Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mit tud OV-ről Flóri, ho…

#796106 walex

Mit tud OV-ről Flóri, hogy még mindig nem engedik el a kezét?
Normális, demokratikus országokban, ahol nem jogszolgáltatás van, hanem igazságszolgáltatás, ez az ember már egy szép rácsos ablak mögül kukkolhatna kifelé a világra.

Mellesleg szépen megszívatnak több millió felöltőkártyás mobil ügyfelet a június 30-ig történő adategyeztetéssel. 10-20 m-es sorok állnak az üzletek előtt, mert még nem mindenhol lehet ám online egyeztetni, mielőtt a propagandista azzal jönne, hogy na, "de miért nem csinálják meg online pár perc alatt?"

pofám szakad le

#796092 Ibiza Előzmény: #796084

amúgy tök egyszerű..

egy ember egy vélemény..és lehet áttekerni aki nem tetszik.. én is ezt teszem.

Ha megszólítanak akkor válaszolok..úgy ahogy megszólítottak.

pofám szakad le

#796087 phiona Előzmény: #796084

Ez nem igaz h nincs. Több tartalmas és eredeti hsz-t olvastam tőled, nem 1-2 éve vagyunk itt. De persze érdekes kérdés az is h aki csak olvas beszólhat-e? /Sztem abszolút./

Látom h te is kellő mosolygással veszed a magtalan vén kobold ámokfutását. Lenne 1-2 gyereke, párja, dolga: nem érne így rá :-) Ami tán fontos h megtestesíti az „értelmesebb” NER-szavazót. Mik is a jellemzői? 1/ Káosz a világban, nem ismeri ki magát, összeesküvés-elméleteket keres (SOROS! ZSIDÓK! stb) 2/ Tanulatlanság, kisebbrendűségi érzés – pótlására kocsmaszintű agresszió 3/ Médiafogyasztó tévtanok elburjánzása, továbbgondolása, ettől magát „valakinek” gondolása, megosztása (külön topik) 4/ Jobbágyi remény a felfedezésére, a külön topikot is azért nyomja h majd felfigyelnek rá és kiemelik 5/ Teljes erkölcstelenség, szép gyerekkorra hivatkozás, közben valszeg kompenzálandó mese… proletár szülők szeretethiány stb.

Kárpótolni akar a csóri, csak nem veszi észre h 1 fórumot ver szét. Rá szinte senki se reagál: ha ír, kihal az egész és más platformra megy át aki szól. Megfigyelhető hetek óta, az is h nem írok írunk többen hetek óta. 1 szint alatt nem lehet beszélgetni, kidobott energia és felesleges körök. Belátásra bírni nem lehet, ha tromfol és mosolyogsz: asziszi győzött és megy tovább… ártalmas fajta. Másra mondja, de ő lohol a többiek (elnézést) seggében, ő tartja nyilván h kivel mit személyeskedhet és tobzódva kiéli magát ebben. Brutális. Aki konfliktuskerülő, inkább ki sem áll. Hullaszagú, rosszirányú, megosztó. Ti és mi? Hol van itt ilyen? Mind vitatkoztunk már és voltak is itt jó viták anno. H kis fórum úgy találta h dominálhatja – ez már AT-nek is bejött, állandó jelenléttel, sok hsz-szel, őt utánozza. Mondjuk AT is zizzant volt keményen, de nem ua színvonal.

De nem ez a lényeg. A lényeg h élőben láthatjuk a NER-szavazó „értelmesebb” prototípusát. Nos: kb ilyen.

pofám szakad le

#796084 Láma Előzmény: #796026

Nincs. De erre a nincsre szépen rá vagy cuppanva már egy napja.

"bujj ki a pattanás a fórum seggén státuszból"

Ó, jó nekem így. Nem mindenki akar ám nagy gennyes fekély lenni a fórum seggén. Nem vagyunk egyformák. Hála a jó istennek.

pofám szakad le

#796026 Ibiza Előzmény: #796024

de még kevés sincs.. tök egyszerű írj egy saját gondolatot.. bujj ki a pattanás a fórum seggén státuszból :)

pofám szakad le

#796024 Láma Előzmény: #796017

Van az úgy, hogy a kevés néha több. Ha fel tudod oldani ezt a paradoxont, akkor szintet léphetsz. (tudjuk, hogy nem tudod) :D

pofám szakad le

#796014 Ibiza Előzmény: #796005

érteni kellene a felosztó kirovó rendszert.

Ők pedig "eltartották" a nagyszüleidet...és a többség dolgozott 40évet keményen.

Butaság homogénnek kezelni a nyugdíjasokat, nem kell sok ész hozzá..csak látni kell kik a komcsik bázisa..

pofám szakad le

#796007 Koffein Előzmény: #795992

"jobb műsorvezetők semmi ilyet nem fogadnak el"

még jó, hogy a tv2, m1, atv, origó stb kormány platformokon, az összes újságírója tisztességes, szabad szólást hirdeti, megrendelés alapján nem járat le senkit, tényekkel alátámasztanak minden rágalmat, nem veszítenek el pereket, nem kell kiigazítaniuk (HAHAHAHA)... de ez ez a puzsér, aki hangosan beszél, egy "megalkuvó kis pöcs"... csak tudod mi a különbség? ha valami neki nem tetszik, akkor elmondja más platformon, amiért lehet hogy kirúgják, lejárató kampányt indítanak ellene, de a többi úgymond újságíró, műsorvezető, akik a tv-ben pózökrödnek behúzzák fülüket farkukat, mert oda nem szarnak, ahonnan a hónap végén érkezik a zsírós utalás...

pofám szakad le

#796005 Koffein Előzmény: #795993

"azt sugallja te tartod el őket"

igen, mindnyájan eltartjuk őket, ahogy te is, én is, azaz minden adófizető, akiket a mindenkori kormány kilóra megvesz, hogy jó helyre húzzák az x-et.

Van itt pénz, 6 milliárd…

#796004 walex

Van itt pénz, 6 milliárdot adtunk a Fülöp-szigeteknek tanulmány készítésre.
Gondolom, el sem tudta képzelni a Fidesz-KDNP csapata, hogy ezt a 6 milliárdot mire lehetne már elkölteni Magyarországon, mert minden problémát megoldottak a jól elszámoltatott elmúltnyolcév utáni elmúlthétévben.
https://mno.hu/kulfold/huszmillio-eurot-adunk-a-fu...

pofám szakad le

#795998 Láma Előzmény: #795988

" te vagy a névtelen vicces fiú igaz? a nagy megmondó"
Névtelen? A hozzászólás időpontja után keresgélj, hátha.
Vicces? Örülök, hogy sikerül megnevettetni.
A nagy megmondó? Ja. Szokásom ezerszer leírni a hülyeségeimet, meg saját blogba elmenteni, hogy többször is meglegyen. Mondom újra, ha már én lettem a nagy megmondó: After shave

"de ez magas neked mint kacsának az eperfa..:)"
De szerencsés kacsa, hisz itt vagy nekünk te, a nagy eperfa és szórod közénk az epret. Bár ki tudja, mekkora szerencse ez. Bármelyik fórumba beleolvasok, mindenhol van egy önjelölt eperfa.

pofám szakad le

#795993 Ibiza Előzmény: #795985

a te szüleid ilyenek? vagy te ilyen leszel 65 évesen?

nekem elég sunyi és buta dolog a nyuggerezés.. sunyi mert azt sugallja te tartod el őket.. és a kevéseszűek ezt is gondolják.... buta mert van 30éves kevéseszű és 80éves nyitott gondolkodó..