Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#796720 big-ebuy.eu Előzmény: #796718

Hali,most jöttem.....választások angolba,vszínű rés hétfőn kitépik,oszt tudod mi jön :) spx ,én 2468 kiegyeznék a 2450 felé megy sztem mindenképpen..2486 lenne a ideális ,netán 2500 kiverik ha nagyon g...ccik

dow ma vagy 330ig meg vagy 130környékére esik be.....250 vízválasztó nála

ezt mondtam sose lesz olyan a gazdaság mint volt,se a kilábalás menete,kilábaltak a többi országot gyengítve,okos

Akkora adósságot adtak el a világnak ,majd a tőzsdén lepörgették a tisztításukat A KINYOMOTT FED HITELBŐL ,sok országot begyengítettek mert ott nem nyomtak lét,meg nem náluk összpontosult a nagy pénzek száma,CSAK A DEFICIT KERÜLT ODA,a tőzsde 60-70%amerikai cégek,magánemberek ctr részesültek.....kína,eustoxx szarba se áll hozzá

DAX

#796719 banyaiz Előzmény: #796718

Itt vagyok csak nem tudtam hozzászólni.

Nekem csak annyi az elképzelésem, hogy valami korrekció esedékes lenne, érdemi. De azt is megértem miért nem akarja a piac az érdemi korrekciót.

Múltkor amit beszéltünk Big- ebuyjal még a jegybanki mérlegfőösszegek növekedését tenném hozzá, meddig fogják növelni ECB, Boj, Fed már megállt. Már olyan elképzelések röpködnek még egy Bernanketól is , hogy soha nem lehet visszatérni a régi állapothoz jegybanki mérleg ügyben. Soha nem lehet belőle kititsztítani a sok állampapírt, jelzálogpapírt amit megvettek. :) Azért ez durva.

Na szóval azért előbb utóbb árazni fogja azt is a piac vsz, hogy ECB is lassít közelít már a FED által kinyomott pénzhez összegben. Mivel fáziskésés van láttuk ez mit okozott amcsi tőzsdéken mikor ők értek ide.

Na de nem akarok belemenni , de ahhoz nem tudok hozzászólni merre fog menni ma, halvány gőzöm sincs.

DAX

#796715 Lenthor Előzmény: #796712

Nem sok hely van a háromszögben! Merre törünk ki?

https://invst.ly/42-bn

-------------------------------------------------------

Ha a iv. hullámban voltunk, akkor persze, hogy felfelé törünk ki. Egyébként a 4. hullámok velejárója a háromszög.

DAX

#796709 Lenthor Előzmény: #796702

Most a 12.840 környéke nem szükséges, a 12.822-vel a minimális célt is túlteljesítette, mert a 61.8% fibo volt a minimális cél a 12.778-al.

De, mivel long őrület van ezért 12.828 környékétől 12.840-ig még beleférne, hogy a shortosokat megtréfálják.

DAX

#796702 Lenthor Előzmény: #796660

Sziasztok, jó reggelt!

Visszatesztelhetjük a korábbi aljat 12.492 környékét. (túlhúzás lehetséges 20-30 pont)

Majd innen elindulhatunk fel a már régen várt 13.000 környékére.

https://invst.ly/42xfb

-----------------------------------------------------

Reggel betettem, hogy egyelőre csak a korábbi aljat teszteljük vissza. Ha- mondom-ha, nagy pánik alakulna ki, csak akkor megyünk le a 12.390-re, pedig milyen régen várom.

DAX

#796699 Lenthor Előzmény: #796662

2017. június 9. 9:38

.Lehet, hogy felmegy 12.840 környékére. Ott a short nyitás jó lenne.

--------------------------------------------------------

Még mint lehetőség most is érvényes, hogy gyors felrántással felviszik 12.840 környékére és onnan indulunk lefelé.

Továbbra is ott tartom a short nyitási ajánlataim nagy részét.

DAX

#796686 Lenthor Előzmény: #796684

Észak-Ír Unionista Párt nélkül nem tud kormányt alakítani. Ha beveszi őket a kormányba, az meg sokba fog kerülni neki.

Lehet, hogy nem mond le, de az is lehet, hogy akarata ellenére mennie kell.