:) merj nagyot álmodni
:) megjöttél mókus? látom lemerült a latin szeretőd.
Ez nem igaz h nincs. Több tartalmas és eredeti hsz-t olvastam tőled, nem 1-2 éve vagyunk itt. De persze érdekes kérdés az is h aki csak olvas beszólhat-e? /Sztem abszolút./
Látom h te is kellő mosolygással veszed a magtalan vén kobold ámokfutását. Lenne 1-2 gyereke, párja, dolga: nem érne így rá :-) Ami tán fontos h megtestesíti az „értelmesebb” NER-szavazót. Mik is a jellemzői? 1/ Káosz a világban, nem ismeri ki magát, összeesküvés-elméleteket keres (SOROS! ZSIDÓK! stb) 2/ Tanulatlanság, kisebbrendűségi érzés – pótlására kocsmaszintű agresszió 3/ Médiafogyasztó tévtanok elburjánzása, továbbgondolása, ettől magát „valakinek” gondolása, megosztása (külön topik) 4/ Jobbágyi remény a felfedezésére, a külön topikot is azért nyomja h majd felfigyelnek rá és kiemelik 5/ Teljes erkölcstelenség, szép gyerekkorra hivatkozás, közben valszeg kompenzálandó mese… proletár szülők szeretethiány stb.
Kárpótolni akar a csóri, csak nem veszi észre h 1 fórumot ver szét. Rá szinte senki se reagál: ha ír, kihal az egész és más platformra megy át aki szól. Megfigyelhető hetek óta, az is h nem írok írunk többen hetek óta. 1 szint alatt nem lehet beszélgetni, kidobott energia és felesleges körök. Belátásra bírni nem lehet, ha tromfol és mosolyogsz: asziszi győzött és megy tovább… ártalmas fajta. Másra mondja, de ő lohol a többiek (elnézést) seggében, ő tartja nyilván h kivel mit személyeskedhet és tobzódva kiéli magát ebben. Brutális. Aki konfliktuskerülő, inkább ki sem áll. Hullaszagú, rosszirányú, megosztó. Ti és mi? Hol van itt ilyen? Mind vitatkoztunk már és voltak is itt jó viták anno. H kis fórum úgy találta h dominálhatja – ez már AT-nek is bejött, állandó jelenléttel, sok hsz-szel, őt utánozza. Mondjuk AT is zizzant volt keményen, de nem ua színvonal.
De nem ez a lényeg. A lényeg h élőben láthatjuk a NER-szavazó „értelmesebb” prototípusát. Nos: kb ilyen.
Nincs. De erre a nincsre szépen rá vagy cuppanva már egy napja.
"bujj ki a pattanás a fórum seggén státuszból"
Ó, jó nekem így. Nem mindenki akar ám nagy gennyes fekély lenni a fórum seggén. Nem vagyunk egyformák. Hála a jó istennek.
de még kevés sincs.. tök egyszerű írj egy saját gondolatot.. bujj ki a pattanás a fórum seggén státuszból :)
Most értettem meg, miért tartja magát okosabbnak, nemzetünk gázszerelője. Mert le se sz@rja hogy ki mit nem tud fizetni.
Van az úgy, hogy a kevés néha több. Ha fel tudod oldani ezt a paradoxont, akkor szintet léphetsz. (tudjuk, hogy nem tudod) :D
igen..te meg a fajtád ,) sokat hozzátesz a fórumhoz..
mert ugye a gondolkodó az soros népe.. a többi az goy...
érteni kellene a felosztó kirovó rendszert.
Ők pedig "eltartották" a nagyszüleidet...és a többség dolgozott 40évet keményen.
Butaság homogénnek kezelni a nyugdíjasokat, nem kell sok ész hozzá..csak látni kell kik a komcsik bázisa..
"jobb műsorvezetők semmi ilyet nem fogadnak el"
még jó, hogy a tv2, m1, atv, origó stb kormány platformokon, az összes újságírója tisztességes, szabad szólást hirdeti, megrendelés alapján nem járat le senkit, tényekkel alátámasztanak minden rágalmat, nem veszítenek el pereket, nem kell kiigazítaniuk (HAHAHAHA)... de ez ez a puzsér, aki hangosan beszél, egy "megalkuvó kis pöcs"... csak tudod mi a különbség? ha valami neki nem tetszik, akkor elmondja más platformon, amiért lehet hogy kirúgják, lejárató kampányt indítanak ellene, de a többi úgymond újságíró, műsorvezető, akik a tv-ben pózökrödnek behúzzák fülüket farkukat, mert oda nem szarnak, ahonnan a hónap végén érkezik a zsírós utalás...
"azt sugallja te tartod el őket"
igen, mindnyájan eltartjuk őket, ahogy te is, én is, azaz minden adófizető, akiket a mindenkori kormány kilóra megvesz, hogy jó helyre húzzák az x-et.
Van itt pénz, 6 milliárdot adtunk a Fülöp-szigeteknek tanulmány készítésre.
Gondolom, el sem tudta képzelni a Fidesz-KDNP csapata, hogy ezt a 6 milliárdot mire lehetne már elkölteni Magyarországon, mert minden problémát megoldottak a jól elszámoltatott elmúltnyolcév utáni elmúlthétévben.
https://mno.hu/kulfold/huszmillio-eurot-adunk-a-fu...
Van 80 éves nyitott gondolkodó, csak azokat a fajtád lelibsibolsizza. :)
" te vagy a névtelen vicces fiú igaz? a nagy megmondó"
Névtelen? A hozzászólás időpontja után keresgélj, hátha.
Vicces? Örülök, hogy sikerül megnevettetni.
A nagy megmondó? Ja. Szokásom ezerszer leírni a hülyeségeimet, meg saját blogba elmenteni, hogy többször is meglegyen. Mondom újra, ha már én lettem a nagy megmondó: After shave
"de ez magas neked mint kacsának az eperfa..:)"
De szerencsés kacsa, hisz itt vagy nekünk te, a nagy eperfa és szórod közénk az epret. Bár ki tudja, mekkora szerencse ez. Bármelyik fórumba beleolvasok, mindenhol van egy önjelölt eperfa.
a te szüleid ilyenek? vagy te ilyen leszel 65 évesen?
nekem elég sunyi és buta dolog a nyuggerezés.. sunyi mert azt sugallja te tartod el őket.. és a kevéseszűek ezt is gondolják.... buta mert van 30éves kevéseszű és 80éves nyitott gondolkodó..
"..puzsér azt a magas labdát a hír tv-be nem üthette le,"
akkor már nincs miről beszélni.. megalkuvó kis pöcs..de akkor nem mást kell kommunikálni..nem a kegyetlen csak az igazságot hajszoló keménycsávót.. lózunk a szabad szólás..és kamu minden..
a jobb műsorvezetők semmi ilyet nem fogadnak el.. ha szerződést kötnek ragaszkodnak ahhoz a műsorban azt és úgy kérdeznek ahogy akarnak..
Erről a videóról ez a zene jutott eszembe , passzol hozzá.
Még mindig hüledezve nézem Trumpot mint Usa elnököt, egy ilyen embert ilyen pozícióba, mindez demokratikus keretek között. Nem a hadsereg hajtott végre puccsot vagy hasonló. Elképesztő folyamat kellett lejátszódjon ehhez az emberi agyakban. :) Bárcsak tudatmódosítókra tudnám fogni.
Szerintem se az a lényeg, hogy ez fideszes , vagy mszp-s vagy egyéb. Hanem maga a jelenség igazolja ezt a politikusi hozzáállást a világhoz. A rajongásával igazolja, hogy elég ilyen egyszerűsített hozzáállás a világ, és ország dolgaihoz. Bőven elég ez. Legitimmé teszi ezt azzal, hogy nem mutat rá a 20 logikai bukfencre 2 mondatban. Hanem rajong érte. :) Egy olyan ember aki végigélte a fél XX. századot. Kár volt a történelemnek ennyi mindent mutatni, ha még itt tart . Kár volt a bemutatóért ha elmegy egy Kövér előadásra és ott tátott szájjal nézi a kivetítőt. :) Ennyi erővel egy légyzümmögésért is rajonghatna. Mondjuk abban több értelem van, mint amikkel hakniznak ezek a politikusok.
Közben másokkal szóba se áll . Tökéletesen működik az árokásás. Hasonló ennek a pszichója mint a focicsapatok iránti rajongásnak. Van egy kedvenc csapat és akkor más szemüvegen nézi az ember , hogy éppen mit műveltek. Van az ellenfél akit meg esetleg utál. Mit tudom én egy Real Barca szurkolói ellentét. Hasonló mentális állapotba hozni a népet. :) Van akire ez annyira hat, hogy képes lenne megkéselni egy másik szurkolót és akkor az csak egy foci. Ami fontos dolog , de hát azért mégse az mozgatja a világot.