Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

m1

#792420 Turkoglu Előzmény: #792402

Tényleg egyre szánalmasabb ez a kormányzó galeri... Egyszerűen nem értem, hogy akinek nincs szoros gazdasági érdekeltsége náluk mit eszik rajtuk? Vagy tényleg ennyi két bites van akit ezzel a színvonallal meg tudnak szólítani? Persze én idealista vagyok és lehet többnek gondolom az embereket ez nyilván az én hibám...

Laci bá

#792159 Turkoglu Előzmény: #792151

Remélem egymást múlják majd alul jövőre a választásokon, mármint a számszerű eredményeikben... mert a színvonalban amit nyújtanak mindig meglepnek, hogy még mindig lehet lejjebb...

en azon tul, hogy kiabal…

#792152 tozsdenyul Előzmény: #792127

en azon tul, hogy kiabalnak Trumpnak, NATO-rol meg miegyebrol, perelnem az osszes nyilatkozo kormanyparti gecit Viktort is beleertve, nagy nyilvanossag elott elkovetett ragalmazasert es hitelrontasert

Laci bá

#792151 Koffein Előzmény: #792149

kicsinyes és bosszúszomjas, remélhetőleg lesz a választások alkalmából egy kisebb leszámolás a két klán közt :)

amúgy a jobbikkal rossz lóra tett, ezúttal a bozótharcos számításai nem fognak bejönni...

Re: phiona

#792131 KawaBazsy Előzmény: #792130

No de mi itt többen vagyunk, mint te ott.. :-) Június 8-11 Alsóörs, Harley tali, más minden jó! :-)

phiona

#792130 Ricsi Előzmény: #792129

Nekem pont annyi oda, mint nektek ide. Tudom, hétvégi buli, de június elején 3 napot ott leszek, hétfő vagy kedd este jó lehet :)