha e nem funda? :) Folyamatosan nö alkalmazottak létszáma, nö a tev. kör stb. Az a szomorú, hogy stromanon keresztül valóban funda kerül egy ilyen hulladék cégbe, de ez a XXI. századi magyar valóság

hmmm

#804568 picirigo Előzmény: #804563

Na jó...utoljára röviden vázolom a fundáját: OV,OV,OV,OV,OV,OV!!! :))

Ha ez nem elég, tényleg ne vegyetek!

hmmm

#804553 rbbj11 Előzmény: #804394

én is jövök :)

Van vhol vmi fundás elemzés friss gyj óta? Érdekelne egy rv-re jutó profit és bevétel

Na én is beszálltam, kív…

#804384 Koffein

Na én is beszálltam, kíváncsi vagyok, hogy megtöri-e a emelkedést, mert az utóbbi pár vételem, amit nem tech alapon tettem mind hanyatlani kezdett és megfeneklett... :)

féléves gyj

#804352 picirigo Előzmény: #804344

Opus nagy dobása Paks 2 lesz, no meg Mátrai erőmű. Idén már szép pénzt kerestem vele (tudod, Ricsi túlárazott lett nekem :D), de ma 225 környékén vissza is vettem mindet (gyj-t nem akartam poziban várni)! Nemtom mennyi lehet benne, de ha a "fijúg" itt akarják (vagy fogják) pörgetni a pénzecskéjüket, akkor 3-500 ft simán elképzelhető...nem idén, de ilyen betéti kamatyok mellett én marhára ráérek akár jövő januárig is :)))!

Ui: Kerihez nem kellene bejelentkeznünk egy laza iccakára???

féléves gyj

#804344 Kissherceg Előzmény: #804339

csendesen felvásároltad 200 körül és nem is szólsz? :) Ez mindegyhogy oltári vagyongyarapodás, csak pakolgatják be a cégeket random, követhetetlen. Céláram sincs, semmi...

Csak 200 körül nem tudtam, hogy merre az arra, ez így ma eldőlt szerintem...

Képesek alapokkal is beszédíteni, indexbe bepakolni... mohóságukban lehet bízni, de.... hagyjuk

konzumban is benne vagyok

féléves gyj

#804339 picirigo Előzmény: #804332

Kifejtenéd bővebben?

Amíg Vektor és sleppje marad, addig OPUS menni fog...én jelenleg nyakig vagyok benne...VSZ hosszú távon nagy story ez, persze kellő kormányzati hátszéllel!

Közgyűlés

#798568 picirigo Előzmény: #798566

Szia! Egyébként valami konkrét véleményed a papírról? Vagy esetleg már a vonaton ülsz és csak figyelsz?