ricsi nyekkent, 34500 volt a támasz van benne lefele még 7-800 pont, ami hatására hati 600 alá megy és lehet tovább shortolni :)
ricsi nyekkent, 34500 volt a támasz van benne lefele még 7-800 pont, ami hatására hati 600 alá megy és lehet tovább shortolni :)
Jóreggelit,holnap usa zárva ha jól gondolom,kérdés lösz e holnap buxmentés? :D
300 a KT
ez a forgalom már a legalja..
W - mondanám kabbe, de off lenne :))
nem estél bele hazafelé félrészegen a BUX-us bokorba?
:D
na megyek melózni, majd este megnézem a moderációs vérengzést
Sikeresen hazatértem a halászlé (bux)partiból...
Sztem is ezért találták ki a TA-t hogy (kt)lehessen számolni a tömeggel :D
Végülis zártad a támaszon (hati)nyitott longodat vagy átvitted?
Igyekeztem (hatishort)minden mondatba vmi címbe kapcsolódót írni hogy nehogy off legyen,jövőhéten nyitom BUX1012 topicot,mint nyitógazda moderálok piszkosul :DD
:-) És ha elegen csináljuk, még a végén a piacot is befolyásoljuk...
a mondatba bele kell csempészni vmi határidős kapcsolatot :))
új csúcsra megy örömmel adok bele :)
Nyaralás említése ebben a topikban moderással jár :D
Jogos a hosszú távú pozi,idegbeteg és szinte kereskedhetlen ez a beteg csapkodás...ezek szerint nem számítasz idén új csúcsra vagy kiülöd azt is.
Én már nem egy hétre nyitok pozit, hanem kifutásra. Nem fogok ugrálni, nyaralok, nem figyelem ezt a rángatózást :)) shorttal pedig menthetetlen keresni fogok.
összekutyultad a pozikat?
szerintem annyi számlát nyitsz egy pénzintézetnél, amennyit akarsz
viszont így megosztódika fede zeted is
Kisshercegnél már állítólag működött....egyik számlán shortol...másikon longol...-mert rájöttem hogy egy számlán mégse szerencsés együtt csinálni..az felejtős.
A Bossal nem konfrontálódhatunk értem én,bár látnám a zuhét :D
Bár az ilyen egyértelmű irányok szoktak stiklit okozni,lefelé várja mki,mert csorgunk két napja és jön a móka,brrr....
holnap esés, nevesített fordulós alakzat van ;-)
esünk, ne vitatkoz :D
Kíváncsi vagyok mit sikerült kitörpölnöd,a támasznál vétel,ellenállásnál short taktikai elég jónak mondható :D
Kettő között tiszta kaszinó hogy merre indul...15600 magassága nálunk jól működik,ilyen pozitív nemzetközi hangulatban néznék nagyon ha beadnának bennünket,lehet itt sávozunk még egy darabig ebben a 700 as sávban.
1k shortomat tartom :D
valami új szisztéma kell azthiszem meg is találtam az ideálisat...Henci hol van ? :D
Vmi csoda történt,záráskor 440 kt,viszont csodálkozom hogy csak Otit húzgálták,másfél százalékos usákokra sem tudtunk nagyot villantani,hati egy csökkenő 3szögben mozog,16100ig felmehetünk akkor még nem törjük a csökkenő trendet,most 250 pont felfelé és lefelé is benne van és akkor nem dőlt még el semmi.....