Regisztráció Elfelejtett jelszó

pofám szakad le

Ibiza Előzmény: #795982

:) te vagy a névtelen vicces fiú igaz? a nagy megmondó... aki puzsér szretne lenni..

ahhoz nincs eszetek, libsinek mondjátok magatokat..de közben a liberalizmus messzebb van tőletek mint Makó jeruzsálemtől..

persze mert a tiétek az nem az.. ez a neolibsibal.. a soros féle társadalmi kisérlet.. kettős beszéd..kettős mérce..és a szent cél..amiért minden megengedett.. örülj ha azt gondolom te/ti ezen dolgoztok.. de ha az a való..felhasználnak benneteket mint a slozipapirt..biodiszletnek.. virushordozónak..akkor még szörnyűbb a kép..

Amúgy nem bonyi..de nem fog menni.. tetszik nem vannak meghatározó erők a világban..oroszok is ilyenek.. putyin ennek az erőnek a képviselője..mint merkel..mint most trumpi.. vagy a kinaiak..franciák angolok..

Kis ország vagyunk..vannak adottságaink.. ezeket kell üzemeltetni..nyitottnak lenni a világra..kereskedni mindenkivel.. és ha igy van..nem tudják beléd törölni a lábukat a nagyok..

Én utálom az oroszokat..mint tömeget..mint politikát..de nem szeretem a kettős mércét..a nagypofájú szemtelen németeket sem szerettem... ..a pofátlan arabokat zsidókat.. persze ez általánositás..mert az egyén mindig más nem is vagyok politikus..nem is vagyok rá alkalmas..

Tetszik nem tárgyalni mindig kell..és mindig lehet.. változóban a világ..a nagyok újra akarják osztani a világot..a befolyási övezetüket..látszik pl usa most folyamatosan provokálja kinát..

de ez magas neked mint kacsának az eperfa..:)

marad a fujj fujj hará.. a mémgyár..na mos a zorbán jól megkapta.. akik mozgatnak meg jót röhögnek a vacak kis bábjaikon..

Grűn kérdezi kohnt..te fizetsz a munkásaidnak..áá nem..te? én sem..és bejárnak dolgozni? be..nálam is.. Te.. nem kellene ezektől belépti dijat szedni...