amit én gondolok már leírtam, 50-re elvesztik a többségüket a németek. Ha soros tervei bejönnek sokkal előbb, azon is mit rugkapáltál. Ennyi,függetlenül attól h mit vezetsz le :)
amit én gondolok már leírtam, 50-re elvesztik a többségüket a németek. Ha soros tervei bejönnek sokkal előbb, azon is mit rugkapáltál. Ennyi,függetlenül attól h mit vezetsz le :)
gondoltam, hogy miutan levezetik, hogy hulyeseget toltal ide, lesz kis hozonges...
az elozmenyben szereplo cikket is olvassatok mar el, mindennap ugyanazokat a matematikailag lehetetlen, a valosagban nem letezo szcenariokat futtatjatok meg itt
jajaja hoax minden nincs is muszlim sehol csak sok turk családinevű német, és persze belügyminiszter sincs zosztrákoknál eleve is milyen név már a szobotka csakis valami cseh suttyó lehet
tobb, mint 10 eves videohoz pont jo lesz :)
azt is jol illusztralja, hogy a hoax-ok milyen ellenalloak...
azért annyira ne dőlj hátra, mert az elemzés is feltételezésekből áll
1. We can estimate the female Muslim population as 5 per cent of
ha ebben már 2%-t téved egész más a helyzet
2. a családtámogatások jelentősen felhúzhatják a muszlim szaporodási rátát ahogy nálunk a cigóknál pl.
A hivatalos statisztiklák nagyon csalnak lefele sztem, de alapvetően én is túlzásnak gondolom a video számait. Viszont azóta bejött majd 3 milla muzulmán, abból nemtom mennyi ment a hollandokhoz, de a képet jelentősen át is alakíthatta.
És soros papa még 10 millát be akar varázsolni, de optimálisan 50 millát, remélem nem kételkedsz a saját szavaiban, és ő pedig be szokta váltani a szavait. szal a helyzet elég kilátástalannnak tűnik hosszútávon, ha csak nem jön valami gyökeres és gyors fordulat (nem úgy néz ki)
na, harom perc alatt talaltam egy cikket, ami konkretan ezt a videot szedi szet szimpla matekkal:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/more_or_less...
nincs tobb hozzafuznivalom :)
a nemet nem a legjobb nyelvem, de a 8.1-es gyerekszam nagyjabol hitelteleniti a teljes egeszet
valaszul egy link egy muszlim 'tulszaporodas' altali mitoszokrol es tevhitekrol:
én a törökökkel kapcs a németekre és a zosztrákokra fogalmaztam meg állítást és robbaj is. Lövésem sincs mi van a törökökkel spanyolban vagy az usában, azt se tudom h hányan vannak ott. Ami még érdekelne h mi volt hollandiában.
Ha igazak a számaid csak annyit mondhatunk h a spanyolok és az amcsik jöbban tudnak törököket integrálni
Ricsi, mind1 h 600k vagy 700k a lényeg h az eurostat adatok is jelentős foglalkoztatás bővülést mutatnak, érdemes nézni az összehasonlító ábrákat. Persze ha az eurostat hazudik akkor az ábrák is.
Még ehhez:
http://index.hu/kulfold/2017/04/16/az_erdogan-part...
Idézet a cikkből:
Az USA-ban egész más a helyzet: az ott élő törökök több
mint 80 százaléka elutasította a török elnöki rendszer bevezetését.
Chicagóban, ahol már az összes szavazatot megszámolták, 90 százalék
szavazott nemmel.
Spanyolországban 80 százalék utasította el Erdogan teljhatalmát.
Csak kérdezem, akkor most a törökök az idióták, vagy néhány befogadó állam?
Ne idegelj már, komolyan mondom. 10 milla 61%-a 6,1 milla, 9,5 milla 70%-a meg 6,7 milla. Ez pont 600K ember, mi 700-ból indultunk ki. Tehát az általad linkelt cikk pont azt mutatja meg (hibahatáron belül), hogy helyes volt a 700K-s kiinduló szám.
A spanyolban élő törökök meg pont fordítva szavaztak. Ezekből az adatokból kimutatható:
A törökök nem integrálódnak. A törökök integrálódnak.
Az osztrákok nem tudnak integrálni. A spanyolok tudnak.
Az egyik egy keleti hozzáállással élő nép. A másik egy nyugatival.
Az egyik mindig is magasan hordta az orrát. A másik normális.
Hogy látja sobotka a belügyminiszter a zosztrák törökök integrációját (nyilván a helyzet ennél sokkal súlyosabb lehet ha kormánypárti politikus mondja), aki nyiván hülye amúgy hisz nem ismer , talán nem is látott osztrák törököt mint robbaj :)
Sobotka szerint az 1970-es és 1980-as években Ausztriába érkezett vendégmunkások integrációs folyamatában elkövetett mulasztásokat mutatja, hogy az Ausztriában voksoló törökök majdnem háromnegyede szavazott igennel a török elnök hatalmának kiszélesítésére a vasárnapi referendumon. Annak érdekében, hogy a jövőben az ilyesmit elkerüljék, jelentős mértékben le kell csökkenteni a befogadható menekültek felső határát a miniszter szerint. Sobotka az ülésen ismételten sürgetett egy újabb bevándorlási törvénycsomagot."
Amúgy Sobotka nyilván egy full fasiszta rasszista és soros ellenes a magát néppártinak álcázó politikus
Az egész LMP egyébként nekem egy olyan párt akikről nem tudnám megfogalmazni , hogy mit akarnának az országgal. Mi az irányuk a programjuk semmit. Pedig ott vannak nem tudom hány éve a Parlamentben.
Valahogy beleszürkültek ebbe az egészbe ami Parlamentben folyik. Jön Viktor az újabb okosságával és arra reagálnak. Semmi alternatívát nem tudnak felmutatni. Belerántotta őket ebbe a játékba. :) Ami nekik halál.
Mert beszélgetnek egymással a hülyeségről amit éppen Viktor bedobott gumicsontnak attól az lmp népszerűsége nem fog megnőni.
Ebből kellett volna valahogy kitörniük vsz ami teljes kudarc. Schiffert látják mint megváltót , hogy kár időlegesen visszavonult, szerintem kár volt egyáltalán őt az előtérbe tolni. Hiba volt mert egyáltalán nem neki való feladat volt az.
Lajossal is az a baj Bokrossal mint komoly emberrel, hogy benne sincs elég átütő erő ő is inkább ilyen gazdasági tudornak lenne jó a pártban nem egy első embernek. De hát egy Schifferhez képest a karizmatikus vezető mintapéldánya vsz. :) Ilyen embereknek be kellene tagozódniuk alá , ha valamit akarnak Orbán ellen vsz. Na de nem fényezem most tovább az öreg harcost. :)
Ti miről beszéltek ? Itt vannak világosan grafikonba foglalva a Mo foglalkoztatási adatok, a zorbán+soros bérenc eurostattól és a portfoliótól régiós összehasonlításban és bontásban
http://www.portfolio.hu/gazdasag/az_eu-ban_csak_ne...
régen én is értelmesnek véltelek, aztán tessék, ilyenekkel mutatod meg, hogy még az értö olvasás se megy.
Politikai fanatikusokra jellemzö az ilyesmi tünetek idöszakos, de szelektív elöfordulása.