Hozzászólás
MGHUN Előzmény: #801455Nos, Koffein én jelenleg vendéglátóiparban gyakorlatozom (azaz dolgozom). Reggeliztető beosztásban vagyok,azaz 6:25-14.00-ig vagyok. Ez abból áll, hogy az amúgy igen neves és magas szívonalú hotelben itt budapesten (aminek a nevét nem igazán mondhatom el ilyen szövegkörnyezetben, mert még bajaim lehetnek belőle) a hotellakókat 6.45-től 10.30-ig várjuk svédasztallal. Nos, 3 napig nálunk van egy 180 fős indiai csoport. Lehet, hogy jó informatikusok, de basszameg, ezeknél illetlenebb, undorítóbb népet én még nemtapasztaltam. Bejön az egyik, azzal kezdi röffent egy akkorát, hogy a terem berezonál. A forró tej a mániájuk, ezért, ha a tej nem "too hot, azaz csak kicsit gőzölög, akkor öten ordibálnak velem egyszerre, hogy a munkatársam miért nem hozott nekik "túl meleg" tejet. Telerendelik magukat omlettel, egyszerre kb. 8-at rendelnek, majd miután kihozzuk 8-ból 5-en meggondolják magukat, és otthagyják. Mértéktelenül undorítóan zabálnak, fröcsög a szájukból az étel, minden szart összekutyulnak, majd otthagyják, ami egy lacikonyhán még oké lenne, de egy 5 csillagos hotelben, azért már lehetne moderáltabban, baszki. Van egy tipikus fejmozgásuk amit bólogatás és fejrázás helyett használnak. Mikor megkérdezem, hogy elvihetem-e a tányért jön a fejmozgás, egy yes-t vagy no-t nem tud kifosni magából. Mikor gondolom, hogy oké, a tányéron egybe van a virsli és epres yoghurt, akkor kiviszem, erre fossa ki magából a megrökönyödött, felháborodott választ, hogy "hey, no".
Ezen kívül, mivel igen furcsa zuhanyzási szokásaik vannak, mint megtudtam a szobalányoktól, Úgy unblock büdösek.39 fokokban egy teremben 180 indiai után olyan elmondhatatlanul büdös van, hogy belépek a személyzeti helyiségből az étterembe és jóformán köhögő rohamot kapok kishíján.
Ezen kívül nem egy ismerősöm mesélt arról, hogy az indiai férfiak 90%-a mit gondol a nőkről (azaz hímsoviniszta baszógépekként tudnám jellemezni ezen részüket).
Amúgy ezen kívül semmi, ez igazán semmiség.