mondjuk ők nagy tulajok, de év elejét megnézzük hátha lesz még jó árasítva
mondjuk ők nagy tulajok, de év elejét megnézzük hátha lesz még jó árasítva
Szerintem az Aegon porszívózik. Helyükben én is ezt tenném. A nagy pakkot már átvették a Concorde-tól, azt meg lehet tovább hígítani (nagyon közel vagyunk még mindig a bekertől). Kizárt hogy egy Aegon 5-6 hónapban gondolkozzon vagy 1 árva osztalékban....
Nem látom a chartot csak a mai zárót. Ez még távol van a céláramtól de közel a nemrégi 1050-1070-es sávhoz. Nem hiszek a felimádkozásban :)
Több tényező is még felfelé mutat.
csalódott vagyok ... felimádkozták a pf.esek :-/
Én veszem, de nem ha én vagyok a tá,asz akkor régen rossz :))
kíváncsi vagyok, hogy ki veszi a nyomdát, mert szépen támasztják
Ilyenkor szokott beszakadni, amikor a kbc ajánlani kezdi a portékát :)
A Nyomda jó harmadik negyedéves gyorsjelentésének fényében módosítottuk idei előrejelzésünket, illetve a következő évekre vonatkozó prognózisunkat is frissítettük. Ezek alapján fair értékbecslésünket 1250 forintra emeltük a korábbi 1190 forintról. Mi 85 forintos osztalékfizetéssel kalkulálunk a 2016-os év után, ez pedig a jelenlegi árfolyammal számolva 7,9 százalékos hozamot jelentene. Ezt kellően vonzónak tartjuk, hogy ezeken a szinteken is vételre javasoljuk a részvényt.
Szerintem igen. Concorde megkereste őket és ennyit hajlandóak voltak adni érte. Nem csodálom.... ZIRP környékén vagyunk mi is....
"Közel 100 ezer darab Nyomda részvényt vásárolt a nagytulajdonos, Aegon Alapkezelő pénteken. Ezzel a cég tulajdoni hányada 15,6 százalékra emelkedett. A mai kereskedésben nem mutat elmozdulást a részvény, 1079 forinton áll az árfolyam. A cég jól sikerült múlt heti gyorsjelentéséről itt olvashat."
Remélem, hogy a Concordetól vette át. :)
Igen, én is erre gondoltam.
==================
Kicsit adhatnának még bele, hogy jóárasítódva legyen :)))
adót optimalizáltak vélhetően
Ez mind tőzsdén kívüli volt... és ez csak tulajdonosok között, szóval, jobb-zseb-bal-zseb effektus. Nem oszt és nem szoroz...
Tegnap rendes tőzsdés eladás volt.
Vagy valamit félre értettem?
Én is azt látom :)
ha kitartóan vársz, a concorde adni fog :)
beálltam venni, persze, hogy nem kaptam :)
Folyamatosan táraz ki valami nagy kutya... már lassan 1 éve ez van. Talán a Concorde, de lényegtelen kicsoda.
Nekem most 1060-1030-as sávba mutat lefelé és onnan felfelé 1150-1250 sávba. De ez nem jelet semmit :)
durci, hogy egy ilyen faja jelentést követően sem tud erről a szintről elrugaszkodni..