Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Te félreértésben vagy, n…

#801619 Ricsi Előzmény: #801616

Te félreértésben vagy, nem is kevésben...

a). Te szolgáltatsz, ők fogyasztanak. Ha nem akarsz ilyen vendégek, ne fogadj. Nem kötelező egy hotelnek sem működnie.

b). Ha az ő kultúrájában a zsebkendő nem használati tárgy, de mondjuk böfögéssel jelzik, hogy finom volt a kaja, vagy köpködnek, mint a kínaiak, akkor miért változtassanak a több ezer!!!!! éves kultúrájukon? Azért, mert a pincérfiúnak nem tetszik? (A pincérfiú nem degradáló, mondhattam volna szállodaigazgatót is). Náluk ez a kúltúra. Te általában a multikulti ellen, a nemzeti kultúra mellett vagy, ha a te értékeidről van szó, de ha a másikéról, akkor ő miért nem veszi fel a te kultúrádat? Nem ezt hívják kettős mércének?

Ezt a nem hiszem-et nem …

#801618 Fornit Előzmény: #801616

Ezt a nem hiszem-et nem értem. Azért kérdeztem, mert tudom hogy egy nagy nemzetközi név mögött ez a valóság. A konzervleves a fagyasztottszendvics és a mirelitpizza.

Fogyasztanak vizet, csak…

#801617 MGHUN Előzmény: #801615

Fogyasztanak vizet, csak a zuhanyási módszerük a következő: Kiállnak a zuhanyfülkéből és úgy zuhanyoznak, közben leszarják, hogy víz áll a fürdőben, mindezt azért, mert náluk nem zuhanyfülkék vannak, hanem a földön elvezetőcsatornák, csak hogy, ha annyira okosak lennének, akkor észrevennék, hogy hoppá, itt mégsincs ilyen csatorna, és talán nem kéne a fürdőszobát elárasztani. De szappant azt valószínűleg tényleg nem használnak.

Ha nem hiszed, akkor tes…

#801616 MGHUN Előzmény: #801607

Ha nem hiszed, akkor tessék, ez a Hilton. Nem "konzerv paradicsomlevest" adunk a vendégeknek, hanem frissen készített, reggelinek való hús és tojásételeket, péksüteményeket az indiai izlésnek megfelelően, friss gyümölcsöket, friss kávét és direkt külön felforralt tejet. Minden parancsukra ugrok, kihozom nekik az öt omletet, majd mosolyogva, kedvesen, megértően vissza is viszem, mivel mégsem kéri. Azt is kedvesen és mosolyogva hallgatom, hogy az öt indiai csapkodva ordibál velem, hogy miért nem hoztak a kollégáim elég forró tejet, mivel az neki nem elég, ha gőzölög, majd még egyszer visszamegyek, ott hagyva minden egyéb feladatomat és hozok nekik mégjobban felforralt tejet. Ez a munkám, és én ezt el is végzem minden esetben, de csak elvárható, hogy az egetrengetően hangos röfögés helyett használjon zsebkendőt, és hogy kicsit moderáltabban magyarázza el, hogy neki miért nem elég forró a gőzölgő tej.

nos ez kimerítő válasz v…

#801615 Koffein Előzmény: #801601

nos ez kimerítő válasz volt és szemmel látható, hogy a viselkedésük irritál :) gondolom meg is fizetik a 8 omlett árát, amiből haszna van a hotelnek, amiből kitudják fizetni a munkavállalókat stb stb... :) meg gondolj bele, ha büdösek, nem fogyasztanak vizet, tehát haszon a hotelnek, hisz kevesebb a vízdíj :-P

gazdag menekültek és migránsok

#801614 Fornit Előzmény: #801605

Ők azért a munkáért amit te gyakorlatban csinálsz az omniózus hotelban minimum 300.000 forintot + sok esetben szállást és kaját is kapnak. Ebben az esetben évi 3 millát félretehetnek.

Nem fognak csak úgy hazajönni, azért, hogy havi 30.000-et tehessenek félre havonta (százezer körüli albérletárak mellett), arra gondolnak hogy +még 1 év, +3 milla.

Nálunk az edénymosogató fiú is Dominikára járt nyaralni. Mert megtehette.

#801608 Ricsi Előzmény: #801605

És miért menne vissza? Sorold légyszi az indokaidat. Én elmondom az enyémeket:

Itt, ahol én vagyok, télen +5 alá nem megy, most meg 32 fölé nem megy.

A tenger ingyenes, nem mint a balaton, ahol már mindenért fizetni kell.

Van színvonalas orovsi ellátás. Hasonlóan oktatás is.

Van választék a boltokban, és a minőség nincs aranyáron.

Prepaid kártyán 5 Eur-ért kapok 1 giga netet, és 100 perc beszélgetést bárhová Európába.

Van közbiztonság, becsület, erkölcs.

És még sok-sok olyan, ami Magyarországon elképzelhetetlen. Pl, nem hirdetik úton-útfélen, milyen mocskos a másik. Nem gondolják, hogy azért mert rendeznek egy Vueltát, és 2 megállója is itt lesz, ettől rájuk fog figyelni a világ. Attól hogy rendeznek MOTOGP futamot, attól sem gondolják. Egyszerűen nem gondolják, hogy bármit is azért tegyenek, hogy figyeljenek rájuk. Élnek békésen, boldogan, és ez így pont jó.

Ebben a "neves és magas …

#801607 Fornit Előzmény: #801601

Ebben a "neves és magas szívonalú hotelben" van valami a név mögött, vagy ott is mirelitkaják mennek 4-5*-os árakkal? Fagyasztott pizza, heinz konzerv paradicsomleves meg ilyesmi?

(Bár ezt reggel annyira nem biztos h látod)

#801605 MGHUN Előzmény: #801519

Nem az a megoldás egy ilyen helyzetben, hogy egy idegen néppel töltjük ki az őshonos űrt. Le kéne váltani viktort, és egy épeszű embert a helyére rakni, aki tesz is azért, hogy az a 200E magyar visszajöjjön.

Nos, Koffein én jelenleg…

#801601 MGHUN Előzmény: #801455

Nos, Koffein én jelenleg vendéglátóiparban gyakorlatozom (azaz dolgozom). Reggeliztető beosztásban vagyok,azaz 6:25-14.00-ig vagyok. Ez abból áll, hogy az amúgy igen neves és magas szívonalú hotelben itt budapesten (aminek a nevét nem igazán mondhatom el ilyen szövegkörnyezetben, mert még bajaim lehetnek belőle) a hotellakókat 6.45-től 10.30-ig várjuk svédasztallal. Nos, 3 napig nálunk van egy 180 fős indiai csoport. Lehet, hogy jó informatikusok, de basszameg, ezeknél illetlenebb, undorítóbb népet én még nemtapasztaltam. Bejön az egyik, azzal kezdi röffent egy akkorát, hogy a terem berezonál. A forró tej a mániájuk, ezért, ha a tej nem "too hot, azaz csak kicsit gőzölög, akkor öten ordibálnak velem egyszerre, hogy a munkatársam miért nem hozott nekik "túl meleg" tejet. Telerendelik magukat omlettel, egyszerre kb. 8-at rendelnek, majd miután kihozzuk 8-ból 5-en meggondolják magukat, és otthagyják. Mértéktelenül undorítóan zabálnak, fröcsög a szájukból az étel, minden szart összekutyulnak, majd otthagyják, ami egy lacikonyhán még oké lenne, de egy 5 csillagos hotelben, azért már lehetne moderáltabban, baszki. Van egy tipikus fejmozgásuk amit bólogatás és fejrázás helyett használnak. Mikor megkérdezem, hogy elvihetem-e a tányért jön a fejmozgás, egy yes-t vagy no-t nem tud kifosni magából. Mikor gondolom, hogy oké, a tányéron egybe van a virsli és epres yoghurt, akkor kiviszem, erre fossa ki magából a megrökönyödött, felháborodott választ, hogy "hey, no".

Ezen kívül, mivel igen furcsa zuhanyzási szokásaik vannak, mint megtudtam a szobalányoktól, Úgy unblock büdösek.39 fokokban egy teremben 180 indiai után olyan elmondhatatlanul büdös van, hogy belépek a személyzeti helyiségből az étterembe és jóformán köhögő rohamot kapok kishíján.

Ezen kívül nem egy ismerősöm mesélt arról, hogy az indiai férfiak 90%-a mit gondol a nőkről (azaz hímsoviniszta baszógépekként tudnám jellemezni ezen részüket).

Amúgy ezen kívül semmi, ez igazán semmiség.

#801578 Ibiza Előzmény: #801519

a fiatalok nagy része nem akar vállalkozni..jól fizető állást akarnak és kész..dolgozni sem nagyon akarnak..megcsinálnak 1-2 nyelvet 1-2 diplomát és irány a multik.. olyan lesz mint pl angliában..fizikai munkát csak vendégmunkások végeznek

#801576 Ibiza Előzmény: #801506

ne légy szimpla..azok nemzetközi befektetők.. de ilyen zsidó "migránsokat" is találhatsz dögivel.

#801519 rbbj11 Előzmény: #801508

ha nem ment volna nyugatra kb 200e magyar fiatal, akkor egy részük vállalkozott volna, és most nekik dolgozna minimalberen az az 50e magyar. Mivel kis vállalkozás csak minimalbert tudja kigazdalkodni, mindegy szir,magyar vagy török...és akkor nem kellett volna engedni őket hogy betoltsek a távozó magyarok helyen az urt?? Vagy mit akarsz mondani??

#801508 prfecó Előzmény: #801460

Migránsok akik már ellenőrzik a magyar idegenforgalmat. Mellow Wood Hotels 3 db ötcsillagos , 5 db 4 csillagos szálloda + hozzátartózó éttermek. Buddha Bár Hotels 56 csillag , vele szemben 3 milliárd Ft - ért épül a Klotild Palace Superior.

Szírek a magyatr hivatalos pénzváltás 60 % a kezükben van , illegálist el lehet képzelni.

Vietnamiak és kinaiak a kiskereskedelmben és vendéglátóiparban.

Albánok a pékségek , törökök döner kebab.

Legalább 20.000 - 50.000 magyar dolgozik minimál béren nekik.

#801507 prfecó Előzmény: #801460

Migránsok akik már ellenőrzik a magyar idegenforgalmat. Mellow Wood Hotels 3 db ötcsillagos , 5 db 4 csillagos szálloda + hozzátartózó éttermek. Buddha Bár Hotels 56 csillag , vele szemben 3 milliárd Ft - ért épül a Klotild Palace Superior.

Szírek a magyatr hivatalos pénzváltás 60 % a kezükben van , illegálist el lehet képzelni.

#801506 prfecó Előzmény: #801460

pasik külön szórakoznak.…

#801486 Ibiza Előzmény: #801470
pasik külön szórakoznak.. vizipipa valami táblajáték meg tolják az üzletet.. Orczy téren a benzinkútnál van egy török étterem ott láthatod..keverednek törökök szírek.. jugókkal albánokkal üzletember cigányainkkal keresik a közös nevezőt..

Most a Balatonon partyzn…

#801482 banyaiz Előzmény: #801480

Most a Balatonon partyznak. Ha a helyi polgármester meg nem akadályozza jogi eszközökkel. :)

Valami polgármesternek álcázott agyhalott ezzel tette magát hasznossá. Felháborítónak találta, hogy üdülni vinnék őket, mert Soros , és a magyar lakosság egy része se engedheti meg , és majd lesújt rájuk.

Hát mondom ez már a legalja vagy még van tartalék.

Ja, tudom, a Szatyor bár…

#801480 TrendMan Előzmény: #801478

Ja, tudom, a Szatyor bárral szemben van, de az már évtizedek óta ott van.

Igen, ez egy rejtély, hogy honnan mennek hová?