Normális csókának látszik, csak nem tudom igazán értelmezni 1-2 dolgát. Úgy látszik ma ilyen nehezen fogom fel a dolgokat, fennakadok, már a labdarúgásban is így jártam. :)
Szóval van egy pár bajom azzal amit mond . Egyik ez, hogy halálra dolgozta magát. Most lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom de nem nagyon hallottam róla mit politizált az elmúlt x évben. Akkor mit csinált mint elnökségi tag?
Neki nem az lenne a dolga egy pártban aki hatalomra akar kerülni elnökségi tagként minden csip csup hülyeség után rohangáljon reggeltől estig. Főleg amilyen szintre Orbán levitte a politizálást egy retardált 2 perc alatt összerakja az 1 éves válaszokat a dolgaira a Parlamentben. Mint a gyogyóban kb. Ezen mit kell reggeltől estig dolgozni? 1 percnél többet kár .
Szóval nem tudom mit csinált reggeltől éjszakáig ha a párt nem fejlődött egy rakás új taggal, tagszervezetekkel, szövetségessel stb, és mellette teljesen elveszett ebben a gyogyós műsorban ami a Parlamentben van, beleszürkült az egészbe, ebből se tudott kitűnni. Mint elnökségi tagja egy pártnak.
Orbánt csak olyan politikus tudja leváltani aki kellően karizmatikus figura , hogy legyőzze. Ez szerintem baromira nem Schiffer aki lehet , hogy lángész , de a szerepléseiből egy mezei bürokrata jön le kb. Semmi átütő erő nincs benne. Az előtérbe valami sokkal karizmatikusabb figurát kell tolniuk , és a háttérben pedig nonstop szervezni építeni a pártot mint stratégia. Ha akarnak valamit, nem csak statisztálni ehhez a műsorhoz.
Hát így akármilyen normális csóka és dolgozhat reggeltől estig, de minek. :)
Szóval kicsit vérszegénynek érzem a mondandóját . Ilyen stratégiával hozzállással egy Orbánnak csemege egy ilyen párt. Leviszi őket a retardált szintre aztán a rutinjával legyőzi őket. :)
Komolyan mondom ha az elmúlt években semmit nem csinált volna ez a csóka csak felveszi a fizetését és mellette építgeti a vállalkozásait ugyanez lenne az eredménye nagyjából a közélet szempontjából vagy az lmp mint párt szempontjából vsz.
Azért ennél sokkal több kell egy Orbán legyőzéséhez. Először is ki kellene zökkenteni ebből a látszat ellenségekkel való szélmalomharcból. Valami olyan terepre vinni ahol a vitapartnerei is szóhoz jutnak és akkor hátha hallok az lmp elnökségi tagjáról is . Ez lenne a feladat nem reggel estig dolgozni, minek? :) Többet ésszel mint erővel.
Hát így tényleg jobb ha abbahagyja akármilyen tisztességes rendes fiú. Mert ez nem erről szól vsz ami egy ellenzéki pártnak a feladata lenne amit ő előad.