ahogy a piacot elnézem mostanában semmiből se érdemes kiszállni
ahogy a piacot elnézem mostanában semmiből se érdemes kiszállni
De jo hogy nelkulem ment uj csucsra megint, ha kiszallok mindig ez van :D Najo egy keveset azert visszavettem hetfo reggel szerencsere pont a legolcsobban, de az csak harmada mint ami volt, ma akartam meg boviteni szinten reggel, hat kb ha 10 forintom mult hogy nem teljesult -.- Mondjuk ennel nagyobb bajom ne legyen :)
így van, idő nekünk dolgozik... :)
Hosszútávon gondolkodom...Herceggel erről beszélgettünk. VSZ lesz ez még 6K alatt...persze nem sokáig és nem nagyon, de ott venni kell!
Basszus most nézem, 2015-ben vettem EBRCHTL05-t 656 huf áron, ha most is meg lenne, több mint háromszorosát érné. :O
nemrég (még 4000 körül volt az árfolyam) azt rtam, hogy a Ricsi simán lesz 6000.
A mostani dinamikát és az azóta történt fejleményeket figyelembe véve azt mondom, hogy ha nem jön valami nagy globális para, akkor elgyalogol 9000-ig. No nem egy lendülettel, de 6000 alatti tartományokat sztem már elfelejthetjük...
Fele eladva nyerőben, ha már az átsúlyozással riogatnak pf-en. Legrosszabb esetben visszaveszem olcsóbban. :)
ez továbbra se kívánságműsor ahogy elnézem :)))
Arra most várhatok még.
Reggel elaludtam (szó szerint), stop limitem meg nem volt, bár be akartam tenni kettőt is, 6450-6400-ra, meg 6400-6370-re, hát hiba volt nem betenni.
Záróban visszavettem egy keveset, szóval holnap jöhet a -5% :D
akkor most már legyen benne egy tisztességes realizálás :)
Csökkentettem a kitettségem minimális plusszal, védekezve egy esetleges további esés ellen, például a 6260 holnap nem tartja meg, és megy 61xx tartományba. Konklúzió, a pénteki első gondolat volt a jó, azaz mindig az első gondolat a jó :(
Hát igen, valószínűleg örült realizálás ment reggel, visszavette az árfolyam, amit csütörtök-pénteken adott, de nem hiszem hogy pánikolni kéne :) Mondjuk eshetett volna kevesebbet is, akkor nem piszkálná a fantáziám, hogy mért nem realizáltam a drágábbik felét.
meg is lett a cumi. reggel 9 után rezzen a teló, ránézek equitas, mi a vihar? nézem teljesült a megbízást... ekkor hasított belém, hogy elfelejtettem kivenni az utolsó megbízást, jól nyakon is öntöttek... WTF #@%!!!
Remélem jövőhét is up :) Bár józan ész azt súgja, hogy a drágább bekeráras részt realizáljam.
én is csak attól félek, hogy magömlés helyett a mélytorok rossz oldalán leszünk... :-)
A hétfői gyj-re, a broki gépezet jól felizgatta a népet. Ma 4szer írtam át a megbízásomat, ahányszor ránéztem 20-30ftal volt fentebb... Remélem mindenkinek magömlése lesz, annyira de annyira jó gyj-t hoznak ki... :)