gondoltam szólok: iRobot (IRBT)
a Hasbro (HAS) most csinálta meg, bő 1hó kellett neki...
gondoltam szólok: iRobot (IRBT)
a Hasbro (HAS) most csinálta meg, bő 1hó kellett neki...
ajve, shalom te gobe! :) kerdes, hol az alja. En az actavist olvastam felvasarlasnal, nem az allergant.
nem kérdés- elbaszták az elmúlt időszakot.
Még azt is gondolom, hogy ennél rosszabb volt az eredményük valójában, mint amit jelentettek, de lehet, hogy csak túl sok scifi-t nézek mostanában.
Megvették drágán az Allergant, amit úgy látszik még nem tudtak integrálni rendesen. Részleteibe nem mentem bele annyi időm nincs. De nyilván ezért esett eddig. De azért ez mégis egy know how-val termelő gépsorokkal, ügyfélbázissal rendelkező élő cég, ami a piaci értékelés szerint agyon lett ütve. Egy olyan szegmensben, ami kegyetlenül szedi a profitot, mert a dohány a fegyver és a gyógyszer a legnagyobb business -na meg a bankok talán -csak ott nincs mögötte semmi, azt könnyű kiűríteni-.
Tehát ha valamikor ez a cég feláll a padlóról, akkor annak lassan be kellene következnie.
Shalom barátom, bízz a Tevában! :-)
Mobil Digipass alkalmazás:
https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/...
És most mesélj, miért feleződött a TEVA az utóbbi időben? :)
közben meglett marketwatchon az idézett szöveged és ez alapján, ha meglenne 5$ EPS, akkor a P/E mostani árfolyamon 7 körül lenne. A szegmens átlaga elvileg 24 felé jár. Igaz-ez? Így a 3-4-szeres felértékelődés tényleg reálisnak tünik. Ami nem tetszik, az a növekvő adósság.
The company's long-term debt totaled $39.38 billion as of December 31st, 2016, up from $11.3 billion a year ago.
http://www.marketwatch.com/story/todays-research-r...
ne is mondd bazze! tegnap venni akartam apámnak, de a szájbaqúrt kbc kódgenerátornak eltörött a kijelzője. nem értem hogyan, mert mellette volt az enyém is... szóval ma átálltunk kódgenerátor appra, nem kell többet ezt a foSt nyomogatni.
amúgy ma áttörte a háromszöget, viszont tök érdekes, hogy nem engedték elszállni, vízszintest húzott a nap nagy részében. ennek mi lehet az oka? amúgy vettem belőle :)
TEVA sztorit tényleg nem értem. Ami számokat írsz, azok fele, harmada annak, ami a marketwatchon van. Felértékelődés meg 4x-es az elemzői várakozások alapján. Nagyon fura. Ma amúgy a tegnap áttört 50 napost tesztelte vissza, ha felette marad, beszállok!
Bendegúz, te toltad fel így az árfolyamot?? Ma nem tudtam már venni, tegnap kellett volna...
Köszi a reakciókat! EPAM-ot biztos veszek, TEVA-n még gondolkodom. Továbbra is tartom ezeket november óta: ADI, VEEV, MMM.
Mylan-t agyonütötték a hülye Clintonné miatt. (a 600-szoros áron adott gyógyszerük miatt).
esett kb. 36-ig én nem elemeztem, de úgy láttam, hogy ha a 40 áttöri akkor jöhet egy szép emelkedés... Aztán a 40-et gap-pel átugrotta, úgyhogy lemaradtam egyelőre.
Nekem is dolgozik ismerősöm ott. a múltkor EU top 10 munkahelye közé választották a bp-i irodát
Teva:
Outlook for 2017 Non-GAAP Results
Teva reaffirms its 2017 full year non-GAAP guidance, including the items below:
Most épp nullás eredményt értek el, persze, hogy az egekben van a P/E rátája. Kijönnek a gödörből ,vagy legalábbis a piac elhiszi -vagy nem (de akkor hova esik?) A market kapitalizáció már most akkora, mint amennyiért az Allergant megvették.
Cypress: Múltkor olvastam egy összevetést, ott egyértelműen ezt hozták ki a legjobbnak az AMD NVIDIA hármasból (Motley fool-on talán), de még én sem vettem. Jobb megvárni, amíg ezek elkezdenek profitot termelni, ígéretekkel már megjártam az Estarnál...
Teva P/E 523!!! És kb 4x magasabb árfolyamra várják az elemzők. Miért?
Technikailag bullos, ereszkedő trend tört, 50 napos áttörte, ma +5,56%.
CYpress növekvő forgalom mellett növekvő veszteség. Miért tetszik mégis?
Mylan nagyon fura, de ma sokat emelkedett. Célár 50 lehet a korábbi csúcsnál. Ma áttörhette a csökkenő trendet? Vegyesek az érzelmeim.
EPAm szép éket épített, most fog kitörni. Nagyon tetszik, ebből szerintem veszek! Köszi! Elemzői konszenzus 78$, de akkor már legyen a cél 82 a csúcsnál. Onnan meg rakéta. 2 ismerősöm is a cégnél dolgozik szoftveresként.
Én írtam ajánlásokat a topikban a hét végén:
ZTO, Teva, AMD/Nvidia helyett inkább Cypress,Mylan, Epam, Qcom,Ebay , GME (ez nem biztos, de hátha egyszer megtalálják), K+S, AU.US, RAI.US.
Mindjárt ránézek :)
Íme:
Most ellenálláshoz érhet, én nem vennék. Lemaradtunk itt is a trumplistésztás ralliról
Egyébként van most tippetek, mit érdemes venni? Trampli jól feltukmálta a piacot, volt pár érdekes sztori, mint a nyíl egyenes TSLA rally. Nvidia is brutált alakított.
Egyszerű ez. Csőd ha Matgab tényleg vesz, ha nem akkor felvásárlás.
használtam mär Tripadvisort, de nem vettem igénybe fizetös szolgáltatását
Amit most Equitas ajánl, jó cég, csak nem értem, miért épp most?! Ugyanezt tudta a cég, amikor 3 euro volt, de nem, nekik elmult 5 év kereskedési sávjának felsö közepén, 4 euron jön az ajánlási ötletük. Honnan, miert?
Atrium European Real Estate
Tripadvisorba, hogy a viharba ne lenne érték... az egész koncepció, felhasználók, adatbázis, értékesítési felület, ehhez hasonlót nem tudnék most hirtelen megnevezni. Ezt a nulláról felépíteni nem egy két év. Amúgy használtad már?