Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

Veszélyes fiúnak tűnik a…

#788929 Koffein Előzmény: #788927

ne csináld már, amerikában vannak "gáz (korrupt") politikusok? ez nem magyar (kelet európai) jelenség? döbbenet...

#788925 Ibiza Előzmény: #788910

Szerintem kicsit más.

trumpi egy végtelenül extrovertált hatalmas egóval megáldott ember.. erős lényeglátása van..amivel elég sokra vitte..nyilván nem hüje a maga módján.. a vállalkozáshoz lényeglátás kell..és az..tudd hogy lehet megcsinálni..miközben azt hallod nem lehet..

Én azt gondolom azért engedték jelöltnek mert jó kontrasztot adott a klinton csajhoz.. egy szint felett beindult a magfúzió.. már nem volt engedik vagy nem engedik..beindult a kritikus tömeg.. önjáró lett..

Marketingesek azt mondták..klinton csajnak nem az volt az arcán amit mondott tudat alatt felismerik az emberek ezt a hamisságot..trumpi hibázik.. ember..nem isten.. de azt kommunikálta testbeszéde amit mondott.. céltudatos.. menedzselni akarja amerikát.. nem kedveli az elitet..nem is tartozik hozzájuk..azok lenézik őt..ő meg nem szereti azokat..

Azt gondolom világos céljai vannak.. de most szembesül azzal..nem az elnök vezeti emerikát..szembesitik a háttér alkukkal..háttér hatalommal,..

Ami érdekes cia FBI valamiért segitette trumpit.amikor vesztésre állt.. talán az új világrend durva vágásait végeztetik el vele..

az is tendencia túltolták a bringát a libsibalosok.. egyformák a módszereik..egyformák a kommunikációik.. és egyformán megszivják a világban.. ez is az új világrend része? háttérbe kell szoritani ezeket? mert csak békétlenség erkölcsi amortizáció az amit terjesztenek.. valódi tartalom nélkül, eszköznek használják a liberalizmust vacak kisszerű céljaik érdekében?

2500 tank...

#788923 Kiss Zoltán Előzmény: #788900

Én mondjuk el tudom fogadni azt,ha két meleg egymással éli le az életét,akkor-mivel együtt élnek-lehessen élettársi kapcsolatuk.És azt is vállalom,hogy semmilyen hátrányos megkülönböztetés ne érje őket,se munkahelyem,se az élet más területén!De a házasságot,azt ellenzem,mert annak egyik legfontosabb célja-szerintem-utódok felnevelése!Na most a probléma az,hogy hiába tartom én a felfogásomat liberálisnak,ha a hivatalos-szerintem szélsőséges "liberálisok" arra az oldalra raknának,amelyiknek a képviselői semmit sem fogadnak el!Az olimpia,hát nem tudom,teljesen bizonytalan vagyok!Lehet,hogy igen,de vannak érvek a nem mellett is,ezt el kell,hogy ismerjem!

#788910 banyaiz Előzmény: #788903

Valami van ebben a Trumpban ami megfogta őket . Megérintette valamivel a nép lelkét . :)

Mert ugye mondhatnám azt, hogy Clinton volt nagyon rossz jelölt. Csak republikánus párton belül is mindenkit tönkrevert. Ez a figura.

Van egy csóka akinek 0 pol tapasztalata van , nagy dumás, médiaszemélyiség, milliárdos, teljesen felületesnek tűnik , nem a műveltsége ami elsőre szemet szúrna, vagy a tájékozottsága, vagy a kifinomult stílusa stb. Ez a figura gyakorlatilag mindenféle múltból összeollózott szövegekkel főleg Reagantől átvett szlogenekkel megnyert egy amerikai elnökválasztást, nagyjából úgy mint egy valóságshowt .

Sok összetevője kell ennek legyen ez így létrejöhetett . Az egy alap forgatókönyv 8 évente általában azért van váltás Usában . Ritka akár republikánus akár demokrata elnök aki annyira meggyőző, hogy újra a pártja tud elnököt adni még 8 év elnökösködés után.Nem ez a különleges a számomra hanem magának a jelöltnek a milyensége adja a varázsát a történetnek. :)

Az biztosnak tűnik nem egy agysebészi precizitás fogta meg benne a nép lelkét, és nem is egy pl Kennedyre jellemző könnyed elegancia. :) Még tanulmányozom az ügyet.

Leginkább szerintem az lehetett a kulcs, hogy mindenre legyen az kül, vagy belügy, gazdasági , vagy bármilyen probléma egy határozott választ adott . Mint akinek a kezében van ennek a megoldási kulcsa csak nem fejti ki maximum 2 mondatban. Mert ha kifejtené rögtön 100 sebből vérezne. :) Szerintem ezzel tűnhetett ki a hivatásos politikus mezőnyből akik azért akármennyire érzik a nép egyszerű gyermekeinek lelkivilágát ennyire azért nem sikerült beleélniük magukat. Ez vsz egy fontos eleme lehetett a dolgoknak. Na de ha ezek után besül akkor van baj.

2500 tank...

#788907 Láma Előzmény: #788557

"Húzd rá, cigány, csak azért is,

Ha mindjárt az ingemért!”

Milyen aktuális szó szerint. Fura az élet.

Én már a közepe felé a d…

#788904 MGHUN Előzmény: #788859

Én már a közepe felé a dolognak tudtam, hogy ez a kevés közül az egyik törekvése, ami valóban Mo-t szolgálná, de a sok nihillibsi buzdította az embereket, hogy elbasszák a népszavazást, szóval ideje felkészülni, hogy Merki Pálfordulata után ide is deportálnak egy pár százezer migránst, amiket a Németek már nem bírnak el...

#788903 MGHUN Előzmény: #788851

Hát, az amerikaiak 90 %-át ilyennek látom. Eléggé passzola népéhez, csak nehogy elbalfaszkodjon valamit, mert akkor annak nem sok esélye van a javulásra.

A refugees welcome mozga…

#788902 MGHUN Előzmény: #788846

A refugees welcome mozgalmak általában egy csapat drogos, antifa-punk, nihilliberális birkából álltak.Nem felettébb megnyugtató, hogy ők irányíthatják valamilyen szinten a történéseket.

nem baj, ebből tanultok..kitartás..

#788901 MGHUN Előzmény: #788769

Én már felkészültem ilyen eshetőségekre. vnnak hatásos önvédelmi fegyvereim. Másoknak is ajánlom pl a gumilövedékes , szabadon tartható fegyvereket.

Ha ide akarnának betörni, megnézhetik magukat :)

2500 tank...

#788900 MGHUN Előzmény: #788557

a melegek nagy része erkölcstelen, magamutogató (tisztelet a kivételnek). Gyerekek ha látják az utcán a nőies buzikat, az súlyos kihatással lehet rájuk. Én a felvonulást is ellenzem, nem hogy a házasságot. A homoszexualitás szerintem egy génhiba, és a négy fal közt kell tartani, ott azt csinálnak amit akarnak. De az olimpia valóban veszélyesen közelvinné Magyarországot az államcsődhöz, ezt meg kell hagyni. Csak ne a DK vagy az LMP hírdetne petíciót :(

Pedig konzekvens voltam …

#788872 banyaiz Előzmény: #788863

Pedig konzekvens voltam az ügyben. Szerintem. Hát kb egy atomfizika bonyolultságú összetettségű témában az 1x1-el végighaknizta a világot az első perctől.

Aztán ezen mint Tarzan a dzsungelben veri a mellét mekkora nagy látnok. :) Röhej a csóka.

Nekem mindig is ez volt a véleményem. Hát az egy másik kérdés, hogy sok hsz-ben mindenféle részterület, részterületének a részterületét boncolgattuk itt kollégákkal ilyen olyan szempontból .

Mit, hogyan, mikor kérdések megválaszolása. Az agymosásban oda jutottunk , hogy a mit kérdésre kb az volt a válasz, hogy Európa elárasztása ellenőrizetlen tömegekkel mint gonosz Brüsszel. Ami komoly torzítása az eseményeknek.

Csak hát ott van a fránya hogyan és mikor kérdés is.

Szóval a szokásos agyhalott műsorok egy egy ilyen szlogen és akkor azt nyomatni a tömegeknek. Ami részben nyitott kapuk döngetése mindezt végletekig fokozva egy népszavazással is.

Kaszaboltam lefelé mint a hétfejű sárkányt, de mindig nőtt kettő feje ha egyet levágtam. :) Meddő erőfeszítés. :) Ez az okosság ebben a fajta stratégiában egy politikus részéről nem a mondanivaló .

Soha nem vitattam, hogy …

#788871 banyaiz Előzmény: #788859

Soha nem vitattam, hogy az 1x1-ben igaza van, a nyilvánvalóban. Ezt én nyugtáztam mindig is, hogy mint Emese felismerte ezt. Viszont amit ebből műsorozott azt kritikákkal kellett illetnem, hogy finom legyek és nőies. :)

Szóval én mindig is elismertem az érdemeit az ügyben. :)

nyilvánvaló volt számodr…

#788863 Sumér harcos Előzmény: #788844

nyilvánvaló volt számodra a szigoritás europában?:)

na ne ird már,x honapja,éve,totál másként irogattal a kérdésről,nemhogy nyilvanvaló lett volna:)

szaporitottad itt a hsz-eket,nagy migráns befogadó szemlélettel,hülyitetted a forumot,és zorbán a hülye szembemegyeuvalpávatánc....na Zolika,nem voltál te mindig ilyen:)

besz@rnátok ha ki kellen…

#788859 Ibiza Előzmény: #788844

besz@rnátok ha ki kellene mondanotok igaza volt a zorbánnak... mivel ez nem megy ezért látszik a szivárványos köd a szemeken.(nihill-libsibal)

#788851 banyaiz Előzmény: #788552

"Abban én már biztos vagyok, hogy az Oroszokkal jól ki fog jönni, de gondolom ez már nem újdonság a számodra."

Hát várjuk ki a végét . Oroszokkal való játék az nagyon kaotikus. Egyelőre beszéd szintjén a problémák megoldása és jobb viszony kialakítása. De , hogy ez a gyakorlatban hová vezet. Szerintem valami olyasmi ez mint a gyengébb dollárt szeretnénk de közben kamatot kell emelnünk. :) Valami ilyesmi a ruszkikkal is, hogy miért ne lennénk jóba velük csak mindig az utunkba akadnak valahol a világban. :) Szóval meglátjuk.

Ki lett volna a jobb Usa elnöknek ügyben , Clinton kiszámíthatóbb elnök lett volna vsz. Egy sima demokrata republikánus váltás is. Trump mint elnök hát az amit én így messziről látok annyiban kiszámíthatatlanabb, hogy még az ő személyét be kell kalkulálni. Nem egyszerű szituáció + Trump. Mert egyébként egy nem egyszerű szituáció + egy demokrata, vagy republikánus xy. Extra csavarként benne van ez a Trump mester aki elég extrémnek tűnik. Lehet, hogy ez csak a showbiznisz a részéről. De kicsit olyasmire hajaz nekem mintha Mo-n mondjuk egy Mészárosba öltött Győzikét megválasztanánk. :) Nem tudom ebből mennyi a parasztvakítás és mennyi a valóság a részéről.

Nem jó ez a Mészáros Győzike hibrid példa mert nagyon határozott figura az mellett, hogy ilyen exhibicionista, valóságshowsztár vagyok beütése van . Van egy kisugárzása, határozott üzleti fellépése ami jól jöhet akár , de mellette nem látom benne a megfontoltságot. Vagy azt a nyilvánosság előtt nem gyakorolja. :) Szóval mindenképpen izgalmasabbnak tűnik mint Clinton elnöksége lett volna. Valami olyasmi inkább mintha Boris Johsont kevernénk egy milliárdos piramisjátékossal egy cowboyjal és egy celebbel aki abból él, hogy minden héten mond valamit a bulvársajtónak . :) Valami ilyesmi jön le nekem róla így messziről ami elég érdekes keverék USA elnöknek. Nagyon friss még most kezdett csak de nem lesz unalmas elnök az vszínű.

Nem mondhatta azért azt …

#788850 banyaiz Előzmény: #788848

Nem mondhatta azért azt Brüsszel, hogy hányjátok őket vasvillára. Vagy a célországok vezetői nem hinném bölcsen jártak volna el ha szítják a hangulatot. Ezt megtehette következmények nélkül egy tranzitország vezetője . Mármint látszólag következmények nélkül mert azért vannak hosszú távú történések is az ügyben. A már sokat emlegetett bevándorlási politika EU-s szinten aminek egy kis része ez vagy rokonterülete ez a mostani érzelmileg túlfűtött epizód. :) Bevándorlás-menekültügy témakör.

Az , hogy egy ilyen balkáni útvonalas roham Európát ennyire felkészületlenül ért az egy másik sztori és ennyire nem volt receptje egy ilyen helyzetre. Itt mondjuk személyi felelősségek is felmerülhettek volna akik ezt az egészet koordinálják eu bizottságban stb , hogy a munkájuknak ez lett a gyakorlati következménye. Akármennyire is nehéz ügy. Azért ez nem volt egy profi kezelése a történetnek finoman szólva. Persze itt megy az egymásra mutogatás, hogy nincs elég jogköre , döntési jogköre, amiben van is igazság mert nehéz úgy számonkérni, ha nem is dönthet. Hát ez EU sajátosság. Fából vaskarika szerkezet . :)

Mondjuk ha Putyin már itt járt vajon szóba került e , hogy Szíriában mi a várható játék? Érdemibb kérdés mint ez a hantabandázás ami a balkáni útvonal beindulásától nálunk volt plakátostól népszavazásostól démonokkal való küzdelemig.

De hát annál mondjuk szinte minden érdemibb kérdés az is igaz. :)

Gyakorlatilag ez a wilko…

#788849 banyaiz Előzmény: #788846

Gyakorlatilag ez a wilkommenskultur , refugees welcome stb valami olyasmire lett lefordítva, hogy itt valakik azt akarják, hogy Európát ellenőrizetlen embertömegek ellepjék. Sorostól, a liberálbolsevikokig és a baloldali erőkig, Merkelig stb. Meg úgy kb mindenki ezt akarja kivéve Viktort aki felveszi a harcot a gonosszal.

Ezzel a gonoszsággal szembeszállt mint Sárkányölő Szent György a sárkánnyal .

Egy legendás alak, a démonokkal megharcolt. :)

Lényegében egy legenda születésének voltunk tanúi az ügyben. Mitológiai magasságokba emelkedik lassan.

Nagyjából azzal az egyszerű eszközzel bárki esetleg mondott valami olyasmit , hogy menekülteket be kell fogadni akkor az propagandában = Európát el akarja árasztani ellenőrizetlen afgán pásztorokkal. :)

Aztán ezzel haknizik össze vissza mint egy futóbolond .