Na, ez nem tartott időben sokáig. Most 08:01-kor 12.950
Nyitottam shortot.
Sziasztok, jó reggelt! 07:50
Hát elképzelhető, hogy ma a DAX-ban új csúcsot látunk.
Szerintem átlépjük a 12.950-et, na nem nagyon csak éppen. Meg lesz az új csúcs és 12.950 környékéről lefordulunk egy kis erőgyűjtésre.
Ha, minden igaz, akkor lemehetünk 12.771-12.800 közé.
Sajnos innen megint az új csúcs következhet, ami akár már a 13.000-13.030 környéke is lehet.
Remélem onnan már komolyabb korrekció indulhat.
Igen,csak sietek néha és röviden írom :)
Spx hetes,napos bollingert elérte, itt jöhet minden már ...:) le-fel
Ha SP pont az általad jelzett 2453-ról leborul én is leborulok előtted!!! És tudásod előtt :)
Nem tartom lehetetlennek, hogy az SP leesik legalább 2.416-ig, de ha meg akarja ijeszteni a befektetőket még egy kicsit 2.400 alá.
2.397 napos Kijun vonala.
Már meg akartam kérdezni Tőled, hogy magyar anyanyelvű vagy?
Amikor beírsz, olyan érzésem van, mintha más nyelvről fordító által kiadott fordítás szerepelne.
sziget napos felett jelentős hosszabb trendre,dax rengeteget résel
Holnap egy komoly réssel lefelé nyitás esetén, (ami 12.833 alatti nyitást jelentene) meglenne az esély egy hátrahagyott "sziget" alakzatnak.
Na, de több mint 60 pontos réssel lefelé nyitás mostanában????
igen pl LASSÚ PIACON,DE GYORS PIACON KITÖRÉS,LETÖRÉSNÉL KO MINDKETTŐ...oh bocsi bekapcs a caps lock ,nem írom újra
ta mellé tőzsde pszichó is kell amit évek hoznak,vagy ami 5 minen nyerő napon belül,vannak aberrált dolgok itt
rsi-él 70, 30 a forduló általánosan
én stohastic,rsi,macd kezdtem a tőzsdét meg cci nézni
rsi napostól nézem,macd jó ,stohastic kiesett,cci meg nézem de nem nagy jelentősége van
A 90% feletti RSI nem jelenti, hogy fordulnia kellene. A napokban írtam, hogy nagyon bonyolult az RSI értelmezése. Sok idő kell a megismerésére, de vannak olyanok már akik átrágták magukat rajta és elég eredményesen használják.
Ha tovább mennénk, akkor egyelőre 13.030-13.040-et látok korrekció nélkül.
De, korrekció után mehetne tovább. Viszont itt már minimum 12.390-ig kellene korrigálni, de a 12.000 és a 11.500 is beleférne.
túlvett-túladott piacon még a napos rsi is felejtős,nem hogy más indikátor ,Rubellel jártam így hónaposan is 90rsi felett volt minden időtávon...nem 70-80...90rsi és utolsó nap mikor bejelentették zárni kell 15%húztak rá 1 nap,hulljon ki a stop,na minden forduló hasonló, nem ennyire drasztikus
Most nekem sem lenne jó, ha mennénk tovább, mert az összes régi longomat zártam ma. Nem maradt egy darab sem. Pedig a long mostanában nem árt, ha van.