Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

:)Talikon lehurrogtatok …

#786276 rbbj11 Előzmény: #786270

:)

Talikon lehurrogtatok eddig, ha 30 percnél tovább komoly témát tartottam szájon. :D

Oda mindenért megy az ember, csak nem a fórumos kommunikáció folytatásáért. :P

Én már jan-ra SVK-ra készülök...esetleg febr. De addigra mindenképp!

Én sem látok nagy külön…

#786270 KawaBazsy Előzmény: #786264

Én sem látok nagy különbséget a borokban, főleg, ha szárazak. De erről, meg Robbajj ízléséről is meggyőződhetsz, ha elvonszolod magad egy talira.. :-)

igen..kicsit szögletes v…

#786264 Ibiza Előzmény: #786263

igen..kicsit szögletes vagy...mérnöki agyad van.. nincsenek árnyalatok..szerintem a borokban sem tudsz nagy különbséget tenni...sztem érzékelhető az írásos kommunikáció is..egyben kell nézni..mi miután következik..írásjelek milyen szavakat használ..és mit írt korábban..nem jó ha sorról sorra mész és külön külön értelmezel.. .nem ragozom..nálam amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten..

Tőlem még nem láthattál olyat egy vélemény okán ráugrottam..leanyáztam volna valakit..nem mondtam kussoljon vagy menjen az anyjába...vagy tudok érvelni az igazam mellett vagy nem.

Ha leírod a zsidó cion vagy izrael szót akkor már antiszemita leszel.. nem véletlenül usa és israeli példákat szoktam hozni a kettős mércére...mert plasztikusak...( még nagyon jó példák az autós példák..dilettánsoknak azokkal jobban el tudsz mondani dolgokat...a munkámban használom.)

Már írtam.. Én konzervatív liberálisnak gondolom magam (ha már skatulya, de inkább saját világképem van) számít az identitásom szeretem hazám a szokásainkat..de imádom a más kultúrákat..embereket.. más ételeket.. egyforma mércével mérek..egy milliméterrel nem várok el többet másoktól mint amit én megteszek..sőt.. Nem fogadom el alapból a rangokat.. a leosztott kártyákat.. Azt gondolom a jó és a rossz fogalma kb egyforma a világon, amerre jártam a világban ezzel elég jól elvoltam..

vakon semmit nem követek.. sem pártot sem embert..sem eszmét.. sem focicsapatot..nálam az számít mit mondasz és mit teszel..

Nem bírom a hazugságot..az álságos dolgokat..a kettős mércét az igazságtalanságot.. a kettős beszédet..

Ez már így marad erre a kis időre..

amikor ide regisztráltam kellett írni egy önjellemzést, nem gondolkodtam csak leírtam, azt gondolom röviden ennyi.

"Öreg róka, lelke fiatal, sokminden lakik benne rajtad múlik mit hozol ki belőle"

A neten és írásban szo s…

#786263 rbbj11 Előzmény: #786260

A neten és írásban szo szerint szoktam venni a dolgokat, ugyanis hiányzik a kommunikáció nonverbális fele, ami nem is fele, hanem %-a....ezeket csak smileykkal lehet itt helyettesíteni, az meg szép kevés. Tehát a bölcsebb, ha szó szerint értelmezünk minden leírtat, mert az már túl szubjektív és nem megállapítható, "mi van mögötte". Élöben más, ott hanglejtés, gesztikuláció stb segíti a kommunikáló feleket ebben. Tehát görbe tükör alkalmazása fórumon csak rossz kommunikációs forma lehet...

te meg beszopod... de ne…

#786260 Ibiza Előzmény: #786259

te meg beszopod... de nem is várom el megértsd..ez görbetükör..sarkitás..4D plasztikus.. karikatúra azoknak akik ezt teszik..de azt mondják nem teszik.. de ne vedd komolyan nem fogsz tudni elaludni..

bosszantanak az újliberálisok..akik egy fontos gondolkodásmódot kisajátitanak.. elferditenek.. kihasználnak.. devalválnak..... bógáncsként ráakaszkodnak..közben jót röhögnek azokon akik komolyan veszik.

csak egy irányban toleránsak..magukkal szemben.. semmit el nem fogadnak.. mások fájdalma értéke nekik semmi..

de nem hinném észreveszed az árnyalatokat..miközben a nagy dolgokat sem sikerül..

Igaza van nyuszinak abba…

#786259 rbbj11 Előzmény: #786258

Igaza van nyuszinak abban, hogy sose egyént mérsz (azt csak állítod, reklámozod), hanem fajtázol, tifélézél, állandóan csoportokról és fajokról beszélsz. Ez a rasszista mintapéldája. Lehetsz az, színesen szép a világ, csak akkor vállald fel, ne próbálj meg konzervatív-liberális színben tündökölni.

hülyegyerek..hol olvastá…

#786258 Ibiza Előzmény: #786257

hülyegyerek..hol olvastál ilyet tőlem? hüjébb vagy mint a sokéves átlag.. kússz vissza a makihordádhoz. Visz a véred.

megnéztem neked f@szmatyi Bulgáriában a lakosság 7-11%-a muszlim..tehát?

hát ha hülye vagy, mint …

#786257 tozsdenyul Előzmény: #786251

hát ha hülye vagy, mint ismét, és egy szláv bolgár miatt ekézed a muszlimokat akkor megérdemled a hülye jelzöt is meg a rasszistát is

én speciel nem lincselnék csárli napon sem, nem szembesítesz, csak vagdalkozol, mint mindig amikor demonstrálod ostobaságod, és besülsz...

"Tefajtád, tifélék, önmagatok"

Te olyan minta rasszista vagy, hogy lexikonba szócikkbe kéne téged tenni

Aztán lecsukni a fedelét :)

soha nem fogják megérten…

#786254 Ibiza Előzmény: #786253

soha nem fogják megérteni..arról van szó normálisan kell viselkedni..aki menekült viselkedjen is úgy..aki a jobb élet reményében vándorol rá is vonatkoznak ezek a dolgok..kérjen letelepedést..mondja el mit tud..ha szükség van a munkájára jöjjön..

ha kisebbséghez tartozol akkor nem csak a nemzeted hanem kisebbséged számlájára is teszed amit teszel..

Ha más kultúrájú országba megyek..ott normálisan viselkedem..alkalmazkodom.. az országba bekéredzkedem..vizumot kérek...ha kapok tudják kit engedtek be..

bonyi? nem.

én össz társadalmi szint…

#786253 Koffein Előzmény: #786236

én össz társadalmi szintről beszéltem, nem magamról. nekem ha valami bassza a csőröm kimondom, mert lecsinálom, hogy a másik embert, hogy érinti. ha tud, vagyis, ha mer eszmét cserélni, akkor győzzön meg az ellenkezőjéről.

a muszlimokkal, migránsokkal, bevándorlókkal nincs problémám, mindaddig, amíg tudják a helyüket a társadalomban, a világban.

a muszlim probléma most a 2015-2016os években vs 1990es évek cigány problémája. a libsik, azaz az szdsz kitalálta, hogy nem mondhatunk cigányt, hanem romát, nincs cigány bűnözés, csak megélhetési bűnözés. a magyar ember tűrt éveken keresztül, ha meglopták, vagy kirabolták, vagy megerőszakolták családtagját, majd egyszer csak jöttek a válaszok, kerítésbe vezetett áram, fagyálló, magyar gárda, mert annyira pc volt a téma, hogy senki nem foglalkozott vele...

most ugyanezt látjuk, nem kicsiben, hanem felnagyítva, uniós szinten, csak nem cigányokkal, hanem a muszlimokkal/migránsokkal...

buta kismaki..te nyomkod…

#786251 Ibiza Előzmény: #786248

buta kismaki..te nyomkodsz másokra jelzőket,,visz a vacak véred.. akkor ne szipogj ha a tiféléd is kap ilyeneket.. szokjátok kispajtás..

a tefajtád vagy csárli napon mindha lincselni lett volna kedvetek

Én szembesitelek önmagatokkal..ettől bolondultok meg..igy jártatok :DD

igen..a világ egyik rákf…

#786250 Ibiza Előzmény: #786249

igen..a világ egyik rákfenéje a kettős mérce.. Én azonos mércével mérek..

De a kettös mércére nem …

#786249 rbbj11 Előzmény: #786234

De a kettös mércére nem az a helyes reakció, hogy automatikusan át kell állni a "rossz oldalra"....

Ha vhol nem ítélik el a gyilkosokat, akkor nem átvenni kell a módszerüket az egyenlö mérce jegyében, hanem rá kell venni öket is a gyilkosok elítélésére.

De ezt mär sokszor megtärgyaltuk: a vilägban az egyenlötlen elosztäs és kizsäkmänyoläs a migräncskodäs fö oka, azt kell megszüntetni.