please tell me where the problems ..........
a tulaj kiszállás bejelentése nem túl precíz... hiányzik néhány hasznos információ
köszönöm, nem gondoltam volna hirtelenjében további rallyban. Még konzum is megpihent :))
550-nek alapja is van? Miért most rukkoltak elő vele? Semmi új nem történt idén a cégben, ami dupla celarat indokolna egy korrekt elemzonel
grat Hercegem!Cig tutaj most válik sárkány majd motoros hajóva!!
önálló vagyok!!!!!!!!!!!
LTK Group célára 550 Ft
első egy milkámat még szeretném megduplázni , azaz 1 ből 4 -csinálni
gratula.
Én hülye,kidobtam 1milliót az ablakon....kétszer is visszakaptam 296ft-on és én kétszer vissza is adtam.
Záráskor meg jöttek felrakni a redőnyöket:((((
az azért durva, hogy nyitás után 1 órával appenninnbe nagyobb forgalom van, mint az otp+mol.ba összesen :)
kiszálltam, köszöntem :)
a végén nem...:))mert nem voltam az utolsó fél órában,vakon meg nem akartam venni.
előtte viszont kétszer is vettem,ahogy kiöntötték,meg nullán dobáltam is vissza:)))
Nem tudtam eldönteni mit csináljak.:))
hehe fecó, ingcapaval meg a haveri kör húzta meg? Beleolvastam a pf-be, már megy a mese.... :)
végül sikerült?
Én is.
Én kiszálltam 273-on.
most próbálok visszaszállni,de ez már kockázatos.
nem vagyok mohó, de azért sajnálom, hogy nincs benne több lém...
Szia!
Lehet igazad van és ,ezért zárták csak le.
Köszi a választ.
szerintem nem elfogyott, csak a random sokszor ilyen esetben, hogy megvédje a kisbefektetők pénzét (nagy a kockázat, hogy ma már nem fog lejjebb menni és holnap egy gap uppal nyit) ezért nem engedi shortolni az Appenint.
Nehezen hinném el -bár elméletileg lehetséges, hogy a tulajdonában lévő (ha van ilyen) vagy még rosszabb esetben az ügyfeleknél lévő részvényállományt úgy eladja, hogy a tulajok nem tudnak róla.
Szia!
Mennyi darab lehet egy ilyen elfogyott short pozi??