Mi a sájsze van az equitassal. Küldtek mailt, hogy negatív az egyenlegem.
Felszámolnak valamit ezek a kóklerek a nullás számlákra is újabban?
Mi a sájsze van az equitassal. Küldtek mailt, hogy negatív az egyenlegem.
Felszámolnak valamit ezek a kóklerek a nullás számlákra is újabban?
2017. augusztus 2-án egy anyavállalati informatikai fejlesztéséhez kapcsolódó élesítés miatt ezek a megbízások korlátozásra kerültek, ez a korlátozás szűnt most meg."
KBC fél, hogy a rendszere nem bírja ki:
Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2016. november 9-én a TDT (Technikai DayTrade) kereskedést a várható megnövekedett piaci volatilitásra tekintettel az összes piacra vonatkozóan határozatlan időre felfüggesztettük.
A TDT-n kívül minden további tranzakció típus mind a hazai, mind a külföldi tőzsdéken továbbra is zavartalanul elérhető.
Bármilyen kérdés, kérés esetén Ügyfélszolgálatunk Ügyfeleink rendelkezésére áll a
(+36-1) 889-2666 telefonszámon, vagy az info@kbcequitas.hu,
illetve info@kbcsecurities.hu e-mail címen.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Budapest, 2016. november 9.
nalam a penteken beadott vetelt szerdan fedeztem csak fel a szamlamon. kedd este 20 szazalek eses utan raktak ra. azota a kbc equitast egy elkurt amator kokler bandanak tartom.
senkinek sem ajanlanam oket kulfoldi rv kereskedesre mert okj csak kozvetito ugynokok..
olvassatok ti amator albrokerek?
Nevetséges az egész bagázs. Vettem részvényt és 12percet kellett várnom ahhoz, hogy a webbrókerben be tudjam állítani a stop megbízást. Nem jelent meg a prortfóliómban 12 percig a papír.
Felhívom őket, mire a válasz: gond van az internettel nálam... ja, persze, akkor azért jöttek folyamatosan minden értékpapírra a kötési adatok, mert rossz a netem.
Annyira nevetséges, hogy ennyire hülyének nézik az embert!
Igen, csak emiatt én tényleg elgondolkozom azon hogy van-e értelme. Ha van egy papír ami érdekel, és mondjuk 100.000 forintonként veszegetek, akkor kb. 2%-ot kell hogy menjen egy pakk, és akkor még mindig nem vagyok teljesen nullában, mert ugye eladási jutalék is van.
Az IB-t meg fogom nézni, de annak jól utána kell nézni hogy milyen garanciák vannak.
Azért mert nincs közvetlen hozzáférésük ezekhez a piacokhoz, csak pont annyi mint bárki másnak.
Egy igazi brókernél (=amerikai partnerként emlegetve) veszik meg az értékpapírokat, erre jutalékot is fizetnek természetesen, erre még kell a saját nyereség is, ami nem biztos hogy kevesebb mint az általuk is kifizetett brokidíj. Ezért ilyen magas az az összeg, amit brókerdíjnak az ügyfeleik felé felszámolnak.
Ezt én is nagyon sokallom, a 7EUR-t. Frankfurti tőzsdét kellene kinyomozni melyik megbízható külföldi brókernél (banki hátterű) lehetne alacsonyabb költségekkel levezényelni. Sajna erre jelenleg nincs időm :(
---
Az amerikai tőzsdére még nem mentem ki, de lassan muszáj lesz az ETF-ek miatt, soknak nincs eurós megfelelője vagy nem hedgel-t euróban.
Ehhez is kell majd bróker. Ott szerintem az IB jöhet nálam szóba, de az még 2-3 év, mire annyi dollárt fogok megint összegyűjteni, hogy nyissak számlát (dollárom 280-on visszaváltottam idén, most nincs egy cent se).
Ne izguljatok az Erste még ennél is drágábban dolgozik...
Nekem az nem szimpi hogy külföldi tőzsdéken való kereskedéshez ilyen 6,99 meg 12 EUR-s díjakkal operálnak, ez sztem k sok.....
A hónap végi értékpapír állományra számolnak 0,01% -ot, kp-ra nem. Tehát, az eltérés itt van. Ahhoz képest, hogy amikor kbc-hez jöttem és ingyenes volt a számlavezetés, most meg bújtatott költségekkel próbálnak lehúzni, így nem kezd szimpi lenni, mint ahogy a megújult felület sem...
Nekem is most tűnt fel, visszanéztem másfél évre visszamenőleg, idáig 99 ft -ot vontak, most márciustól emelkedett nálam. Eddig is folyamatosan kereskedtem, így nem értem, hogy mitől leng a számlavezetési díj. A magas jutalékok mellett nem látom értelmét, hogy miért vonnának többet számlavezetési díjként mint 99 ft.
Arról ne is beszéljek, hogy az ügyfélszolgálat tájékozottsága, a béka popója alatt van.
F*sza... nekem ez fel sem tűnt, mivel folyamatosan kereskedem, így több a díj mint 99...
Még mindig képtelenek olyan szintre hozni az új felületet mint amennyit a régi tudott:
"Folyamatosan fejlesztjük az új WebBrokert, a jövő héten is újabb funkciókat élesítünk a felületen, többek között az ajánlati könyvben is megjelennek az OHLCV adatok. Az egyes oldalhoz tartozó összesített darabszámok későbbi fejlesztéshez tartoznak, pontos időpontot még nem tudunk hozzá mondani.
Üdvözlettel,
A KBC Securities ügyfélszolgálata"
Nem tudják megmondani, mikor lehet már végre látni a rendes ajánlati könyvet darabszámmal...
Ennek mind készen kellett volna lennie indulásra.
Most vettem észre, hogy emeltek a számlavezetési díjon. Idáig 99 ft volt, most 150 ft. Hmmm nem is emlékszem, hogy erről értesítettek volna. :-/
Írtam nekik, mert elszúrták a kötéslista mentését, egy plusz sort tettek be, így az Amibroker-nél 2 sort kell kihagyni, nem 1-et, vagy kézzel módosítja az ember fia... vagy ír hozzá egy betöltőt...
Válasz: "A "sep=," sor csak azoknál az ügyfeleinknél jelenik meg, akik nem az Excelt használják a CSV fájl megjelenítésére. Az ő esetükben az Excel felismeri, hogy a "sep", tehát a szeparátor egy vessző, így a beolvasáskor megfelelően elválasztva jelennek meg az oszlopok.
Más táblázatkezelők, pl. az Open Office, nem ismerik ennek a sornak a jelentését, ezért esetükben ez megjelenik a táblázatban.
Feltételezésünk szerint az ügyfelek többsége az Excelt használja a táblázatok megnyitására, esetükben ez a sor kényelmesebbé, gyorsabbá teszi a használatot."
Most komolyan! Melyikőtök nézegeti a kötéslistát excelben vagy openoffice-ban???
Excelből majd előállítja valaki a gyertya/oszlop/vonal grafikont? És mindezt 1/5/30/60 percesre meg 2/4 órásra, naposra, hetesre, havira konvertálja????
Inkább megnézi Amibroker-ben meg stooq-on...
Arrgh... ideges lettem erre a hülyeségre. Nem elég hogy csícsázzák a webbrokert, még a kötéslista letöltőt is elszúrták + nem lehet látni a Nyitó/Alacsony/Magas/előző záró értékeket, vagy már a dühtől nem találom.
-----
Arról nem is beszélve, hogy a tradingview integráció sem sikerült jól, mert a 15perces gyártyák nem stimmelnek, máshol nyitnak/zárnak mint ahol valójában (kötéslista alapján amibroker-ben nyilván jó) + nem lehet egyszerre egynél több chartot nézni. A réginél ezek kis ablakokban voltak, az volt jó!
===================
OFF-ra kapcsolom magam, de előtte írok a dühibe.
ez faktor hatás lehet :)
nálam az osztalékot eredeti devizában hagyták, nem váltották át...