Regisztráció Elfelejtett jelszó

ÁNY

Nem látom a chartot csak…

#785767 Stef Előzmény: #785763

Nem látom a chartot csak a mai zárót. Ez még távol van a céláramtól de közel a nemrégi 1050-1070-es sávhoz. Nem hiszek a felimádkozásban :)

Több tényező is még felfelé mutat.

Ilyenkor szokott beszaka…

#785223 Koffein

Ilyenkor szokott beszakadni, amikor a kbc ajánlani kezdi a portékát :)

A Nyomda jó harmadik negyedéves gyorsjelentésének fényében módosítottuk idei előrejelzésünket, illetve a következő évekre vonatkozó prognózisunkat is frissítettük. Ezek alapján fair értékbecslésünket 1250 forintra emeltük a korábbi 1190 forintról. Mi 85 forintos osztalékfizetéssel kalkulálunk a 2016-os év után, ez pedig a jelenlegi árfolyammal számolva 7,9 százalékos hozamot jelentene. Ezt kellően vonzónak tartjuk, hogy ezeken a szinteken is vételre javasoljuk a részvényt.

https://www.kbcequitas.hu/elemzesek/rendkivul-vonz...

Aegon növeli részesedését

#785036 Stef Előzmény: #785034

Szerintem igen. Concorde megkereste őket és ennyit hajlandóak voltak adni érte. Nem csodálom.... ZIRP környékén vagyunk mi is....

Igen, én is erre gondolt…

#784637 Stef Előzmény: #784616

Igen, én is erre gondoltam.

==================

Kicsit adhatnának még bele, hogy jóárasítódva legyen :)))

Ez mind tőzsdén kívüli v…

#784611 Stef Előzmény: #784561

Ez mind tőzsdén kívüli volt... és ez csak tulajdonosok között, szóval, jobb-zseb-bal-zseb effektus. Nem oszt és nem szoroz...

Tegnap rendes tőzsdés eladás volt.

Vagy valamit félre értettem?

Folyamatosan táraz ki va…

#784552 Stef Előzmény: #784551

Folyamatosan táraz ki valami nagy kutya... már lassan 1 éve ez van. Talán a Concorde, de lényegtelen kicsoda.

Nekem most 1060-1030-as sávba mutat lefelé és onnan felfelé 1150-1250 sávba. De ez nem jelet semmit :)

durci, hogy egy ilyen fa…

#784551 Koffein

durci, hogy egy ilyen faja jelentést követően sem tud erről a szintről elrugaszkodni..

Úgy látom, hogy ma átlag…

#784423 Koffein

Úgy látom, hogy ma átlagon felüli forgalom van...

"Továbbra is az ANY Biztonsági Nyomda és a Pénzjegynyomda állítja elő a magyarországi okmányokat, erről tegnap írta alá a szerződést a KEKKH-val a konzorcium. A megállapodás ötéves időtartamra szól, amelynek éves értéke 9,2 milliárd forint. A hír pozitívum, viszont mi ezzel számoltunk fair értékbecslésünkben. A cég ma zárás után teszi közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését."