Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

te meg beszopod... de ne…

#786260 Ibiza Előzmény: #786259

te meg beszopod... de nem is várom el megértsd..ez görbetükör..sarkitás..4D plasztikus.. karikatúra azoknak akik ezt teszik..de azt mondják nem teszik.. de ne vedd komolyan nem fogsz tudni elaludni..

bosszantanak az újliberálisok..akik egy fontos gondolkodásmódot kisajátitanak.. elferditenek.. kihasználnak.. devalválnak..... bógáncsként ráakaszkodnak..közben jót röhögnek azokon akik komolyan veszik.

csak egy irányban toleránsak..magukkal szemben.. semmit el nem fogadnak.. mások fájdalma értéke nekik semmi..

de nem hinném észreveszed az árnyalatokat..miközben a nagy dolgokat sem sikerül..

Igaza van nyuszinak abba…

#786259 rbbj11 Előzmény: #786258

Igaza van nyuszinak abban, hogy sose egyént mérsz (azt csak állítod, reklámozod), hanem fajtázol, tifélézél, állandóan csoportokról és fajokról beszélsz. Ez a rasszista mintapéldája. Lehetsz az, színesen szép a világ, csak akkor vállald fel, ne próbálj meg konzervatív-liberális színben tündökölni.

hülyegyerek..hol olvastá…

#786258 Ibiza Előzmény: #786257

hülyegyerek..hol olvastál ilyet tőlem? hüjébb vagy mint a sokéves átlag.. kússz vissza a makihordádhoz. Visz a véred.

megnéztem neked f@szmatyi Bulgáriában a lakosság 7-11%-a muszlim..tehát?

hát ha hülye vagy, mint …

#786257 tozsdenyul Előzmény: #786251

hát ha hülye vagy, mint ismét, és egy szláv bolgár miatt ekézed a muszlimokat akkor megérdemled a hülye jelzöt is meg a rasszistát is

én speciel nem lincselnék csárli napon sem, nem szembesítesz, csak vagdalkozol, mint mindig amikor demonstrálod ostobaságod, és besülsz...

"Tefajtád, tifélék, önmagatok"

Te olyan minta rasszista vagy, hogy lexikonba szócikkbe kéne téged tenni

Aztán lecsukni a fedelét :)

soha nem fogják megérten…

#786254 Ibiza Előzmény: #786253

soha nem fogják megérteni..arról van szó normálisan kell viselkedni..aki menekült viselkedjen is úgy..aki a jobb élet reményében vándorol rá is vonatkoznak ezek a dolgok..kérjen letelepedést..mondja el mit tud..ha szükség van a munkájára jöjjön..

ha kisebbséghez tartozol akkor nem csak a nemzeted hanem kisebbséged számlájára is teszed amit teszel..

Ha más kultúrájú országba megyek..ott normálisan viselkedem..alkalmazkodom.. az országba bekéredzkedem..vizumot kérek...ha kapok tudják kit engedtek be..

bonyi? nem.

én össz társadalmi szint…

#786253 Koffein Előzmény: #786236

én össz társadalmi szintről beszéltem, nem magamról. nekem ha valami bassza a csőröm kimondom, mert lecsinálom, hogy a másik embert, hogy érinti. ha tud, vagyis, ha mer eszmét cserélni, akkor győzzön meg az ellenkezőjéről.

a muszlimokkal, migránsokkal, bevándorlókkal nincs problémám, mindaddig, amíg tudják a helyüket a társadalomban, a világban.

a muszlim probléma most a 2015-2016os években vs 1990es évek cigány problémája. a libsik, azaz az szdsz kitalálta, hogy nem mondhatunk cigányt, hanem romát, nincs cigány bűnözés, csak megélhetési bűnözés. a magyar ember tűrt éveken keresztül, ha meglopták, vagy kirabolták, vagy megerőszakolták családtagját, majd egyszer csak jöttek a válaszok, kerítésbe vezetett áram, fagyálló, magyar gárda, mert annyira pc volt a téma, hogy senki nem foglalkozott vele...

most ugyanezt látjuk, nem kicsiben, hanem felnagyítva, uniós szinten, csak nem cigányokkal, hanem a muszlimokkal/migránsokkal...

buta kismaki..te nyomkod…

#786251 Ibiza Előzmény: #786248

buta kismaki..te nyomkodsz másokra jelzőket,,visz a vacak véred.. akkor ne szipogj ha a tiféléd is kap ilyeneket.. szokjátok kispajtás..

a tefajtád vagy csárli napon mindha lincselni lett volna kedvetek

Én szembesitelek önmagatokkal..ettől bolondultok meg..igy jártatok :DD

igen..a világ egyik rákf…

#786250 Ibiza Előzmény: #786249

igen..a világ egyik rákfenéje a kettős mérce.. Én azonos mércével mérek..

De a kettös mércére nem …

#786249 rbbj11 Előzmény: #786234

De a kettös mércére nem az a helyes reakció, hogy automatikusan át kell állni a "rossz oldalra"....

Ha vhol nem ítélik el a gyilkosokat, akkor nem átvenni kell a módszerüket az egyenlö mérce jegyében, hanem rá kell venni öket is a gyilkosok elítélésére.

De ezt mär sokszor megtärgyaltuk: a vilägban az egyenlötlen elosztäs és kizsäkmänyoläs a migräncskodäs fö oka, azt kell megszüntetni.

te voltál a hülye kispaj…

#786248 tozsdenyul Előzmény: #786245

te voltál a hülye kispajtás, mert megint gondolkodás nélkül nyaltad be a napi adagod, meg a mai napra való rasszista, mert éppen konkrét alap nélkül a rossz etnikumon fortyogtad ki magad

Ennek térnyerését látjuk, maki, jó lenne ha az énfajta, várjunk mielött lincselünk hozzáállásom terjedne, egy kis tiszteletlen racionalitás, de hiába, mikor Isten az észt osztotta, négyszer is sorba álltál, de mindig pont nálad fogyott el a készlet...

Nem ragad rád sehogyse.

a tefajta álliberális, é…

#786245 Ibiza Előzmény: #786235

a tefajta álliberális, értékeket, hagyományokat semmibevevő, tiszteletlen paraziták térnyerésének az eredményét láthassuk..

re

#786244 tozsdenyul Előzmény: #786242

1. Áruld már el, hogy még hányszor kell leírnom, pl neked, hogy a migránsokat szerintem nem kellene ily módon befogadni, hányszor írjam le, hogy föleg muszlimokat ne - hogy te is megértsd? Minimum három alkalomra emlékszem.

Vagy a Merkel elkúrta volt többértelmü?

2. Mi köze van a fentieknek ahhoz, hogy idönként felhívom a figyelmet, amikor lyukra futtok, és információ hiányában, elöítéletek mentén téves célpontra pörgetitek fel a gyülöletspirált?

re

#786242 Spade Előzmény: #786235

Na de áruld már el nyuszi ha már olyan okos(kodö) vagy mennyiben lenne más a helyzetünk ha befogadtunk volna tegyük fel 1 milla migránst és itt figyelnének, mondjuk a fele a keletiben meg a nyugatiban ? Akkor szted nyilván elkerülnénk a kataklizmát ,. nem ? Egy lófaszt, csak felgyorsítanánk.

Már bocs, de szerintem …

#786236 tozsdenyul Előzmény: #786229

Már bocs, de szerintem senki nem mondta, hogy nem lehet véleményed, csak érdeklödtünk, hogy miért muszlim / migráns?

Ha meg tévesen jutottak páran ilyesmire, akkor talán jogos a dolog.

És ha meg akarod beszélni, szerintem ott kezdödne, hogy a pc is hadd mondja el az ö oldalát.

Dutertéhez két dolog kell, Merkel és Habony. Ha érted, mire gondolok.

svetoslav stoykov vazze …

#786235 tozsdenyul Előzmény: #786234

svetoslav stoykov vazze

Tipikus muszlim migráns név

Nem a keresztények elleni gyülölet süt, hanem az eszetlen gyülölködök iránti sajnálat, mint pl te, és hogy mindez hova vezet

Mert nem fekete -fehér ez, egyik oldalon ott van a Merkel elkúrása, a másik oldalon meg a gyülölködök, mint te

A kettö együtt fog majd robbanni...

a hozzászólásokból süt a…

#786234 Ibiza Előzmény: #786222

a hozzászólásokból süt a keresztények elleni gyűlölet..minden jó ami a keresztény kultúra ellen megy.. és főleg ami a zorbánot bosszancsa..

Emberi nyomorultak meglepő módon csak euban és főleg Mo-on vannak...

A barátságos és békés israelben erről szó nincs ahol gyerekek kődobáló kezét törik el széparcú bátor katonák..(vs a mi kődobálóink védelmében tett megmozdulások)vagy fognak belőlük egyet és az autójuk motorházára bilincselik ne dobálják őket a többiek.. de a palesztín házak lerombolása..családok kiirtása.. és a helyükre zsidó telepesek telepítése is a helyi folklór része.. mindez az ensz határozatok és minden józan ész és emberi humánum ellenére..az a nép teszi aki fasizmusról és antiszemitizmusról akarja kioktatni a világot.. ez a zsidó vallás cionista ága.. nem véletlenül az israeliták nagy része utálja ezeket.

Az israeli és amerikai 6m-es kerítés is a népszokások része.. az osztrák is csak a kaput tarcsa.. csupán a magyar kis csirkeháló lett a fasiszta

És az sem okoz gondot israel kijelenti nem fogad be migránsokat mert nem akarja megváltoztatni israel zsidó jellegét.. a még is csak beszökőket koncitáborokba zárták..

De a világban az sem okoz gondot amerikai katonák a kollektív bűnösség elve alapján mészárolnak embereket..

Valahogy nem jön össze az agyakban, az amerikai megszállások és az ottani agresszió okozta politikai vákumok teszik ingataggá a közelkeletet...terheit pedig eura lőcsölik

Az fogalmakat is keverni kell.. a menekültet..a jobb élet reményében vándorlókat.. a vallási fanatikusok térnyerését..

Hát igen.. de kilógnak a paták.

én nem ütök senkit, csak…

#786229 Koffein Előzmény: #786226

én nem ütök senkit, csak látom, hogy lassan senki nem mer egy témát megvitatni, inkább csendbe marad, mert fél, hogy következménye lesz... megpecsételi a közösség... be van oltva mindenki, hogy face to face nehogy megsértsen bárkit is, a muszlimokat, cigányokat, nőket, zsidókat, melegeket fene tudja milyen csoportot, mert ha kimondod, amit gondolsz, mert megakarod vitatni az álláspontodat, akkor rasszista vagy... benne marad az emberekben a feszkó, jönnek a pártok, habonyi féle tanácsadók, akik monitorozzák az emberek óhajait, sóhajait, arra reagálnak, hogy mi ép a trendi a twitteren, fb.n, fórumokon, címszavak, nesze egy csont, rágd csak... majd egyszercsak leszáll közénk az európai duterte oszt csodálkozni fogunk, ha legálisan gyilkoljuk egymást... és miért? a ki nem mondott szó miatt...

Ja, ki lehet tenni az it…

#786226 tozsdenyul Előzmény: #786223

Ja, ki lehet tenni az itt üsd a pc bandát táblát is :)

Mindenki üt majd mindenkit, jó is lesz az.