fura a logikád..alapvetésnek veszed soros mantráját, alap az migráns már bent van.. de nem van ha nem engedem be inváziószerűen.
előszűrés engedélyezés..gyere..
fura a logikád..alapvetésnek veszed soros mantráját, alap az migráns már bent van.. de nem van ha nem engedem be inváziószerűen.
előszűrés engedélyezés..gyere..
nem kell ide riogatás a valóság is elég rémisztő..csak körbe kell nézni a világban, meg a történelemben... végkimenet szempontjából: nem mennek a faluba, mindenki happy kivéve a panziótulajt....valahogy így van ez eu-ban is csak fordítva...a panziótulaj happy, az embereknek meg maradnak a mindennapi együttélés problémái meg az érzelmek feldolgozása...
Példa statuálás ügyben összekeversz valakivel. :) Ugye nem engem bízott meg a nép azzal, hogy vezessem ezt az országot, vagy várost, vagy falut. Nem is jelentkeztem erre a feladatra.
Józan észbeli, keresztényi, erkölcsi, emberi együttélésbeli, stb példákat nem nekem kell statuálnom. :) Nem nekem kell a nép gyermekeit bármilyen szellemi állapotban is leledzenek bizonyos keretek között tartanom.
Ha nekem kellene nem biztos azon a végén fognám meg a bonyolult kérdést, hogy a Ragályt, és az Éhínséget , Halált, és Háborút küldeném rájuk nap mint a médiámból hadd lelkendezzenek ennek a sok okosságnak. :) Közpénz csilliárdjaiból.
Példa statuálásra megvannak az erre "felkent " emberek akik statuálnak is egy bizonyos példát.
Azért szerintem abban van némi különbség, hogy valakit meghívtok egy spájzlátogatásra (Trendmannak is válasz azért a többesszám) , vagy mert a település szállodájában megszállna kiegyenesített kaszával mentek a polgármesteri hivatalba, hogy akadályozzák meg. :)
Ráadásként az indulataitokat levezetitek a szállodás autóján. :)
Akkora különbség nincs mint az Apokalipszis és néhány menekültstátuszú "nyaralása" között de azért mégis valami parányi különbséget érzékelek.
Nem tudom nálatok mi a divat. De én a saját településemen élőket sem szoktam csak úgy meghívni az otthonomba. Vagy a spájzomba, vagy egy szállodába. De ebből még nem következik őrjöngök egy falugyűlésen az Apokalipszist vizionálva, hogy mi az, hogy megszállt a Gemenc szállóban világvége. :)
Jó, hát lehet, hogy én vagyok különösen érzékeny az ilyen apró részletekre, árnyalatokra, különbségekre. :) De hát azért mégis.
Tehát te úgy véled, hogy amit ebben a témában rázúdítanak a népre a vezetői az pozitív irányba befolyásolja a végkimenetet? :)
Az egy érdekes gondolatmenet lehet.
Játsszunk el azzal a gondolattal, ha a német kormány riogatná évek óta az Apokalipszissel a népet akkor mik történnének ott. Szerintem súlyosabb konfliktusok.
Mondom még egyszer egy magára valamit adó ország magára valamit adó kormánya pl egy ilyen ügy kapcsán ami most Őcsényben történt megszólalna, hogy azért ez erős így. Nem az indulatok gerjesztésére törekedne.
Így van, tolhatná élőben youtubeon meg facen az eszmecserét. :)
És ha nálad laknának?
Mindig, amikor kinyitod spájzot, egy menekült család mosolyog vissza???
Szerezhetnél személyes tapasztalatot és megírhatnád itt a fórumban.
Ezért kéne meghívd, hogy példát statuálj ;o))
a történet kifutását nem ismered, -ezt már beszéltük - de ha van egy kis képzelőerő akkor lehet olyan kimenetele amit más országokban látunk. Ennek az esélyét ne zárd ki azért, és az előrelátás, különböző kimenetek számbavétele és az arra való felkészülés bölcs dolog szokott lenni. Íly módon nem lehet valóság torzításról beszélni..a jövő valósága a jelenben kezdődik, kifutását pedig nem ismered az elrettentő példák és következmények meg ott vannak mindenki szeme előtt.
Németországban - ahol nem volt ilyen kampány, sőt a magyar ellenkampánya volt - nem kocsi kereket szúrtak ki, hanem felgyújtották a szállást, volt olyan, hogy a migránsok. ...
Szóval messziről könnyű ám okosnak tűnni. Maradjunk annyiban alkalmazd magadon a ballibek által kreált receptet: szoktasd magad az érzelmekhez a témában amik a migráció nagy egésze szempontjából - tudjuk Tőled - nem relevánsak.
De ezeknek az érzelmeknek a politikai felturbózása az istállón már átesett. Lásd ezeket a tüneteteket.
Maga az egész propagandánk az ügyben az Apokalipszis víziója. Ragály, éhezés, háború, halál, ez ömlik rá a népre. Ami azért finoman szólva a valóságnak egy kis torzítása. :)
Nem csoda , hogy a Jelenések könyvében érzi magát a falujában, ha mindennap ezt sulykolják ilyen eszement módon.
Ez a történet jobban átment a határokon mint a legtöbbet vándorló migráns. :)
az érzelmek és súrlódások együttjárnak az "elkerülhetetlen", "szükséges" és "kívánatos" bevándorlással, mint jelenséggel amivel "együtt kell élni", "meg kell szokni"...szóval kicsit érthetetlen miért akadsz ki...javaslom alkalmazd a receptet amit nyugat előírt az állampolgárainak és aminek híve vagy: szoktasd magad az érzelmekhez, és legyél toleránsabb kicsit az idegesebb embertársaiddal szemben... :-)!
Szerintem ez a cikk arra mutat rá milyen indulatok vannak az ügyben. Egy ilyen eset ahhoz vezet a faluban az Apokalipszis 4 lovasának megérkezését vizionálják. :)
Nem hiszem, hogy ezt az váltotta ki túl sokat olvasták a Jelenések könyvét.
Inkább úgy vélem ebben nem kis szerepe van annak , hogy mindenhonnan ömlik a megvédés, félelem , gyűlölet a téma kapcsán.
AfD németeknél azért bevetette ezt a kártyát, bár szerintem ennyire még ők sem álltak bele .
Azért az szerintem nem lehet egy magára valamit adó ország, magára valamit adó kormányának a célja, hogy néhány menedéket kapott ember üdültetése ilyen reakciókat váltson ki a lakosságból. De ott helyben ha olyan a polgármester akkor még gerjeszti ezt, lásd múltkor a balatoni sztori. Ez elképesztő ostobaság.
Nem hallom a kormányzati reakciókat erre, hogy hát emberek súlyos baj az agybaj de hát azért vannak ilyen olyan tréningek amik talán segíthetnek. :)
Onnan is ennek a gerjesztését hallom. Ami egy szóval tudok illetni ostobaság.
Azzal, hogy menedékjogot kaptak bármelyik településen bármilyen szállodában megszállhatnak. Hasonló jogaik vannak mint az állampolgároknak.
Szóval ha akarnak holnap eljönnek a településemre és megszállnak valahol. :) Meghívó nélkül. :) Meg kell mondjam heves érzelmeket ez nem váltana ki belőlem, hogy megnézték a múzeumot, a borvidéket, és felmentek a kilátóba. Világvége. :)
11 ujsag, Jamie es a skodalampa :)
ahhoz képest hogy mennyire híve vagy a "racionális" "logikai" eszmefuttatásnak, meg annak, hogy a "nagy egész" érvényre fog jutni, elég heves érzelmeket vált ki belőled egy "kis" keréklyukasztás, pedig ennél cifrább dolgok történnek a wilkommenskultur hazájában pro kontra- ne soroljam, pedig ott nem volt "szégyenletes" "alacsony iq"-ra szabott bevándorlásellenes kampány...
Itt a lehetőség, hogy jót cselekedj, hívd meg őket a településedre. Hajrá :)
http://index.hu/belfold/2017/09/26/kocsigumikat_sz...
Már csak egy Soros konzultáció hiányzik földijeimnek ahogy elnézem. Múltkor mondom , hogy mennek itt nálunk a dombok között a dolgok erre tessék. Bár ők már a síkságon vannak, pusztai nép . :)
Komolyra fordítva szomorú a múltkor a Balaton, most ez. Ide vezet ha az amúgy sem túl acélos szellemi képességű embereket, még a megvédés paródiánkkal is sújtjuk.
Mert azért az mindennek a legalja egy menedékjogot kapott ember helyi üdültetése ilyen érzelmeket váltson ki.
Ezeket a jelenségeket összefoglalóan a megvédés károsultak névvel tudnám illetni. :) Visszafordíthatatlan agyi sérülések. :)
De szemmel láthatóan még egy Soros kampány hiányzik nekik. :)
a migránsok tömeges importjának elfogadtatásáért soros, az ennek finanszírozására felvett hitelekért soros, a terítésért úgy látszik Eu. :-)!