Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Ki ragadott széket?

#800615 rbbj11 Előzmény: #800585

de az "anno" a mult szazadban volt :D. Szerintem nem vagy már formában ;)

Tranzitzóna

#800611 tozsdenyul Előzmény: #800605

pl csehekhez képest én az EU-t látom különbségnek

Vagy direkt ki akarunk szállni az Eu-ból (csak a népet félrevezetjük erröl), vagy nem szándékolt következménye a belpolitikai huszárkodásnak.

Nehezen látom, hogy EU-n kívül miért is lenne jobb egy gyenge, elidegenedett országnak...

Tranzitzóna

#800605 TrendMan Előzmény: #800600

Ennek a kommunikációnak és gerjesztésnek igen jelentős része nem Brüsszelnek szól, hanem a magyar választónak, aki szereti az amolyan kurucos odavágást és talán a szavazatával díjazza.

Hosszútávon viszont nem tudom hová vezet, bocs.

Jó is van benne, mert Magyarország mintegy 'kifehéredik' és olyan értékeket tud esetleg majd felmutatni, amelyek nyugaton már nincsenek.

Az egész migrációs témakör egy egészen nagykaliberü játszma része is lehet.

Tranzitzóna

#800601 MGHUN Előzmény: #800600

Mit értesz az alatt pontosan, hogy gerjeszteni a konfliktusokat?

A sorosozásra? Az még talán az, bár én sem rajongok sorosért.

Mert a migránsozás nem igen mondható konfliktusgerjesztésnek. Kimondani azt, hogy hányan haltak meg terrortámadásban 2015 óta és hogy kik voltak az elkövető terroristák, és hogy a migránsok nagy százaléka hogyan viselkedik az nem konfliktusgerjesztés, hanem felhívá egy veszélyforrásra. az lenne a konfliktusgerjesztés, ha hírzárlatot rendelnének el a migránsok által elkövetett bűncselekmények kapcsán (ami eddig itt nem sok történt itt, bár ki tudja mit hoz a jövő), mert az emberek nem hülyék, ahogy azt itt sokan állítják. Mielőtt még megkapnám 3. alkalommal a fidesz bérenc jelzőt, ezzel nem viktor bácsit akartam mentegetni, sőt, inkább kritizálni, mert amit a fidesz még szeptemebrben elkezdett az lesz a konfliktus gerjesztés: átengedni a tranzitzónán azokat, akik 18 év alattiak. Ezt DNS vizsgálattal állapítják meg, ami egy baszott nagy kamu, mert nem hogy az egészségügyre nincs pénz, akkor DNS-re hogy lenne? De mindezek közben azt szajkózzák, hogy "így meg úgy legyőzzük Brüsszelt". Na ez az igazi konfliktus gerjesztés.....

Tranzitzóna

#800600 tozsdenyul Előzmény: #800593

A logikát értjük mögötte.

Ám, ha erkölcsileg nem tudjuk cáfolni, akkor semmit nem tudunk cáfolni. Pl azt sem, hogy a jövöben mondjuk a ruszkik vagy a kisantant kisajátítsa a kárpát-medencét. Mert logikus lesz majd az is...az ö szemszögükböl.

Az én gondom, hogy az összes lépésünk migránsügyben kontraproduktív hosszútávon. Ahogy viktor szokta. Még ha a cél jó, a megközelítés rossz lesz.

Európa magától is lép, csak lassan. (mint mondtam volt 1-2 évvel ezelött). Nem elég az irányt eltalálni, idözítés is fontos. Na meg a kommunikáció.

Az osztrákok anyáztak fasiztáztak minket, aztán lezárták ök is a határokat.

Befogadtak pár ezer menekültet, aztán majd szigorítanak.

Kis késéssel ugyanazt csinálják. Csak ök a mag EU része lesz, mi meg a periféria Eu-ból is kiküzdöttük magunkat.

Ahogy a csehek is a mag része lesz valószínü egyedül közép-európából, pedig anti-migrik ök is, csak ök is ésszel csinálják. Hány menekültet fogadott be Csehország? Kellet ehhez nekik összeveszni az Eu-val, kellett sorosozni, kellett emberi jogokat sérteni folytatólagosan? Kellett népszavazni?

Akkora vakítás megy, hogy ihaj, és a birka nyeli, mint a nokedlit :)

Majd meglátjuk mit érünk egy pengekerítéssel, hadsereg nélkül, Eu-n kívül...

Azért, hogy belpolitikailag kiépülhessen fideszisztán, kell a birkáknak mesterségesen gerjeszteni a konfliktusokat. Ennek érdekében áldozzuk be a magyar jövöt.

Logikailag ez a cáfolata az ostobaságnak/tudatos birkavakításnak.

Ki ragadott széket?

#800596 TrendMan Előzmény: #800585

https://www.welt.de/politik/deutschland/article167...

Na most kiderült, hogy a migrációnak jó oldala is van:

Egy pékség előtti kávézóban ücsörgő született Tunéziai úr és barátai láthatók a felvételen.

Igaz, ő már egészen jól beszél németül, tehát integráltnak tekinthető.

És az is kiderült: Mégis csak jó dolog, ha az embernek van napközben szabadideje kávézókban üldögélni
(Én ezt már régóta sejtettem:-)

Tranzitzóna

#800593 TrendMan Előzmény: #800588

Ezek a tömegek a magyar tranzitzónából jöttek?

---

Nem helyes, ami ott történik bizonyos esetekben, de az elrettentés a cél. Ezt az Orbán rendszer elrettentő eszközökkel véli elérni.

Ezt rettentő ostobán és etikátlanul tudja csinálni:A szabály, az szabály, mérlegelés nincs.

Az a baj, hogy ugyan erkölcsileg tudom cáfolni, de logikailag nem.

Emlékeim szerint korábban rokkant nyugdíjasokkal is hasonló fűnyíró elven jártak el.

Elitista rendszer, mely lefelé tapos, felfelé meg pénzt oszt.

--> Egy dolognál viszont jobb: Az anarchiánál.

Csak annál.

Tranzitzóna

#800588 MGHUN Előzmény: #800587

ha elkobozzák az értéktárgyaika akkor hogy lehet, hogy migránsok tömkelegét látom, (akik még csak angolul sem nagyon tudnak) adidas cipőben, okostelefonnal, biztos, hogy nem 1000 forintos karórával..... Vagy a pénzüket meghagyják nekik, akkor meg?? Mellesleg a segélyezés is ott van, ha megkapják a belépés az országba.

Tranzitzóna

#800587 tozsdenyul

http://hvg.hu/itthon/20170729_orbanek_fittyet_ha...

Na most, attól lesz különösen "pikáns" a tranzitzónában élni, hogy azon túl, hogy be vagy zárva, és bilincsben mehetsz egyik épületböl a másikba,

Ételt nem kapsz

Gyógyszert nem kapsz

Mivel be vagy zárva, ezeket magad be nem szerezheted

Azzal kezdödik az elsö napod, hogy az összes személyes tárgyadat elkobozzák, államosítják, a tisztálkodási szereidet, és az élelmiszered is.

A szülötöl a gyógyszert is. A kisgyerektöl is elveszik a kis fésüt, a kisollót, a szappant, és a szüleitöl kapott csomag nápolyit is.

Mindent.

Mindezt egy ismerös mesélte, aki tisztiorvosként kötelezö jelleggel ki volt rendelve, és az ott látottak után napokig sírt.

Különösen, mert elmondása szerint a kétgyerekes család nagyon szimpatikus volt, értelmiségi, a gyerekeit szeretö családnak tüntek. És minden kis személyes emléktárgyukat (na meg gyógyszer, étel) elvették, miközben pityeregtek a gyerekek.

Nem tüntek ijesztö ördögöknek. Rendezett család volt. Tiszta. Eddig. Mert mostantól nincs enniük, és nincs tisztálkodás.

És hogy erröl miért nem számol be semmilyen híradó?

Kérdezte, kicsit csodálkozva.

Hello refugee

Welcome to Hungary

2017

Ki ragadott széket?

#800585 KawaBazsy Előzmény: #800577

Anno, még a katonai középiskolában le kellett festenem az ajtókeretet, mer állandóan kést hajigáltam bele.. :-) Amúgy meg csak akkor kúrnám bele (mer ugye ha nem sikerül, akkor nincs eszköz), ha a másik kezemben ott a kempingbalta.

Ki ragadott széket?

#800574 Ibiza Előzmény: #800570

egy hétig voltam Frankfurtban.. alig láttam "valódi" németet..főleg nem sétálgatni andalogni.. étteremben kajálni..

Ki ragadott széket?

#800573 Ibiza Előzmény: #800569

nem jó a kés.. ha előveszed agyonverhetnek vascsővel és még el sem itélik őket.

a kés nem annyira veszélyes fegyver mint amilyennek látszik..csupán 20cm-el növeli meg a karod hosszát.. nem olyan nehéz kitérni vagy kivédekezni..inkább csak ijesztegetésre jó..

Ki ragadott széket?

#800571 TrendMan Előzmény: #800569

Nekem ilyen helyzetben a szék biztonságosabbnak tűnik, mert elhárítja a közvetlen késpárbajt.

Nézd meg Steven Seagal-t, ha kés van nála, párbajozik is.

Ki ragadott széket?

#800570 TrendMan Előzmény: #800568

Nem lehet, hogy a kék szemű és szőke hajú Sales Managerek (ha még vannak ilyenek egyáltalán, mert én csak az ötvenes/hatvanas korosztályból ismerek ilyet, a fiatalabb németek, akiket ismerek véletlenül sem ilyenek) - tehát, hogy azok inkább egy megbeszélésre siettek?

Vagy egy másik negyedben volt dolguk?

:-)

Ki ragadott széket?

#800569 KawaBazsy Előzmény: #800566

Azé' betojok, h ennyi ember is csak 1-2 széekt tud szerezni önvédelemre.. Nálam mindig zsebben a kés, azonnal belevágtam volna, plusz a kocsiban ott a kempingbalta meg az összecsukható ásó is..

Ki ragadott széket?

#800568 Ibiza Előzmény: #800566

persze nem.. nehogy letartóztassák őket rasszizmusért...kapjanak egy aki német ez fasiszta billogot...ahogy a német svéd és egyéb rendőr sem mert semmit tenni miközben péppé verték az autóját őt pedig karóval ütlegelték..dobálták leköpködték... nőiket bántalmazták szexuálisan zaklatták..

lassan ébrednek az önvédelmi reflexek..akkor majd lehet megint nácizni.. beindul a busines

valamiért nem visít a libsibolsevik média

#800556 Ibiza Előzmény: #800508

Azt gondolom érdemes kívülről nézni a dolgokat és távlatokban gondolkodni.

Mellesleg nekem szinesen szép a világ.

Úgy jó élni ha van egy társadalmi rend egy egységes akarat..egy egységes mérce és ezen belül mindenki teszi a dolgát.. svábok zsidók magyarok törökök szírek.. ez a migrációval így is van.. (nem a soros féle invázióval) A természetes migráció elfogadott jobban akarsz élni ki akarod próbálni magad..elmész külföldre..megszerelmesedsz.. családot alapítasz.. vagy visszatérsz szülőhazádba..

Ha természetes migráns vagy akkor természetesen elfogadod a befogadó országod szabályait..törvényeit.. ott akarsz élni..tehát feladatot vállalsz a társadalmi feladatok palettáján..van egy terved..tájékozódsz.. beilleszkedsz az ottani társadalomba.. és persze tartod szokásaid..hagyományaid..

állítólag angoloknál a feladatok 75%-át migránsok külföldi munkavállalókvégzik.

Ez a migráció nem azonos a sorosféle invázióval.. ahol ellenőrzés nélkül jönnek a célországot nem is ismerő emberek..csupán egy tájékoztató lap alapján amire rá van írva miket mondjanak amivel rá tudnak kapaszkodni a szociális rendszerre.. arra a rendszerre ami a saját állampolgárok szociális hálója a véletlenül bajba kerülő polgárainak van kitalálva..

Az ilyen soros félék pont elvenni akarnak..beszedni amit lehet.. ami ingyen van..

A társadalomban a kötelességekkel szerzel jogokat..nem csak úgy odamegyek és elveszem..

Kadhafit kinyírták az olaj miatt, egyrészt van nekik sok másrészt nem akarta korlátozni a kitermelést.. persze nem hiszen ezzel tartotta fenn az országot..Libia nem egy szegény ország volt.. ráadásul fenntartott menekült táborokat... ez a helyzet azt hozza nem érdeke a lobbiknak libia stabilizálása.. most az embercsempészet a fő bevételi forrás...másodlagos az olaj.. és már jönnek ide vissza a visszautalt pénzek.. állítólag több mint amennyit libia eu-s segélyként kapott.

A sorospénzelte szervezetek benne vannak az emberkereskedelemben.. voltak vizsgálatok amiről persze hallgat a libsibalos média..GPS adatokkal tudják bizonyítani a sorosféle hajók már a libiai partoknál felvették a "migránsokat" és az olasz vizeken átadták a katonai járműveknek az embereket..később már egyenest az olasz kikötőkbe szállították őket. Olvastam a segély felvétele után a 75% afrikai egyszerűen eltűnik..

Ez kinek jó?..ez eltűnő emberek vagy feketén dolgoznak egy részüket befoghatja az alvilág.. vagy bűnözésbe kezdenek..kiszolgáltatottak és nekik is kiszolgáltatottak a helyiek.

Sorosnak nem sok van hátra..a koporsón nincs zseb..van egy rögeszméje ezt akarja még látni.. a nyilt társadalom rögeszméje.. nem is lenne gond ha az öreg majom a Hyde parkban egy hordóra állva szónokolna...könyvet írna..és ez egyik lenne a sok izmus.. gondolatkísérlet között.

Milyen világ lesz euban ha olyan emberek lesznek többségben akik nem azonos kultúrkörből érkeztek? olyanok akik nem akarnak dolgozni.. semmilyen végzettségük és szándékuk sincs hozzá... nem tartanak be semmilyen ember alkotta törvényt szabályt közmegegyezéses normát.

Az alföldi ember nem szereti a hegyeket.. a hegyi ember a sikságokat..aki tenger mellett nőtt fel nem bírja az állandó szárazföldet.. a sivatagi nem akar a folyónál élni.. nem lehet kimozdítani az embereket a környezetükből..mert akkor frusztrálódnak.. betegek lesznek..

Az a normális ha mindenki megél a saját élőhelyén.. de ehhez munka kell.. társadalmat kell építeni.. amely ország ezt nem teszi az ne másokon akarjon élősködni.