Regisztráció Elfelejtett jelszó

prfeco 2014

2017 év kedvence

#799410 Hathor Előzmény: #799409

Folyamatosan volt, 2106ban itt szidott Konzum veteleimmel. Pfen meg folyamatosan volt az utobbi 2evben

2017 év kedvence

#798991 prfecó Előzmény: #798943

Matgab effektust akarom látni a KONSUM - ban. Adok pénzt venni és éljen CSAK A SHORT :-)))

2017 év kedvence

#798943 matgab Előzmény: #798911

Áhh én 50 körül gondolkodtam a vétellel, de ezta Méhszáros dolgot hülyeségnek tartottam...

üdv újra itt Prfecó!

2017 év kedvence

#798911 prfecó

Nem tudok , nem hozzászólni Konsum - Opimus tündökléséhez miután mindent eladtam , amit csak lehetett.

Nem hittem benne ezért 13 Ft átlagomat már 50 Ft eladtam.

Viszont 800 Ft átlagáras rv , most szabadultam meg.

Állítólag már Matgab is gondolkodik a bevásárláson :-)))

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#699740 prfecó Előzmény: #698897

megszámítom reálisan áron

1792 Ft / db

..........csak Dénesnek kedvezmény ))

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698392 banyaiz Előzmény: #698324

Ja olyan nem szeretem téma az állam számára ez a kárpótlási ügy, nincs gazdája , nincs felelőlese, mindenki mossa kezeit.

Mivel per van az ügyben, így lépniük kell , kivéve ha a bíróság jóváhagyja ezt a gyakorlatot .

De az első kérdés egyáltalán elviszik e az állam részéről jogerős ítéletig, előállnak e bármi védekezéssel vagy inkább egy rendezési javaslattal.

Eddig elhúzták ahogy csak tudták , lassan beszélni is kell .

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698383 prfecó Előzmény: #698352

jólemlékszem Forrás NyRt részvényeit lehetett kárpótlási jegyre becserélni 2006 talán

2007 - ben kibocsátottak a kommunizmus áldozatainak egy nagyobb összegű kárpótlási jegyet azt már semmire sem lehetett beváltani

Kénes- Dénes egy jobb kézenlévő ujjai (amivel a komenteket írja) , valamint bal füle( amin az nfokat befogadja) háromszázharminhárom egész 3333333 tized kárpótlási jegyet érthetne , ha adnának rá lehetőséget :-)))

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698324 prfecó Előzmény: #698237

Ott ültem 2014. február 04 - én a Bíró Úr előtt . Majdnem lefordultam a székről , amikor megkérdezte a Bíró felperestől és jogászától , mit tudnak Alperesről. Miután a Magyar Posta a Bírsági iratot a címzett elköltözött címmel visszahozta a periratokat. Ezért május 04 az új időpont

Most viszont már átvették , van róla papír . Mit talál ki az alperes??

Korábban Magyar Állam az adott ügyben két hónap türelmi időt kért előtte négy állami Intézmény állította , hogy nincs lehetősége kárpótlással kapcsolatban államot képviselni a perben. Aztán hipp-hopp megjelent a Bíróság előtt NFM , kissé hiányos ismeretekkel

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698240 banyaiz Előzmény: #698143

"OTP( és bankszektor) viszont újabb Fidesz győzelem esetén sem fog élesen szemben állni ( lassan kiárazódik a devizahitel mentés forintosítása miatt kétségbeesés)"

Szerintem ha jelei mutatkoznak normalitás irányába megy el a bankos téma. Gondolok egy normális dev hiteles egyezségre , felcsillan az extra terhek mérséklése és a többi úgy fognak ráugrani az alapok mintha ingyen lenne.

Csak kellenek ezek a jelek piac elhiggye. Észérvek alapján ennek kell jönnie lassan lassan köv 4 évben, csak lássuk is. :) Mert azért pár dolog keresztbe húzhatja késleltetheti.

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698237 banyaiz Előzmény: #698144

CSak nem te is kárpótlásban utazol? Várom én is mivel állnak elő a bíróságon. Tettem rá lóvét.

Amúgy vsz azért van ennyire ez háttérbe szorítva mert rengeteg mutyi kapcsolódott kárpótláshoz a múltban. Kényes téma. Választás előtt ennek a rendezésével nem lehet domborítani. Nem olyan mint pózolni a négyes metró átadásnál, vagy "visszaszerezni" Seusot stb.

Vsz ezért is bohóckodtak eddig a bíróságon a témával ki akarták tolni választás utánra. Arra gondoltam mnyp maradék kínálja magát és azt sem akarták választás előtt jegy tulajoknak mert akkor megint előjön az mnyp téma is.

De hát közben mnyp maradék is elfogyott szóval egy gonddal kevesebb.

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698181 Alter Előzmény: #698144

mert a kisembert nem lehet a tv-ben bemutatni, hogy: visszaszereztük, szabaccság! Meg milyen má': visszaszereztük Kovács Lajosnét? Seuso: az már valami, - nem is értjük, olyan nagy! A menet legyen veled. (Vagy inkább ne?)

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698144 prfecó Előzmény: #698143

2014. május 08 -án a kárpótlási jegyes bírósági per Varsányi Irén útca 9. óra.

MFM most már átvette a Bírósági idézést , az még kérdéses mi lesz az állam védekezése ! Seuso kincsekre , Antenna Hungária visszaállamosítására , E-ON gázcégekre van pénz , csak szaros kisemberek kárpótlási jegyeik felhasználása senkinek sem számít.

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#698143 prfecó Előzmény: #697994

Francesco Atya engedélyével megosztom vasárnapi szentdumát profán magyar tőzsdei alapon:

Csabronc féle módszerrel csődegyezségből , felszámolásból való kijutás KEG , Visonka , TWD és egyéb tolvajrészvényes tulajoknak nem fog sikerülni.

ENEFI is egy életre elásta magát és közben lengyel , magyar szolgáltatási területe zsugorodik , Romániából meg egyenesen eszar magyarországi anyacégét próbálják felszámolni ( valszeg ez nem sikerül , de a Erdélybe befektetetett lóvénak csabronc bucsút mondhat)

MOL- (INA) vezetéséről ki fog derülni ugyanolyan korrupt módszerrel szerezték meg a piacot ( mint Magyarországon az egész energiaszektort ,)csak az illetékes magyar politikusok mindig egy ujabb sápot lehuznak a külföldi multikról vagy új törvényeken keresztül próbálják nyereségüket visszanyesni és állami pénzen átveszik. Lásd E-On , Antenna Hungária , Vízművek .

Horvátok is ugyanazt el fogják játszaniaz energiaszektorral , mint Viktor Kerály nálunk. Sok -sok sót Croatiában MOl-INA páros nem fog megenni.

OTP( és bankszektor) viszont újabb Fidesz győzelem esetén sem fog élesen szemben állni ( lassan kiárazódik a devizahitel mentés forintosítása miatt kétségbeesés)

M-TEL marad e szinten

Ricsi, ha kiheveri orosz-ukrán piac részleges elvesztését és Dél-Amerika bejön , akkor happy lesz.

Bátor ember ukrán államkötvényt vesz, az óvatos szabadul orosz kitettségétől .

Viszont forint gyengülésre tutira lehet játszani kuszaszem már belökte tovább vág és tovább gyengíti a forintot.( e heti forint erősödés olyan rákbeteg utolsó stádium féle , mindig erőre kap a beteg).

Szentbeszédet állítólag 300.000 hallották a békamenetes Fidesz naggyűlésen . Nálunk nem lesz Fico féle bukta , mint a tót szomszédainknál.

Ott végre bemutattak a választók a politikusoknak egy méretes lóf&szt( pedig szeretnék nálunk is látni egy-két elképedt fideszes , mszp , jobbikos politikus képet , ahogy kihullana a politikai védernyőből a civil kurázsi hatására)

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#697994 Alter Előzmény: #689209

Írhatnál gyakrabban, vagy csak én nem látom? Béke nekem.

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

#697974 Kénes_Dénes Előzmény: #689209

Persze, hogy nem lesz (azaz volt ugye) leányálom a Csabronnak, ugyanis az igazi leányálom a jó öreg puszilgatnivaló Kénes, azaz én! Tehát leányálom maximum csak a kezdő tőzsdés diáklányoknak lehet a Klapka utcai irodákban a gyűlések alatt. :-)