Nem látom a chartot csak a mai zárót. Ez még távol van a céláramtól de közel a nemrégi 1050-1070-es sávhoz. Nem hiszek a felimádkozásban :)
Több tényező is még felfelé mutat.
Nem látom a chartot csak a mai zárót. Ez még távol van a céláramtól de közel a nemrégi 1050-1070-es sávhoz. Nem hiszek a felimádkozásban :)
Több tényező is még felfelé mutat.
csalódott vagyok ... felimádkozták a pf.esek :-/
Én veszem, de nem ha én vagyok a tá,asz akkor régen rossz :))
kíváncsi vagyok, hogy ki veszi a nyomdát, mert szépen támasztják
Ilyenkor szokott beszakadni, amikor a kbc ajánlani kezdi a portékát :)
A Nyomda jó harmadik negyedéves gyorsjelentésének fényében módosítottuk idei előrejelzésünket, illetve a következő évekre vonatkozó prognózisunkat is frissítettük. Ezek alapján fair értékbecslésünket 1250 forintra emeltük a korábbi 1190 forintról. Mi 85 forintos osztalékfizetéssel kalkulálunk a 2016-os év után, ez pedig a jelenlegi árfolyammal számolva 7,9 százalékos hozamot jelentene. Ezt kellően vonzónak tartjuk, hogy ezeken a szinteken is vételre javasoljuk a részvényt.
Szerintem igen. Concorde megkereste őket és ennyit hajlandóak voltak adni érte. Nem csodálom.... ZIRP környékén vagyunk mi is....
"Közel 100 ezer darab Nyomda részvényt vásárolt a nagytulajdonos, Aegon Alapkezelő pénteken. Ezzel a cég tulajdoni hányada 15,6 százalékra emelkedett. A mai kereskedésben nem mutat elmozdulást a részvény, 1079 forinton áll az árfolyam. A cég jól sikerült múlt heti gyorsjelentéséről itt olvashat."
Remélem, hogy a Concordetól vette át. :)
Igen, én is erre gondoltam.
==================
Kicsit adhatnának még bele, hogy jóárasítódva legyen :)))
adót optimalizáltak vélhetően
Ez mind tőzsdén kívüli volt... és ez csak tulajdonosok között, szóval, jobb-zseb-bal-zseb effektus. Nem oszt és nem szoroz...
Tegnap rendes tőzsdés eladás volt.
Vagy valamit félre értettem?
Én is azt látom :)
ha kitartóan vársz, a concorde adni fog :)
beálltam venni, persze, hogy nem kaptam :)
Folyamatosan táraz ki valami nagy kutya... már lassan 1 éve ez van. Talán a Concorde, de lényegtelen kicsoda.
Nekem most 1060-1030-as sávba mutat lefelé és onnan felfelé 1150-1250 sávba. De ez nem jelet semmit :)
durci, hogy egy ilyen faja jelentést követően sem tud erről a szintről elrugaszkodni..
pont most linkeltem :)
zsírkirályságos lett
Az ANY Biztonsági Nyomda konszolidált nettó árbevétele 2016. szeptember
30-ig 18449 millió Ft, amely 2363 millió Ft-tal (15%-kal) magasabb, mint
a bázis időszaki forgalom.
Úgy látom, hogy ma átlagon felüli forgalom van...
"Továbbra is az ANY Biztonsági Nyomda és a Pénzjegynyomda állítja elő a magyarországi okmányokat, erről tegnap írta alá a szerződést a KEKKH-val a konzorcium. A megállapodás ötéves időtartamra szól, amelynek éves értéke 9,2 milliárd forint. A hír pozitívum, viszont mi ezzel számoltunk fair értékbecslésünkben. A cég ma zárás után teszi közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését."