dehogynem gondoltál ilyesmire, ezt a kommunikációs technikát üzted a veronai buszos sztorinál is
"nem sugallok semmi ilyesmit" ne nézz már madárnak, gecó, saját szavaid vazze
"lefordítottam mit akartál sugalmazni..." "hát persze hogy joga volt felrobbantani olyanokat akiknek semmi köze nem volt az esethez..."
1. Nem is írtam saját véleményt, egy cikket linkeltem kommentár nélkül
2. A cikk nem menteget senkit, hanem lehetséges motivációt keres
3. Egy gyilkosság motivációja soha nem jelent "jogot", de nincs egyik a másik nélkül
Tehát egyszer hazudod azt, hogy szerintem jogos a terrorcselekmény
Most meg hazudod azt, hogy én mentegettem
A hazudozást, inszinuatív technikát a keresztény konzervatív habony képzöben vetted fel, vagy valami ösi keresztény magatartás ez?
Mivel megint alkalmaztad ezt a technikát ebben a hozzászólásodban is, továbbra is egy szar álszent keresztényietlen gecinek kell nevezzelek...hogy merül fel egyáltalán benned az, hogy emberélet elvétele jogos lehet, és hogyan merészeled mindezt az én véleményemként sugallmazni? Ilyenkor te magadból indulsz ki és kivetítesz? Vagy te sem gondolnál ilyesmire, de a másikról megpróbálnád elhitetni? Melyik a keresztényibb magatartás, nem tudom...
Meddig fogjátok az álkeresztényi minimumotokat levinni? Marha mélyen volt már eddig is, de van lejjebb nektek.
Hogyan merészeled, he?
Azt hiszitek nektek mindent szabad, érinthetetlenek vagytok, mert az ügyészség, rendörség bepucsított nektek, és bármilyen fórumon bármilyen karaktergyilkolászást megengedhettek?