Hát, az amerikaiak 90 %-át ilyennek látom. Eléggé passzola népéhez, csak nehogy elbalfaszkodjon valamit, mert akkor annak nem sok esélye van a javulásra.
Hát, az amerikaiak 90 %-át ilyennek látom. Eléggé passzola népéhez, csak nehogy elbalfaszkodjon valamit, mert akkor annak nem sok esélye van a javulásra.
A refugees welcome mozgalmak általában egy csapat drogos, antifa-punk, nihilliberális birkából álltak.Nem felettébb megnyugtató, hogy ők irányíthatják valamilyen szinten a történéseket.
Én már felkészültem ilyen eshetőségekre. vnnak hatásos önvédelmi fegyvereim. Másoknak is ajánlom pl a gumilövedékes , szabadon tartható fegyvereket.
Ha ide akarnának betörni, megnézhetik magukat :)
a melegek nagy része erkölcstelen, magamutogató (tisztelet a kivételnek). Gyerekek ha látják az utcán a nőies buzikat, az súlyos kihatással lehet rájuk. Én a felvonulást is ellenzem, nem hogy a házasságot. A homoszexualitás szerintem egy génhiba, és a négy fal közt kell tartani, ott azt csinálnak amit akarnak. De az olimpia valóban veszélyesen közelvinné Magyarországot az államcsődhöz, ezt meg kell hagyni. Csak ne a DK vagy az LMP hírdetne petíciót :(
Pedig konzekvens voltam az ügyben. Szerintem. Hát kb egy atomfizika bonyolultságú összetettségű témában az 1x1-el végighaknizta a világot az első perctől.
Aztán ezen mint Tarzan a dzsungelben veri a mellét mekkora nagy látnok. :) Röhej a csóka.
Nekem mindig is ez volt a véleményem. Hát az egy másik kérdés, hogy sok hsz-ben mindenféle részterület, részterületének a részterületét boncolgattuk itt kollégákkal ilyen olyan szempontból .
Mit, hogyan, mikor kérdések megválaszolása. Az agymosásban oda jutottunk , hogy a mit kérdésre kb az volt a válasz, hogy Európa elárasztása ellenőrizetlen tömegekkel mint gonosz Brüsszel. Ami komoly torzítása az eseményeknek.
Csak hát ott van a fránya hogyan és mikor kérdés is.
Szóval a szokásos agyhalott műsorok egy egy ilyen szlogen és akkor azt nyomatni a tömegeknek. Ami részben nyitott kapuk döngetése mindezt végletekig fokozva egy népszavazással is.
Kaszaboltam lefelé mint a hétfejű sárkányt, de mindig nőtt kettő feje ha egyet levágtam. :) Meddő erőfeszítés. :) Ez az okosság ebben a fajta stratégiában egy politikus részéről nem a mondanivaló .
Soha nem vitattam, hogy az 1x1-ben igaza van, a nyilvánvalóban. Ezt én nyugtáztam mindig is, hogy mint Emese felismerte ezt. Viszont amit ebből műsorozott azt kritikákkal kellett illetnem, hogy finom legyek és nőies. :)
Szóval én mindig is elismertem az érdemeit az ügyben. :)
nem akarnak ilyen faszányos táborokat látni érted.e... :-))
https://www.google.hu/maps/@32.292204,36.3266455,2...
vagy https://www.google.hu/maps/place/Ifo+Refugee+camp,...
nyilvánvaló volt számodra a szigoritás europában?:)
na ne ird már,x honapja,éve,totál másként irogattal a kérdésről,nemhogy nyilvanvaló lett volna:)
szaporitottad itt a hsz-eket,nagy migráns befogadó szemlélettel,hülyitetted a forumot,és zorbán a hülye szembemegyeuvalpávatánc....na Zolika,nem voltál te mindig ilyen:)
besz@rnátok ha ki kellene mondanotok igaza volt a zorbánnak... mivel ez nem megy ezért látszik a szivárványos köd a szemeken.(nihill-libsibal)
"Abban én már biztos vagyok, hogy az Oroszokkal jól ki fog jönni, de gondolom ez már nem újdonság a számodra."
Hát várjuk ki a végét . Oroszokkal való játék az nagyon kaotikus. Egyelőre beszéd szintjén a problémák megoldása és jobb viszony kialakítása. De , hogy ez a gyakorlatban hová vezet. Szerintem valami olyasmi ez mint a gyengébb dollárt szeretnénk de közben kamatot kell emelnünk. :) Valami ilyesmi a ruszkikkal is, hogy miért ne lennénk jóba velük csak mindig az utunkba akadnak valahol a világban. :) Szóval meglátjuk.
Ki lett volna a jobb Usa elnöknek ügyben , Clinton kiszámíthatóbb elnök lett volna vsz. Egy sima demokrata republikánus váltás is. Trump mint elnök hát az amit én így messziről látok annyiban kiszámíthatatlanabb, hogy még az ő személyét be kell kalkulálni. Nem egyszerű szituáció + Trump. Mert egyébként egy nem egyszerű szituáció + egy demokrata, vagy republikánus xy. Extra csavarként benne van ez a Trump mester aki elég extrémnek tűnik. Lehet, hogy ez csak a showbiznisz a részéről. De kicsit olyasmire hajaz nekem mintha Mo-n mondjuk egy Mészárosba öltött Győzikét megválasztanánk. :) Nem tudom ebből mennyi a parasztvakítás és mennyi a valóság a részéről.
Nem jó ez a Mészáros Győzike hibrid példa mert nagyon határozott figura az mellett, hogy ilyen exhibicionista, valóságshowsztár vagyok beütése van . Van egy kisugárzása, határozott üzleti fellépése ami jól jöhet akár , de mellette nem látom benne a megfontoltságot. Vagy azt a nyilvánosság előtt nem gyakorolja. :) Szóval mindenképpen izgalmasabbnak tűnik mint Clinton elnöksége lett volna. Valami olyasmi inkább mintha Boris Johsont kevernénk egy milliárdos piramisjátékossal egy cowboyjal és egy celebbel aki abból él, hogy minden héten mond valamit a bulvársajtónak . :) Valami ilyesmi jön le nekem róla így messziről ami elég érdekes keverék USA elnöknek. Nagyon friss még most kezdett csak de nem lesz unalmas elnök az vszínű.
Nem mondhatta azért azt Brüsszel, hogy hányjátok őket vasvillára. Vagy a célországok vezetői nem hinném bölcsen jártak volna el ha szítják a hangulatot. Ezt megtehette következmények nélkül egy tranzitország vezetője . Mármint látszólag következmények nélkül mert azért vannak hosszú távú történések is az ügyben. A már sokat emlegetett bevándorlási politika EU-s szinten aminek egy kis része ez vagy rokonterülete ez a mostani érzelmileg túlfűtött epizód. :) Bevándorlás-menekültügy témakör.
Az , hogy egy ilyen balkáni útvonalas roham Európát ennyire felkészületlenül ért az egy másik sztori és ennyire nem volt receptje egy ilyen helyzetre. Itt mondjuk személyi felelősségek is felmerülhettek volna akik ezt az egészet koordinálják eu bizottságban stb , hogy a munkájuknak ez lett a gyakorlati következménye. Akármennyire is nehéz ügy. Azért ez nem volt egy profi kezelése a történetnek finoman szólva. Persze itt megy az egymásra mutogatás, hogy nincs elég jogköre , döntési jogköre, amiben van is igazság mert nehéz úgy számonkérni, ha nem is dönthet. Hát ez EU sajátosság. Fából vaskarika szerkezet . :)
Mondjuk ha Putyin már itt járt vajon szóba került e , hogy Szíriában mi a várható játék? Érdemibb kérdés mint ez a hantabandázás ami a balkáni útvonal beindulásától nálunk volt plakátostól népszavazásostól démonokkal való küzdelemig.
De hát annál mondjuk szinte minden érdemibb kérdés az is igaz. :)
Gyakorlatilag ez a wilkommenskultur , refugees welcome stb valami olyasmire lett lefordítva, hogy itt valakik azt akarják, hogy Európát ellenőrizetlen embertömegek ellepjék. Sorostól, a liberálbolsevikokig és a baloldali erőkig, Merkelig stb. Meg úgy kb mindenki ezt akarja kivéve Viktort aki felveszi a harcot a gonosszal.
Ezzel a gonoszsággal szembeszállt mint Sárkányölő Szent György a sárkánnyal .
Egy legendás alak, a démonokkal megharcolt. :)
Lényegében egy legenda születésének voltunk tanúi az ügyben. Mitológiai magasságokba emelkedik lassan.
Nagyjából azzal az egyszerű eszközzel bárki esetleg mondott valami olyasmit , hogy menekülteket be kell fogadni akkor az propagandában = Európát el akarja árasztani ellenőrizetlen afgán pásztorokkal. :)
Aztán ezzel haknizik össze vissza mint egy futóbolond .
He-he :-)! EU vezetői viszont megpróbálták a másik fából vaskarikát: bemagyarázni az embereknek, hogy milyen jó több millió idegen kultúrájú illegális bevándorlót befogadni. Azoknak próbálta meg beadni ezt, akik még a cigányokat sem tűrik meg franciaországban, vagy olaszországban... :-)!
Nálam ők a csúcstartók!
Hosszas töprengés után vezetőnk szerencsére felismerte reggeli kávézás közben, vagy amíg lefőtt reggel a kávéja , hogy nem jó dolog az ha milliók jönnek ellenőrizetlenül, itt valamit tenni kell , külső táborok stb. Kb köszönjük Emese kategória. :) Mi lett volna velünk ha erre nem sikerül rájönnie, rossz belegondolni. :)
Aztán évek alatt , míg ez a folyamat ide eljut a gyakorlatban is, veri a mellét mekkora felismerésre sikerült jutnia. :) Nagyjából ez történt.
Na jó de lassan valami új bölcsességet kellene megosztania ilyesmikre fogékony embertömegekkel. Mert lassan átlépi ezt a folyamat.
Várom az újabb fájdalmas de egyben szórakoztató felismeréseit a világról/migránsokról stb. :)
Legenda, mítosz lesz belőle ha még néhány ilyen világmegváltó dolgot felismer. Nehéz eldönteni, hogy ez a fajta politizálás a szánalmasabb , vagy amikor megjelenik egy ilyen újságcikk ahol az egekig magasztalják a semmire.
"Mert ugye akkor a nyilvánvaló kilőve. Majd valami fából vaskarikát megint kitalál."
he-he-he! :-)!
Hát igen, ebbe az irányba halad, csak nem kellett volna hozzá milliószám beengedni a migránsokat, hogy legyen rá társadalmi nyomás, ami ebbe az irányba tereli a migránssimogató politikusokat. Erre több millió migráns nélkül is rá lehetett volna jönni, hogy ez lesz. Ezt már kezdetektől lehetett volna kommunikálni. De hát kezdetekben nagy volt az eufória bizonyos rétegekben, a refugees welcome életérzés.
Hatalmas szellemi erőfeszítés lehetett kitalálnia Orbánnak ezt, hogy előbb utóbb szigorítás irányába haladnak a folyamatok. Nem kellett hozzá Oxfordba járni vsz. :)
Ez totál nyilvánvaló volt, hogy szigorítás a külső határokon irányba halad majd a sztori a maga útján , maga tempójában .
Most a németeknél választások jönnek mivel ez a választásnak egyik fontos témája lesz kell valami üveggyöngyöt szórni .
Kitoloncolások nagyon nehéz ügyek lesznek. Kb mint Usából kitoloncolni valakit aki illegálisan van ott. Nyilván vannak részeredmények nagy erőfeszítésekkel .
Az viszont már fejtörő ha ezek a külső táborok, külső szűrés megvalósul Viktorunk mit fog handabandázni. Mert ugye akkor a nyilvánvaló kilőve. Majd valami fából vaskarikát megint kitalál.
Mit, hogyan , mikor kérdéseket kutyulja keveri aztán már lassan legenda lesz belőle mekkora látnok. :)
Ha a mit és hogyan kérdések tisztázódnak, és el is jön az idejük akkor is folytatódik majd ez a folyamat, hol lassabban hol gyorsabban . Arra mi a receptje arról meséljen ne az 1x1-ről mert azt magamtól is kitalálom. A nagy wilkommenskulturos mágus.
http://valasz.hu/vilag/itt-van-merkel-palfordulata...
A németek nem csak kitoloncolnák az illegális migránsokat, de a Földközi-tengeren érkezőket menet közben elkapnák és visszafordítanák.
Miközben idehaza már régóta lecsengett a menekültválság, ezért a korábbinál jóval kevesebb figyelem irányul a jelenségre, Európa, és főként Németország szép lassan kezd bolondot csinálni magából. Mondom a részleteket.
„A migrációs válság kezelésével kapcsolatban a következő hónapokban a legfontosabb a hazatelepítés, a hazatelepítés és a hazatelepítés” – jelentette ki Angela Merkel kancellár, amikor bemutatta az elutasított menedékkérők hazatelepítésének felgyorsítását szolgáló, 16 pontos tervezetét. A kormánypárt-szövetség CDU/CSU szerint ugyanis a menedékjog társadalmi elfogadottságát csak akkor lehet fenntartani, ha Németország kizárólag a védelemre szorulókat fogadja be, és az állam gondoskodik a jogosulatlan kérelmezők – immár közel félmillió fő – távozásáról.
Ezzel még nem is volna különösebb baj; leszámítva persze, hogy korábban a németek nemigen akartak hallani a gazdasági bevándorló és a menekült közti különbségtételről.
Ezután következett az EU múlt heti csúcstalálkozója Máltán. Itt feltűnően kevés szó esett humanitárius katasztrófáról, a menekültek befogadásának erkölcsi parancsáról és az olyan országok kiosztásáról, akik a kezdetektől Európa külső határainak védelmét szorgalmazták. Ezzel szemben a fő napirend a déli migráció feltartóztatása volt, Líbia – mint az emberáradat megállításának kulcsfontosságú állama – stabilizálásával és megerősítésével. Ez, főleg a korábbi nyilatkozatok után, már pikánsabb fejlemény; igaz, van előképe, lásd Merkel és Törökország pénzügyi alkuját az ottani menekültek helyben tartásáról.
Legutóbbi fejleményként pedig a németek olyat léptek, amire még a The Independent című brit laphoz hasonló baloldali, liberális orgánumok is pálfordulást kezdtek emlegetni. A német belügyminisztérium ugyanis arról készített tervezetet, hogy miként lehetne a Földközi-tengerre szálló migránsokat még azelőtt feltartóztatni, hogy elérnék Európa déli partjait. A tárca mindehhez az ausztrál példát ajánlja az EU figyelmébe: a tengeren lefülelt migránsokat egy harmadik országban felállítandó hatalmas menekülttáborban helyeznék el.
„Ha a menekültek nem látnak esélyt arra, hogy elérjék az európai partokat, az elriasztja őket az életveszélyes és költséges utazástól” – nyilatkozta a minisztérium szóvivője az új Wiedersehenkulturról. Akik viszont már útra keltek, azokat a nyílt tengeren lefülelnék, és Tunéziába, Egyiptomba vagy más észak-afrikai országba szállítanák, hogy onnan próbálkozzanak menedékjogot kérni Európába.
Mindez nyilván nem független attól, hogy Németországban idén választásokat tartanak, és a bevándorlásellenes AfD a minapi helyi voksolásokon értékes szavazatokat halászott el a CDU/CSU elől. Merkelt közben a másik oldalról is szorongatják, amennyiben a Balpárt vezetője, Bernd Riexinger kijelentette: a fenti elképzelés teljességgel elfogadhatatlan, sőt „emberi jogi botrány, és újabb lépés a menedékjog felszámolása felé.”
Orbán Viktor egyébként két cukorral és egy kis tejjel issza a kávét.
nem baj, ebből tanultok..kitartás..a nihilliberalizmus próbaköve..meddig tűritek palira vegyenek benneteket.
Momentum: "Nem az olimpiára,igen a melegházasságra" Azért csak sikerül,még az olimpia megrendezésének szükségszerűségében kételkedőket is-köztük engem is-meggyőzni,igen csak azért is olimpia!:)