mindjárt 4$ ... enyhén ideg vagyok, hogy a tetves trump miatt belenyúltam az elképzelésembe... :-/
mindjárt 4$ ... enyhén ideg vagyok, hogy a tetves trump miatt belenyúltam az elképzelésembe... :-/
főleg, hogy indítottam egy olaj shortot... De lehet, hogy ki fogok lépni belőle, ha nagyon megindul...
Chart számozása nem tökéletes, de a dobozból fordult. Szvsz 60 majd 70 a következő cél.
Szépen fordult doboztetőről, sőt, átvitte a 3$-os sávot (vissza is tesztelte):
https://www.tradingview.com/x/8bKi6tV4/
$4 a célár.
Szvsz SDRL-ben most több havi, ha nem éves alj van bent.
dollár tovább erősödik az olaj kitartott 50fölött és megy tovább, még szép karácsony is lehet 310forintos dollárral és 60dolláros wti-vel :)
agyam eldobom, hogy miért ne vásároltam be SDRL-ből 2 USD-nél...
kéne olajat shortolni...
Randomnál ezt úgy lehet ha veszek VS Short OIL 3x ETN-t?
Más olaj shortos lehetőséget nem látok...
6-7 ami kitermelőn ülök, egy plusszos van már :) mozizok tavaly aug óta csak poziból :)
totál bolond ez a piac :) mozizni is erős..
mi a véleményetek a mai csúcsról?
Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy délután kijönnek vmi bullshit kommunikációval, hogy megállapodtak, amire elkezd majd emelkedni az olajár rövid távon. Közép távon meg kiderül, hogy senki nem tartja be, vagy nem tudnak a részletekben megállapodni...
közel voltam, de a trump megtévesztett, lentebb álltam oszt nem jött le értem #783805 ... azóta 2.n állok, oszt jelenleg 0,74el fenntebb van... :-/
nyugtassatok meg, hogy noha be is volt írva ide a fórumra, hogy 2 USD-ről fordul, ti sem vettetek egy darabot sem 2 USD-n!
csessze meg :)