2017. június 14. 20:26
Lenthor
---------------------------------------
Tegnap betettem és nézzétek meg mi lett belőle! 12.712-ig ment le.
2017. június 14. 20:26
Lenthor
---------------------------------------
Tegnap betettem és nézzétek meg mi lett belőle! 12.712-ig ment le.
Pontosan,meg csúcsközel van,az is ilyen le-fel szarság előtte még letörik
Vigyáznunk kell mert ma és holnap zárni kell a határidős DAX indexeket.
Nagyon bekavarhat, mert megváltoztathatja az irányt, attól függően, hogy short vagy long volt több nyitva.
Feltételezem, hogy a nagy befektetők longban álltak és ha azokat eladják, akkor megindul az árfolyam lefelé.
Tehát két napig nem normális kereskedés várható!
Csapkodás lehet fel is meg lefelé is.
2017. június 15. 9:23
Előzmény:
Na szóval, megfigyeltem, hogy mostanában a kitörés után minden esetben az 50%-os fibo-ig jövünk le. Tehát még 12.794-ig lemehet, de utána a szokása alapján megint felmehet a 23.6%-os fibohoz vagyis 12.862-12.875-höz.
Utána megint elindulhatunk lefelé a 78.6%-os fibo környékére
12.710-12.719-ig,
(12.763-nál figyelni kell)
https://invst.ly/442tkReggeli előrejelzésemben a hiba csak ott volt, hogy vártam egy felkört, ami elmaradt.
A lemenetben a 12.719-ig számítottam rá és eddig 12.722-ig jött le.
semmi gond nincs ezzel, néza változik a kép a nagyok nyomására... pont arra mennek hogy a stoppokat kiszedjék (olcsópénz)
"Megint figyelmen kívül hagytam a 4 órás indiket." >> viszont ha lenne egy kis időd akkor szívesen venné(n)k egy kis tanítást/oktatást arról hogy a különböző timeframe-k hogyan erősítik (vagy gyengítik) egymást, mikor mi alapján lépsz be vagy fordítassz, mikor melyik chart a döntő?
hogyan lehet ezek között jól elnavigálni?
mert van amikor a kis TF-ek vezetnek és van amikor a 1H 4H mutatja meg hogy mi lesz...
ha ezt meg tudnád osztani akkor azt is megköszönném(nénk) !!
12.665 alatt indulna csak a shortos futam. Addig csak egy kis lefelé korrekció.
Megint figyelmen kívül hagytam a 4 órás indiket.
Pedig elindult fentről lefelé, amit már úgy vártam.
12.638 lehetséges, de nagyon nagy a trükközés.
A megnyitott longokkal szerintem nem lesz gond. Hamarosan megint megyünk fel.
Bocsánat, de maradni kellett volna az eredeti elképzelésnél.
----------------------------------------------------------------
2017. június 14. 10:45
Ha elindulunk lefelé, akkor óráson a 12.735-12.749 közötti sáv támasz. Itt található a Kijun és a Kumo tető és kumo alj.Valamint a 38.2%-os fibo 12.730-al.
Ha sikerül áttörni, akkor megyünk a következő még erősebb támaszhoz a napos Kijun vonalához 12.684-hezHa ezt is sikerül törni akkor jön a 12.630.
Egyik lehetőség, hogy mint írtam felmegy és visszateszteli a csúcsot, de ha letöri, akkor erőből is megcsinálhatja a 12.492-12.525-t.-------------------------------------------
700eshet
itt rossz mert tető közel vagyunk,dobálják a piacot le-fel sell-buy harc
Na szóval, megfigyeltem, hogy mostanában a kitörés után minden esetben az 50%-os fibo-ig jövünk le. Tehát még 12.794-ig lemehet, de utána a szokása alapján megint felmehet a 23.6%-os fibohoz vagyis 12.862-12.875-höz.
Utána megint elindulhatunk lefelé a 78.6%-os fibo környékére
12.710-12.719-ig,
(12.763-nál figyelni kell)
éppen kis pluszban de zártam a tegnapi shortomat...
kiváncsi vagyok MA mit lesz a "kotta" szerinted
piszkosul nagy a csapkodás/kuszaság/megtévesztés/beugratás faktor
igazán MOST van értéka a sokéves tapasztalatoknak ill megfigyeléseknek/működő stratégiáknak...
akinek ilyen nincs az legjobb ha most távol marad a pixis-től...
sztem...
illetve figyel és tanul a nagyoktól ;-)
Személy szerint 12.880-ig vártam, hogy felvihetik, ennek ellenére 12.900-ig nyitottam a shortot.
------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
A 12.830 felett egészen 12.900-ig nyitott shortjaimat zártam 12.800-on.
Ránéztem a chartra és most nekem úgy tűnik, hogy felfelé megyünk, majd részletezem.
ezt mondom itt is már a sell-buy háborúzik 2 hete , rengeteg a napi ingadozás le fel azért van, de a daxot már 4 hete adják kb,ott kihúzzák adják megy
igen de nem 2425 alá 30 írtam mára,ott kéne megállnia max kicsit alászúr ha esik
400dj mára :)
Megy USA-ban az örömködés, majd 20 perc múlva rájönnek, hogy kamatot emeltek és elkezdenek esni
---------------------------------
eltelt a 20 perc már esnek.
frankó,akkor futures kiütés után max kihúzzák még ,és jöhetne a bumm,760 dax holnap sanszos támasz ell. re,lehet usa beesik mára