Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Óráson örülök ha előfordul, mert elég megbízható. Naposon ritkábban látni, hogy megtolja a Donchian felső vonalát és egy hulló csillagot alkot a gyertya.
Erről beszélek! Nem azt kell várni, hogy mikor lesz 13.0000, hanem a közbenső napokat is megjátszani.
Különben engem csak a trend miatt érdekel, hogy mi a fő cél. Nem nagyon érdekel, hogy mi lesz 2 hét múlva, mert addig több hullámot is meg lehet játszani.
volt dolgom és nem alszok 2 hete,azért nem voltam napközbe :( én stratégiám röv távú napon belüli ha azt betartom elég,előre megmondani hova megy tipp -mix,azért volt-van nyitva short mert az vszínűbb swingre és nem a ath pecázom de ha 2400 letöri 2-3 héten belül akkor visszatérünk rá,de jövő héttől itt ülök, vszínű akkor ütik ath,nézzd a nasdaq 100 kanócát hónaposan meg a 2000 is
na aki hosszútávos az nézi a hónapost ......gondolom itt partvonalon vagy stoppal,csak ÁT NE UGRORJA
napi 50-60%kitudom venni egy indexből,ha azt csinálom szarva mi lesz holnap,csak most nem ezt játszom,itt amúgy is csapkodó a piac dayba is
1.
Ha 12.390-ről elindulunk felfelé, akkor jönne a kis "v" hullám- (egyben
a nagy 3. hullám vége) 13.000 vagy 13.200-ra. (én ebben a
forgatókönyvben bízom)
Nem azt a nehéz meghatározni, hogy lesz 13.000 és mondani, hogy ugye megmondtam!
Az a nehéz, hogy közben mit kereskedjünk.
Nem mentem vissza már időben jobban. Elég május 19. is. De már korábban is írtam, hogy 13.000-nél várom az első komolyabb korrekciót, ami akár lehetne a 4. hullám.
Sőt 14.670 környékét is várom, majd. Már betettem mint lehetőség a 16000 feletti értéket.
Tehát nem csak a betett cél ár a lényeg, hanem az, hogy mit csinálsz, amíg eléred a célárat.
azért furcsáltam mekkora spx vízionálsz,bár tőzsde de ekkora lufit még rá???? 14k dax lehetett volna ,de nem lesz sztem ezt írom 2hónapja,na persze nyugtával a napot
Viszont a c pont után jöhet majd akár 18-20k dax is ,meg amit írtál ha annyira előre nézel
Mondtam 13k lesz,aztán ami :) futures 19-én jár le azt benéztem,fed is ma hmmm,én meg több dj shortot hagytam :( meg spx 2450 tudtam kiverik,utána meddig geciznek kérdéses max 2500