Ezek mostanában mindig elmennek a falig, csak sajnos nem koppannak akkorát, hogy ne ismételnék meg.
Ezek mostanában mindig elmennek a falig, csak sajnos nem koppannak akkorát, hogy ne ismételnék meg.
2017. június 13. 8:37 Lenthor
12.790 is benne lehet, de majd jön az lefelé.
---------------------------------------------------
Na 12.790 fölé ne menjen, mert akkor már longossá válik és megyünk tovább fel.--------------------------------------------------
Már megint elmennek a falig! 12.779. Már nem sok sansz van. Fordulunk vagy longossá válik. Egyelőre még lefelé áll a zászló.
Most van a háromszög felső száránál, innen lefelé kellene mennie.
Visszavettem 12748-on a 12730-on shortolt DAX CFD-t -18 EUR veszteséggel, de nem fordítottam.
2017. június 12. 13:14
Lenthor
Napos Kijun vonalán a 12.684-n nehezen megy át. De idő kérdése.
-----------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap betettem a napos Kijun vonalát.
Hát, igen ez a nap legnagyobb kérdése, hogy át tud-e a 12.684-en menni. Ha igen, akkor nyitva az út lefelé, ha nem, akkor megint longban gondolkozhatunk.(remélem, hogy átmegy rajta)
---------------------------------------------------------------
Még a háromszög alsó szára is 12.684 környékére mutat.
Reméljük, hogy lefelé töri majd.
Köszönöm, nézem, de most max 10 ponton belül mozog, ez így már teljesen kereskedhetetlen. Mi fog ebből kisülni, esés vagy emelkedés?
nézzed az 1 és 5 perces Stochasticot. Lehet velük cserélgetni.
Nekem is ezt kellett volna csinálnom, csak nem vagyok elég határozott és gyors hozzá.
Elég idegörlő ez az egy helyben totyorgás.
Ma lecserélgettem a lent nyitott shortokat.
Amikor felment 12.765 fölé nyitottam még shortot, amikor a kis indik tetőt fogtak.
Amikor leért és az indik alul fordulni akartak visszavettem az alul nyitottakat kis haszonnal.
Ma délelőtt a DAX gyakorlatilag 12740 és 12770 között mozgott. Ilyen mozgást is szoktál, érdemes lekereskedni, mondjuk M1 és M5, M15, M30, H1 chartok alapján?
16 órára lehet, hogy felér a 4 órás Stochastic és megint mehet lefelé.
most akkor fordulunk?mert ez már felfelé mutat
ilyenkor mi alapján döntesz?
dobjuk a short-ot?
Délben megint ránézhetünk, a 4 órás Stochasticra, hogy mennyit emelkedett.
Egyelőre úgy tűnik, hogy jól elkaptad a tetejét.
-----------------------------------------------------
Itt már nem volt nagy kockázat nyitni. 12.785-ig nyitottam volna még ha megy feljebb. 12.790 felett pedig eldobom, ha áttörte volna a 12.790-es ellenállását.